Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 16 yıl Bir avuç altın, yok yok iki avuç, bi dakka üç olsunda birazda bana versin
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 16 yıl 3 kilo altın kafama mı düşsün, beyin cerrahı hazırda bekliyordur inşallah Alttaki kafana kuş pisliği düşsün, sonra git piyango bileti al
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2009 15 yıl pis şey ama yılbaşı bileti alınır he büyük ikramiye var ucunda alttakinin kafasınaa fare düşsün
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2009 15 yıl Himm Hangi fare adi sani yokmu bu farenin . Attakinin basina meteor dussun
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl Yazar öleyim demi düşsünde... gökten kurbağa yağzın hepsi alttakinin başına düşsün...
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl Yazar ee pessss diyorum....caniii:angry: hamamböceği dolu kova düşsün...
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl Yazar şurda üç günlük ömrüm kalmıştı zaten... ay ben niye bu kadar yufka yürekli oluyorum ki...olmucam iştee... çığ düşsün...
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl evet ya sahiden senin yüzüne ne olmuş albatros hacet gidersin
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl Yazar ne varmış yüzümde.. ay aklıma gelmedi bişey... hehh..leyleğin ağzından bebek düşsün...
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl ya tutamazsam bebeği valla seni müge anlıya şikayet ederim ona göre bide cani benmişim peki o zaman kelebek konsun kafana
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl Yazar Ben anlamam kelebek falan ...ben kötü oldum bir kere artık... KAYNANAN DÜŞSÜN...
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl şansa bak kaynanacım pek de ağır naapalım girdik bi kere, düşür bakalım kaynanacığımı yağmur düşsün (ilk girişimde insaflı olayım artık)
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl buraya girmek tehlikeli olmaya başladı ...acil yakınmı kötü durumlar için...ya da kask takıp mı gelelim şişe düşsün
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl tedbir takdiri bozar der annem her zaman madem kaskın var uçurtma düşsün
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl başlığa kasksız girmemeyi öğrendim uçurtma beni de uçurabilirmi? uçsam ne güzel olurdu inşaatın yanından geçersen tuğla düşer
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl o zaman bende geçmem düşmez... evet uçmak güzel birşey insana özgür olduğu hissiyatı veriyor, bunun için yamaç paraşütünü öneririm.. o zaman şamaşır ipindeki kilim düşsün
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl yamaç paraşütü deyince aklım gidiyor...ilk fırsatta deneyeceğim.. ucuz atlattık kilim sıyırdı geçti kedi düşsün
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 15 yıl nolur kedi bana düşsün alttakine de kocaman bir yağmur damlası düşsün kıyamadım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.