Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 didero yu kadınlar ve erkekler olmalıydı Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2012 herkes öle deildir hey allam tipe gel hele seni nedense hiç ciddiye alamıyorum ben. hoş öylede bir çaban yok zannımca gel yeni bir profil fotosu bahşet bize neolurrrrrrrrr @abidik.... 1 Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2012 olmaz bu yeter size ve herkese 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2012 olmaz bu yeter size ve herkese peki ozaman Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2012 evet işte teslimiyeçi kişilik erkek ve kadın fark etmez olması gereken budur Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2013 Hani şu meşhur kelebeklerle göstermişler farkı.. 2 Alıntı
Misafir meraba Gönderi tarihi: 29 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2013 Bence bu kadar farkı farklılaştırıp cinsiyetçilik yapmamak lazım. Zira birliktelikte, kalp atışları, yüz kızarmaları, ateş, sertleşme, ıslanma hep aynı bölgeler. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mart , 2013 Bence bu kadar farkı farklılaştırıp cinsiyetçilik yapmamak lazım. Zira birliktelikte, kalp atışları, yüz kızarmaları, ateş, sertleşme, ıslanma hep aynı bölgeler. bu resmi cinsiyetçi ve ciddi bir yaklaşım olarak görmedim, zaten bu yüzden havadan sudan bölümüne ekledim.Espritüel bir yaklaşım sadece.. 2 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2013 Hani şu meşhur kelebeklerle göstermişler farkı.. son derece guzel erkegin aklinin sexte olmasi diye bir yargi cikarilamaz burdan ; makul olan sertlesmedir - yumusama mumkunse normal sartlarda bile minimumda olmalidir resim bunu anlatiyor erkegin illa kafasindan kotu seyler gectigini degil tabi ki cnm beden dilini neye gore terbiye edersen ona goresindir .. goreceli yane .. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.