Φ Odris Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Erdoğan: Partime 'AKP' diyen ****** Başbakan Erdoğan, partisine "AKP" denmesine sert tepki gösterdi. Erdoğan, partisinin ismini AKP olarak kısaltanları edep dışı davranmakla suçlayarak “Onlara saygımız yok” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Belde Belediye Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kısaltılmış adının ''AK Parti'' olduğunu, ''AKP'' olmadığını söyledi. Başbakan Erdoğan, ''AKP diyenler ne yazık ki demokratik noktadaki etik kurallara uymadan, siyasi etiği hiçe sayarak bunu edep dışı söylemektedirler. Bu kadar açık ve ağır söylüyorum. Çünkü bizim Yargıtay Başsavcılığı’nda olan kısaltılmış adamız AK Parti'dir. Herkes bunu böyle yazmaya mecburdur. Böyle yazmıyorsa bu edebe, adaba sığmaz. Benim yasal olarak kısaltılmış adım neyse onu söylemeye mecbursun. O zaman iftira atıyorsun. Bizi olmadığımız şekilde gösteriyorsun. Olmadığımız bir isimle anmaya çalışıyorsun. Şüphesiz ki tabii bizim onlara saygımız olmaz.” (Alıntı haber-http://www.ntvmsnbc.com/id/24972621/) Bu A.K. Partisi'nin kısaltamasını bir türlü doğrultamadık. ****** ahlaksızlık diz boyu. Başbakan çok önemli bir memleket meselesine daha parmak atmış. A.K. Partisine ****** edip durmayın kardeşim. Şu partiyi bir dönem daha seçelim bakın görün o zaman memlekette ne ****** kalacak ne de ahlaksız. Sayın Başbakan, ananı da alıp gitsen artık diyorum; Amerika'ya falan... 1 Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Sayın üyeler, Önemle belirtmek isterim ki yazımda yıldızlanan bölümler EDEPLİ Başbakanımız'ın sarfettiği sözlerdir. 1 Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Gerçekten akıllı ve edepli bir başbakan. Ne zaman başı sıkışsa (mayın temizleme olayındaki gibi) hemen gündem değiştirecek bir konu buluyor. RUA sende dikkatli olmalısın artık çünkü sende AKP demişsin seni EDEP testini alarak edepli olup olmadığını anlamamız için testi almaya davet ediyorum Hakem olarak Erdoğanı atıyorum. Kalem ve silgini al ve gel. vallahi akp demedim. a.k. partisi dedim. o da mı yanlış yoksa Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 vallahi akp demedim. a.k. partisi dedim. o da mı yanlış yoksa İyi de a.k. partisi de pek hoş olmuyor ki... Her anlama büreyebilir tayyip bu kısaltmayıda... Yeter ki bürümek istesin... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 İyi de a.k. partisi de pek hoş olmuyor ki...Her anlama büreyebilir tayyip bu kısaltmayıda... Yeter ki bürümek istesin... a (adalet) ve k (kalkınma) partisi. adalet ve kalkınma partisi... ya ben gidin bu adı koyun demedim kii i. melih muhabbetine döner bu iş ben ne yapayım, adalet ve kalkınma partisi işte, a.k. partisi... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 ben ne yapayım, adalet ve kalkınma partisi işte, a.k. partisi... Abi bunu okuyunca yerlere yattım gülmekten... Valla küfür gibi algılayabilir Tayyip... Her an Ergenekon'dan içeri alınabilirsin; dikkat et... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Komikten öte gülünc,basbakanin söyledikleri;daha dogrusu,etik disi davranan basbakanin kendisidir,bunu o na hatirlatacak danisman henüz mevcut degil yanibasinda.Cünkü onun danismanlari genelde Kürt ve Ermeni davalari ile ilgilenir. Eger Basbakanin dedigi gibi söylenmesi gerekiyorsa o zaman CHP'ye CH PARTISI,MHP'ye MH PARTISI vs vs denmesi gerekmiyormu.Sondaki P harfi parti sözcügünü ifade ettigine göre,AK Parti veya AKP denmesindeki ayricalik nedir.AKP partisi mi deniyor yoksa AKP iktidarimi. Basbakanin gündem disi konusarak gündemi saptirmasi,ve bu konusmayi "Belde Belediyeleri"toplantisinda yapmis olmasi gösteriyor ki basbakan celallenmis ve o toplantida sesi cikabildigi kadar icini bosaltarak egosunu hafifletmistir.Kendisinde baskalarina hakaret etme hakkini bulabilen bir basbakan muhalefete bu hakki tanimiyor ve "iktidardan daha cok konusuyorlar"diyerek onlarin konusmalarindan nasil rahatsiz oldugunuda itiraf etmis oluyor. saygilarla Alıntı
