Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 ZOR OLAN..... Bu sıcakta dizüstü bilgisayarı dizüstünde tutmak Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Zor olan bir şeyin kolay olduğuna inanmaktır... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Zor olan birşeyin, kolay olduğuna inanan bir insana, zor olduğuna inandırmak... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Zor olan birşeyin, kolay olduğuna inanan bir insana, zor olduğuna inandırmak... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2009 Ütü yaparken bi yandan foruma bakmak Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2009 Sevdiklerinden ayrı olmak Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2009 Acı bir haberi ilk senin söylemen Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 ıckıyı sıgarayı bır anda bırakabılmektır daha ılk gunum bakalım ne olacak elım ayagım tıtrıyor Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 ZOR OLAN..... Bu sıcakta dizüstü bilgisayarı dizüstünde tutmak Geçenlerde, Masaçüsesli ve Konektikıt'lı anne-babadan doğma, İsviçre'de oturan ve aynı zamanda da ilkokulu Liverpool'da bitirmiş bilimadamları şöyle bir tespitte bulunmuşlardı: Özellikle erkeklerde ve bununla birlikte tabii ki kadınlarda diz üstünde çalıştırılan ve radyasyon yayan her cihaz, genital organlara yakın olmaları sebebiyle üreme yeteneklerinde zaafiyet yaratabiliyormuş. Ununu eleyip, eleğini duvara asmış anne babalar için de kanser riski, bu yakın temastan dolayı artabiliyormuş. MUŞ'lu geçmiş zaman kipi. Sevdiklerinden ayrı olmak Anne ve babamdan 18 yıldır ayrıyım. İşleri-güçleri, işim-gücüm nedeniyle yılda 15 gün ancak görebiliyorum. Seni çok ama çok iyi anlıyorum. Fekaaaaat, kaynanam ve kayınpederimle aynı şehirde yaşıyorum. Bana kaderiiiiiiimiiiiiiiin biiir oyunu muuuu buuuuuuuuu Aldı sevdiğimiiiiiiiiii verdi zulüüüüümuuuuu Beklemek... Beklemek bizim yaşamımız Vapur beklemek Gün beklemek İnsan beklemek Çiçeklerin açmasını Gecenin geçmesini Sayfaların dolmasını beklemek. Beklemek sayrılığa dönüşmesin Yönetmesin bizi beklemek. Kardeşleri var çok güçlü Ümit etmek ve ertelemek. Gelişini beklemek Uyanmanı beklemek Çözülmeni beklemek Başka bir yerde yaşamayı beklemek Anlaşılmayı beklemek On beşinde beklemek Kırkında beklemek Beklemek mi bizim yaşamımız Beklemek bizim yaşamımız. Bülent Ortaçgil ıckıyı sıgarayı bır anda bırakabılmektırdaha ılk gunum bakalım ne olacak elım ayagım tıtrıyor Hobaaaa, baba sen naaaptın yaaa. Doğru bakkala, birinden birini alıp gel. Olmaz öyle. Herşey sırayla. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 bakkala gıtmeme gerek yok daı evde vardı zaten yarım 70 lık onuda sımdı arkadasa goturdum sıgaramda var evde ıcmıyorum ama =) Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 bakkala gıtmeme gerek yok daıevde vardı zaten yarım 70 lık onuda sımdı arkadasa goturdum sıgaramda var evde ıcmıyorum ama =) İnleyen nağğğğmeleeeeer Ruhumu saardııııııııııııııııııı Bir rüya ki orda heeeep Şarkılar vaaaardııııı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 cek sedırı asmanın altına yanında bır ınce muzeyyen abla benımde bunu soyleyesım geldı yapma abı alaasen boyl seyler daha yenı bıraktım =) Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 daha yenı bıraktım =) Arkadaş'a mı bıraktın? Ben onu anladım. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 evet abı ona goturdum bıras once rakıyı ama ben alkolu sıgarayı bıraktım anlamında soyledım yenı derken Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 evet abı ona goturdum bıras once rakıyıama ben alkolu sıgarayı bıraktım anlamında soyledım yenı derken Repeat after me İnleyen nağğğğmeleeeeer Ruhumu saardııııııııııııııııııı Bir rüya ki orda heeeep Şarkılar vaaaardııııı Yeme beni. Bizi. Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Anne ve babamdan 18 yıldır ayrıyım. İşleri-güçleri, işim-gücüm nedeniyle yılda 15 gün ancak görebiliyorum. Seni çok ama çok iyi anlıyorum.Fekaaaaat, kaynanam ve kayınpederimle aynı şehirde yaşıyorum. Bana kaderiiiiiiimiiiiiiiin biiir oyunu muuuu buuuuuuuuu Aldı sevdiğimiiiiiiiiii verdi zulüüüüümuuuuu Sana iyi şanslar. İç güveyinden hallice durumu .... Beklemek bizim yaşamımız Vapur beklemek Gün beklemek İnsan beklemek Çiçeklerin açmasını Gecenin geçmesini Sayfaların dolmasını beklemek. Beklemek sayrılığa dönüşmesin Yönetmesin bizi beklemek. Kardeşleri var çok güçlü Ümit etmek ve ertelemek. Gelişini beklemek Uyanmanı beklemek Çözülmeni beklemek Başka bir yerde yaşamayı beklemek Anlaşılmayı beklemek On beşinde beklemek Kırkında beklemek Beklemek mi bizim yaşamımız Beklemek bizim yaşamımız. Bülent Ortaçgil Ama ben artık beklemekten çok sıkıldım...Vazgeçtimmmmmmmmmm Hobaaaa, baba sen naaaptın yaaa. Doğru bakkala, birinden birini alıp gel. Olmaz öyle. Herşey sırayla. Aç karnına iki biradan sonra buna çok güldüm. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Insanin sevdiklerinden uzakta olmasi zor degildir, Cunku bir sekilde is yada yasadiklari mekan nedenleriyle ayri kalabilirler sik olmasada arada bir arar ziyaret ederiz bence en zor olani insanin sevdiklerini kaybetmesidir iste ozaman ne bir daha gorebilme nede sesini duyabilme imkanin vardir... Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Insanin sevdiklerinden uzakta olmasi zor degildir, Cunku bir sekilde is yada yasadiklari mekan nedenleriyle ayri kalabilirler sik olmasada arada bir arar ziyaret ederiz bence en zor olani insanin sevdiklerini kaybetmesidir iste ozaman ne bir daha gorebilme nede sesini duyabilme imkanin vardir... İnsanın sevdiklerinden uzakta olması da zordur. Ama kaybetmesiyle kıyaslanacak birşey asla değildir.Bu konuda çok haklısın. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Zor olan sevmediklerinle beraberken, sevdiklerinden ayrı olmaktır... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Zor olan bence insan olmak .. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 "Hayat zor be müdür" otomatiğine bağladık sanırım. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Zor olan aşktır Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 zor olan iş bulmak bence Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Oh be rahatladim kazanmak kadar kaybetmekde güzeldir.. deneyin Efendi Türkler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.