Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 12 yıl Yazar gecenin şarkısı: uyku geldi bedeneee gözler oldu çedenee
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 12 yıl dünya dolu yar olsa da alacağım bi dane.. iyi uykulaar.. tatlandırıcılı rüyalar..
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 12 yıl .. kaleden indir beni kağnıya bindir beni kapılar kilitliyse bacadan indir beni ..
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 12 yıl Honki ponki toni nok Çalona bimbo bori rok Muşi muşi hubobo kozi zok Çiki çiki şayne tiki tak tok...
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 12 yıl Dedi naber? Dedim iyidir. Dedi ee dedi dedim ne dedi iyidir. Dedim ne dedin? Dedi ne dedin? Kim dedi, kim ne dedi dedi.
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 12 yıl düştüm mapus damlarına öğüt veren bol olur toplasam o öğütleri burdan köye yol olur.. boğaza bilmem-kaçıncı köprü olur.. olurmu bakim? walla olur!
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 12 yıl Yazar http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-2417-eksik-bir-sey-mi-var/
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2019 6 yıl Yazar Nil Karaibrahimgil-Kelebeğin hayat sırları (her sabah yürüyüş şarkım) 😍
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.