Φ Ufuk_efe Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Abi bunu okuyunca yerlere yattım gülmekten... Valla küfür gibi algılayabilir Tayyip... Her an Ergenekon'dan içeri alınabilirsin; dikkat et... Padişahımız Sultanımız alfabe'den a ve k harfini, halk kulanmasın diye yasaklarsa siz ozaman görürsünüz gününüzü, ... aha da buraya not ettim.... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Belde Belediye Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kısaltılmış adının ''AK Parti'' olduğunu, ''AKP'' olmadığını söyledi. Sayın Başbakan, ananı da alıp gitsen artık diyorum; Amerika'ya falan... AK Parti Adalet ve Kalkinma partisimiydi .... bugune kadar bende A-***** Kulubu zanediyordum... Yok be Rua Amerikada ne isi var arap Ulkeleri daha yakin gitsin otarafa Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 AK Parti Adalet ve Kalkinma partisimiydi .... bugune kadar bende A-**** Kulubu zanediyordum... Yok be Rua Amerikada ne isi var arap Ulkeleri daha yakin gitsin otarafa Yok yeaaa... Adamlar zaten ABD referanslı kapak attılar Türkiye'ye... ABD nasıl yarattıysa, gitsinler geriye ABD'ye... Arap Ülkeleri de bize yakın; Arap Ülkelerine giderlerse kurtulmuş sayılmazuk... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2009 Yok yeaaa...Adamlar zaten ABD referanslı kapak attılar Türkiye'ye... ABD nasıl yarattıysa, gitsinler geriye ABD'ye... Arap Ülkeleri de bize yakın; Arap Ülkelerine giderlerse kurtulmuş sayılmazuk... Valla ABD'ye gelselerde kurturulmus olcamizdan suphem var Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2009 Akepe diyorum işte ne olcak Ya birde ne desin; ülkede siyaset gittikçe seviyesizleşmiş, hiç bu kadar ucuzlamamış siyaset! Neden ve kimden kaynaklanıyor acaba? Türk siyasi tarihinin görüp göreceği yegane tek örneği bu başbakan, kendiyle kavga eden, seviyesizliğinde seviyesizliğine inen birde üstelik bundan şikayet eden, kültür bakımından zayıf, kompleksli, asabi, alaycı, yürüyüşü dahi kabadayı, nezaket kurallarını bilmeyen, medeniyeti Berlusconi'nin doğumgünü partisine katılmak sanan, kendisine muhalefet eden herkesi yargılamaya kalkmanın, eleştirel tiyatro ve mizah yapanlara tazminat davası açmanın Adalet sınırı ve kamuya ait herşeyi satmanın, kiralamanın Kalkınma olduğunu sanan başbakanı... Adaletimizi ve herşeyimizi kalkındırdı hamdolsun... Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2009 Ülkemizi yönetenler genelde Kasimpasacilik yaparlar. Onlar devamli en iyisini ve dogrusunu yaparlar, ne yapsalar ve söyleseler yeridir. Her halk hak ettigi sistemle ve devlet baskaniyla yönetilir derler ya, hic te yanlis degil desem yeridir. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2009 vallahi akp demedim. a.k. partisi dedim. o da mı yanlış yoksa a.k. partisi yazmak da yanlis sayin Rua. Dogrusu A. ve K. Partisi. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2009 AKP aslinda Akinci kardesler partisi. Aslinda sayin basbakan kendisi ****** yapiyor, gercek isimlerini sakladiklari icin. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2009 Bu konu gerçekten de komik, hatta gereğinden fazla komik. Trajikomik sınıfına giriyor. Bir başbakanın böyle bir konuya kafayı takıp kızıp öfkelenmesi, inanılır türden bir şey değil. Bir zamanlar Çin'de şişe kırmak yasaktı. Şişe kırdın mı polisler yakalayıp götürüyordu. Nedeni, Çin devlet başkanının lakabının "şişe" olmasıydı. Yakında Türkiye'de "ampül" demek yasak olabilir. Hele hele "akepe" dedin mi, dooğru Silivri'ye... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Sevgili Demirefe, Başbakan her konuda yeteneksiz olabilir ama bir konuda çok yetenekli, hakkını yememek lazım, konu saçmalamak olduğunda ondan daha iyisi yok... AKP'ye Akepe denir ya daha ne olcak? Hem bence başbakan yine köşeye sıkıştı dikkat dağıtıyor, başka yöne çekiyor! İşte bu konuda da uzman, yani konuyu dağıtıp demagoji yapmakta... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Sayın Başbakan, ananı da alıp gitsen artık diyorum; Amerika'ya falan... Aaa ülkesini seven sayın başbakan gider im hiç Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Sayın başbakanın vatanseverliğini sorgulayamazsınız Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Herkes azcok vatanseverdir,önemli olan sevilen vatanin hangisi oldugudur!... saygilarla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Cüneyt Zapsu İstanbul boğazında bir yatla kaza yaptı 2 yabancı ile boğazın ortasında ne konuştu? Yatta neden Amerikan bayrağı vardı? Ve Zapsu, daha sonra R. Tayyip Erdoğan'la boğazda özel olarak görüştü... Neler konuşuldu bilinmiyor ve sanırım vatan konusunda tercihleri bizimkinden farklı... