Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 16 yıl ben var ac olmak ac olan takilsin pesimeeeeee hadi herkese iyi geceler
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 16 yıl ben var ac olmak ac olan takilsin pesimeeeeee hadi herkese iyi geceler İyi geceler...
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar ben var ac olmak ac olan takilsin pesimeeeeee hadi herkese iyi geceler Açım aç olmasına da sana takılsam teee oraya nasıl uzucam İyi geceler ablacım
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 16 yıl Ne olurdu benim olsan su yaralarimi sarsan biktim artik yol almaktan Gidiyorum buralardan tum ruzgarlar sizin olsun benden ayri ruyalardasiniz dilerim birgun ayrilirisiniz... Ciaoo..
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar kimsenin geldigi yok ben gidiyorum.. bir daha dönmeyecegim
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 16 yıl arkadasım arar sımdı gecer eve ben sımdıdden gıdıyorum dıyeyım evde yarım kalan 70 lık rakımı goturecem ona verecem devır teslım torenı gıbı bısey ılk gun cok onemlı goturur goturmez arkadasım kesın ıcecek hemen ıckıyı bıraktıgımı ogrenınce sok olacak banada doldurmak ıstıcek ve sacmalama ahmet deyıp doldurup onume koyacak eger bu aksam ıcmezsem dahada ıcmem ıcmem heralde yok yok ıcmem ıcmıcem ıcmıcem sartlandırayım kendımı geldıgımde cakırkeyıf gelmem umarım elım ayagımda tıtrıyor ben bu halde nasıl araba kullanacam onuda bılmıyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.