Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2013 12 yıl Yazar Kaç gündür mutfakta reçel olmayı bekleyen ayva'larım var.Ben gidip onları bi güzel reçel yapayım sonra yine gelirim..
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2013 11 yıl güncel başlık burasıymış ben de o kadan aradım başka başlık çıktı oraya yazdım. edmin arkadaşlar dilerse taşıyabilirler. haydin görüşürüz
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 11 yıl Yazar Dışarıda uzun bir yürüyüş yapmayı cezbeden türden bir hava var.. İyi günler herkese
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2017 7 yıl Tarih 24.10.2013 at 16:41 , İNTERLOCK dedi: .. sonunda olucayı budu işte.. .. işte buna dayanamam. aahhhh lanet olasıca aşkın gizemli acısı interlock ile benim bir türlü yakamızı bırakmıyor. şu tanrıyı bir bulursam ağzını yüzünü dağıtıcam.
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2017 7 yıl Tanrı'n cebinde ya! Unuttun mu? Ama biyerlerde düşürmüş de olabileceksindir.. Kim bilir? Bu arada-derede Aşk'ın da birlikte tırsarsa çocum.. Sana da "Gizemli Acısı" kalır.. Aaaaah Lânet olasıca.. Merhaba @pach of neo
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Bu kız kaçar yağmur dindi pazar beni bekler.. Muhteşem eşliğiniz için teşekkür ederim @İNTERLOCK
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.