Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl Patlamış mısırın patlamamış olanlarını yemek... Patlamamis olanlarini cocukken sinama da gürültü yapanlara gönderirdik Kimseye tavsiye etmem.. cünkü?
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl konserve kapağı açmak O da artik tarih oldu yeni kapaklar dokunmatik, acil diyorsun aciliyor.. Herhalde depoda kalanlardan bahsediyorsun
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl yazın yapıp kenara koyduğum konserveler bunlar ..maalesef evde dokunmatik yapılmıyor
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl yazın yapıp kenara koyduğum konserveler bunlar ..maalesef evde dokunmatik yapılmıyor Biliyorsunuz evde yapilan konserveler icin özel naylon torbalar var koydugunuz an kendi kendine ambalaj oluyor bunlardan satin alin benim anneannemin annesi öyle yapiyor Lütfen deneyin.
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl Biliyorsunuz evde yapilan konserveler icin özel naylon torbalar var koydugunuz an kendi kendine ambalaj oluyor bunlardan satin alin benim anneannemin annesi öyle yapiyor Lütfen deneyin. özel torbalara koyacaksam vakumlarım doğranmış domatesleri şişelerde konserve olarak yapmak en mantıklısı onların torbalarda vakumlanması zor ..
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl özel torbalara koyacaksam vakumlarım doğranmış domatesleri şişelerde konserve olarak yapmak en mantıklısı onların torbalarda vakumlanması zor .. Neden zor anlamis degilim anne annemin annesi suyu koyar kaynatilmis su icine biraz cocuk pudrasi biraz soguduktan sonra domatesleri bütün bütün icine kor dogranmaz.. vakumlarım diyorsunuz zaten buda anne annemin annesinin sisteminin icine giriyor ayni kapi
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl Neden zor anlamis degilim anne annemin annesi suyu koyar kaynatilmis su icine biraz cocuk pudrasi biraz soguduktan sonra domatesleri bütün bütün icine kor dogranmaz.. vakumlarım diyorsunuz zaten buda anne annemin annesinin sisteminin icine giriyor ayni kapi ama yollar farklı .herkes bildiği yoldan yürümeli bence ..pudralı domates de bir başka oluyordur
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl ama yollar farklı .herkes bildiği yoldan yürümeli bence ..pudralı domates de bir başka oluyordur Evet bir baska oluyor bunu selcuk da izmir selcuk bilirsiniz tahmin ediyorum orda bolca kullanirlar menemen yaparlerken..hiiimmmm
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl eskiden kazanlarda pişen çorbaya postal atıldığı söylenir selçuğu iyi bilirim bu arada
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl postal atilan corbalarda afiyetle yenirmis öylemi? pudrali domatesi ilk defa duydum , denemek lazim
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2010 15 yıl Yazar Çok tuzlu patlamış mısır yedikten sonra sürekli susamak...
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 15 yıl Yazar Radyanın elde olmayan sebeplerden erken gitmesi Bi daha ki sefere daha uzun olacak söz...Neyseki yetiştim oğluşuma... ama keyfi çok kaçık fena öksürüyor
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 15 yıl yetişmene sevindin canım.. geçmiş olsun hemen tedbir lütfen kıyamam ben Alp'e..
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 15 yıl Yazar yetişmene sevindin canım.. geçmiş olsun hemen tedbir lütfen kıyamam ben Alp'e.. Bahar geldi ya bizim ana- oğul nezlemiz ve öksürüğümüz hiç bitmez artık,gelir gelmez şurubunu verdim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.