Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 O bakım kaça biliyormusun sevgili Efendi Türkler İşiniz neee çalışın kardeşimm Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 İşiniz neee çalışın kardeşimm konu o calistigini paylasmak Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Insanligin var olusundan buyana her iki cinste birbirini anlamakta zorluk ceksede gercek olan birsey vardirki oda Kadin Muhtactir Erkege = Erkek Muhtactir Kadina ... En basit olarak Kadin olmasaydi Erkek baba olamazdi... Erkek olmasaydi Kadinda anne olamazdi.. Eeee kadin ve erkek bir elmanin iki yarisi gibidir.... Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Insanligin var olusundan buyana her iki cinste birbirini anlamakta zorluk ceksede gercek olan birsey vardirki odaKadin Muhtactir Erkege = Erkek Muhtactir Kadina ... En basit olarak Kadin olmasaydi Erkek baba olamazdi... Erkek olmasaydi Kadinda anne olamazdi.. Eeee kadin ve erkek bir elmanin iki yarisi gibidir.... Eeee kadin ve erkek bir elmanin iki yarisi gibidir.... Bende zannediyordum ayvanin yarisi... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Elma armut kalmahmut ne farkederki haa ayvanin bir yarisi ha elmanin yarisi ayni degilmi sonuc itibariyle Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Yakışıklının dediğine göre, biz de elma oluyoruz o zaman demi Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Yakışıklının dediğine göre, biz de elma oluyoruz o zaman demi Bacim oluyorsun Hani bacimla baslarlar Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Bacim oluyorsun Hani bacimla baslarlar Bizde inanırız öle mi Elma ayva şimdide kek olduk Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Bir sey yazdik bin kusur buldunuz iyi tamam bu konuda yazmiyacagim birdaha Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Bir sey yazdik bin kusur buldunuz iyi tamam bu konuda yazmiyacagim birdaha Ne kızıyon ya şakalaşıyoruz bu oyunda atışmak serbest Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Ne kızıyon ya şakalaşıyoruz bu topikte atışmak serbest günahini alma Sadece renk atiyor Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2009 günahini alma Sadece renk atiyor hee anladım bende kek gibi inandım hemen neyse gidiyorum ben biraz Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Kadınların işi gücü kaçmak zaten Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 kadınlar dedıkodu yapar erkekler olayı masaya yatırır Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Erkekler sadece sakalı olanları dinler... 1 Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Kadın psikolojisini otuz yıldır incelememe rağmen büyük soruya cevap bulamadım. Gerçekte kadınlar ne istiyor?.. (Sigmund Freud) Geleceğe Dönüş III'de Dr. Emmet Brown'ın bir sözü var... Zaman Makinesinin, süreğen zamanda çarpıklıklara yol açmasına neden olduktan sonra onu yok etmeye karar veriyor önce Ve sonra şöyle diyor: "Önce Zaman Makinesini yok etmeliyim. Daha sonra evrenin henüz keşfedilmemiş iki alanına eğileceğim; Uzay ve Kadınlar." (ilki 'Uzay' olmayabilir ) Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 "Hamamböceği hızla bir istikamete doğru giderken hiçbir engelle karşılaşmamasına rağmen aniden durur ve son sürat başka bir yere doğru koşmaya başlar.Bunun nedenini çözdüğün vakit, erkekleri de anladın demektir." (kim demiş ne zaman demiş bilmiyorum) Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 "Hamamböceği hızla bir istikamete doğru giderken hiçbir engelle karşılaşmamasına rağmen aniden durur ve son sürat başka bir yere doğru koşmaya başlar.Bunun nedenini çözdüğün vakit, erkekleri de anladın demektir." (kim demiş ne zaman demiş bilmiyorum) Kimdi bunu söyleyen, biliyorum ben bu sözü. Hatta geçen gün bir arkadaşıma da bu sözü kullanmıştım... Ama bu söz erkekler için değil, kadınlar için söylemiştir aslında; Orada "Erkek" değil, "Kadın" yazması lazım... Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Elias Canetti Körleşme kitabından bişeyler (karakutu.com) "Öyle sanıyorum ki, kadınların önemini abartıyorsun", dedi, "Onları aşırı ciddiye alıyorsun ve insan yerine koyuyorsun. Ben ise kadınlara geçiçi bir kötülük gözüyle bakıyorum. Bu bakımdan bazı böcek türlerinin durumu bizden iyi. Bir ya da bir kaç ana, bütün bir kovanı, bütün bir türü dünyaya getiriyor. Öteki hayvanlar ise gelişmeden kalıyor. ...... Devamı karakutu.com da ************* bir tane daha "Gerçek büyük düşünürler, kadının değersiz bir yaratık olduğuna inanmışlardır. Konfüçyüs’ün konuşmalarını araştır bir kez; gerek günlük yaşamın konuları, gerekse günlük yaşamın sınırlarını aşan konular üzerine belki bin görüş ve yargı vardır; ama bak bakalım, kadınları uzaktan yakından ilgilendiren bir tek cümle bulabilir misin! Suskunluğun ustası, kadınlar üzerine susar ve konuyu böyle geçiştirir. Biçim kurallarının aynı zamanda içerik açısından da bir değer taşıdığına inanmasına karşın, ölen kadınların arkasından, matem tutulmasını bile uygunsuz ve rahatsız edici bulur. Konfüçyüs çok genç evlenmişti. Bunu da inandığından ve aşık olduğu için değil, ama törelerin gereğini yerine getirmek için yapmıştı. Karısı uzun süren bir evlilik yaşamından sonra öldü. Oğlu, ölünün başında yüksek sesle yakınmaya başladı. Ağladı, kendini yerden yere attı ve bu kadın, bir rastlantı sonucu annesi olduğu için, yerini hiçbirşeyin dolduramayacağını sandı. Bunun üzerine Konfüçyüs, üzüldüğü için, oğlunu sert sözlerle azarladı. İşte, erkek diye buna denir. " ***************** bir tane daha "Bir ağaç kadar sert, Nehirler gibi kıvrımlı, Bir kadın kadar kötü, Bunca kötü ve aptal. Der, Hintlilerin en eski özdeyişlerinden biri. Dile getirilmek istenen konunun korkunçluğu karşısında, özdeyişlerin çoğu gibi bu da sertlikten kaçınan bir özdeyiş. Ama Hindistan halkının duyguları açısından iyi bir gösterge! " Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Erkekler sadece sakalı olanları dinler... evet aynen öyle,bıraksam yakışır mı acaba Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 evet aynen öyle,bıraksam yakışır mı acaba deneyelim leylam... bu arada hoşgeldin Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 tamam önce sen bi dene güzel olursa ben de şeyapayım hoşbuldum Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Der, Hintlilerin en eski özdeyişlerinden biri. akıllı deli Hint mitolojisinden devam edelim o zaman Tanrı, kaplumbağanın yavaşlığını,boğanın bakışını, fırtına bulutlarının kasvetini, tilkinin kurnazlığını, boranın dehşetini aldı, sülüğün yapışkanlığını, kedinin yaramazlığını, hindinin kabarışını, gergedan derisinin sertliğini onlara ekledi.bunların üzerine ayının kabalığını, bukalemunun şıpsevdiliğini, sivrisineğin vızıltısını kattı ve erkeği yarattı. Sonrada yarattığı erkeği adam etsin diye kadına verdi Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 akıllı deli Hint mitolojisinden devam edelim o zaman Tanrı, kaplumbağanın yavaşlığını,boğanın bakışını, fırtına bulutlarının kasvetini, tilkinin kurnazlığını, boranın dehşetini aldı, sülüğün yapışkanlığını, kedinin yaramazlığını, hindinin kabarışını, gergedan derisinin sertliğini onlara ekledi.bunların üzerine ayının kabalığını, bukalemunun şıpsevdiliğini, sivrisineğin vızıltısını kattı ve erkeği yarattı. Sonrada yarattığı erkeği adam etsin diye kadına verdi tabi tabi, biz de yedik... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 tabi tabi, biz de yedik... Yemekle kalmıyor yanında da yatıyorsunuz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.