Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 16 yıl Çok bile takıldım buraya akşam akşam oyun sitelerine uçma vakti.. Bakalım bu akşam okey de kimleri yeneceğim
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 16 yıl Vakit uyku vakti geride kalan herkese iyi eglenceler... iyi sabahlar...
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Foça koyları beni bekliyor bugün, akşam görüşmek üzere..
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Beni çağırıyorlar,şimdilik gidiyorum,dönünce radyoyu açıcam
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 16 yıl Beni çağırıyorlar,şimdilik gidiyorum,dönünce radyoyu açıcam hani yanmistin.. eskiye mi gidiyorsun yeniye mi? bilelim radyoyu açıcam acacaksan sibel´den sen beni cantada keklik mi zannettin isteriz
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 16 yıl ben bara gıdıyorum ama ıcmıcem nası olacak bılmıyorum denıcez
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 16 yıl guya ıcmıcektım 2 bıradan sonra kalktık sıgara ıcırtmıyo adam surdum gol kenarına acık hava bıranın yanında sıgara arkadasları evıne bırakırkende 10 tane kırmızı ıskta gecmısımdır 1 kere durdum ısıklarda ondada polıs amca duruyodu kımse yok selamlastık.sarı ısık yandıgında ben bıde kornaya bastım allah benım belamı versın o degıl polıste kornaya bastı :lol:
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 16 yıl Himm Halbuki okadarda tembih etmistik icme diye.. Neyse saglik olsun olan olmus birkere insallah devami gelmez...
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 16 yıl Ben yüzmeye gidiyorum bir ara uğrarım yine ortalık karıştırmaya
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 16 yıl güncel konulara gidiyorum sonrada oyun oynarım görüşürüüüüüüüüz
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 16 yıl yeni geldim dün uğramamıştım üzülmeyin diye arayı açmadım çok
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 16 yıl mavi eve gelmeden kaçayım evi temızlemış numarası yapayım bıraz iyi aksamlar
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl mavi eve gelmeden kaçayım evi temızlemış numarası yapayım bıraz iyi aksamlar Hel heleeee e ben demez miyim maviye.Hemen arıyorum söylüyom
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.