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Erdoğan: Partime 'AKP' diyen ******Başbakan Erdoğan, partisine "AKP" denmesine sert tepki gösterdi. Erdoğan, partisinin ismini AKP olarak kısaltanları edep dışı davranmakla suçlayarak “Onlara saygımız yok” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Belde Belediye Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kısaltılmış adının ''AK Parti'' olduğunu, ''AKP'' olmadığını söyledi. Başbakan Erdoğan, ''AKP diyenler ne yazık ki demokratik noktadaki etik kurallara uymadan, siyasi etiği hiçe sayarak bunu edep dışı söylemektedirler. Bu kadar açık ve ağır söylüyorum. Çünkü bizim Yargıtay Başsavcılığı’nda olan kısaltılmış adamız AK Parti'dir. Herkes bunu böyle yazmaya mecburdur. Böyle yazmıyorsa bu edebe, adaba sığmaz. Benim yasal olarak kısaltılmış adım neyse onu söylemeye mecbursun. O zaman iftira atıyorsun. Bizi olmadığımız şekilde gösteriyorsun. Olmadığımız bir isimle anmaya çalışıyorsun. Şüphesiz ki tabii bizim onlara saygımız olmaz.” (Alıntı haber-http://www.ntvmsnbc.com/id/24972621/) başbakanımıza bazı konularda tavsiyede bulunmak istiyorum naçizane; birincisi ya yazılı metinden okuyarak konuşmalı ya da türkçe kullanımıyla ilgili yardım almalı. İkincisi iletişim ve öfke kontrolü konularında acil olarak profesyonel yardıma başvurmalı. %38'den beri gidişatı kendisi için kaygı verici AKP denilince hakaret olarak algılayan bir zihniyeti ciddiye almak mümkün değil. Bende AKP'i kullanıyorum ve bu yüzden başbakan beni edepsizlikle itham ediyorsa, yanıma gelip biraz "edep" öğrenmesini salık veriyorum. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2009 başbakanımıza bazı konularda tavsiyede bulunmak istiyorum naçizane; birincisi ya yazılı metinden okuyarak konuşmalı ya da türkçe kullanımıyla ilgili yardım almalı. İkincisi iletişim ve öfke kontrolü konularında acil olarak profesyonel yardıma başvurmalı. %38'den beri gidişatı kendisi için kaygı verici AKP denilince hakaret olarak algılayan bir zihniyeti ciddiye almak mümkün değil. Bende AKP'i kullanıyorum ve bu yüzden başbakan beni edepsizlikle itham ediyorsa, yanıma gelip biraz "edep" öğrenmesini salık veriyorum. katılıyorum. artık haberler bile gece 12 den sonra +18 (şiddet ve korku) uyarısıyla yayınlanmaya başlayacak. ve gerçekten de biri şuna edep öğretsin! Alıntı
Φ Mehdî Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2009 ...Alevi milliyetçisi: ...ilginç? ...herşeye burnunu sokan? her konuda ahkam kesen? onun avukatı? bunun savcısı? davos kahramanı olan teğet erdoğan? ...hayretten hayrete hicret ettiriyor? ...ve rtükkenesi zahit akmana dokun muyor? ve o kendini savunmasını bilir diyor? ...yani diğerleri işi bilmiyordu da onların işlerine işgüzarca müdahale ediyor muşşş? ...atma recep din kardeşiyiz??? ...ufak atta civcikler yesin? ...sen ancak? yaşlıları,kadınları ve çocukları kandırırsın teğet erdoğan? ...akplilerle ak partililer kapışıyor? köşelerinde? ama ben a ve k partisi demeyi tercih ediyorum? ...kimisi akrostiş açılımı için arap kürt partisi der? ...kimisi aldatma ve kandırma partisi der? ...kimisi amerikanın katılımcı partisi der? ...bende diyorum ki,allah ile kandırma partisi? ...stv için,sünni,süfyani tv diyorum? vesaire? ...sözlerimi bitirirken? ...teğet erdoğan bir çok mitinginde bakara suresinin 18 inci ayetini çaktırmadan tekrar etmiştir: 18. Onlar, sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Artık (hakka) dönmezler. ...ve bendeniz aklımı kullanarak yine bir iki ayetle cevap vermek istiyorum? ...lokman suresi: 18. "İnsanlara yanağını çevirip (büyüklenme) ve böbürlenmiş olarak yeryüzünde yürüme. Çünkü Allah, büyüklük taslayıp böbürleneni sevmez." 19. "Yürüyüşünde orta bir yol tut, sesinden de (yüksek perdeleri) eksilt. *** ...biraz kahkahanızdan sonra yorumunu sizlere bırakıyorum ey mü'min-i mazlum aleviler? ...imza: ...kızılbaş türkmen kurultayı? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2009 Sence öğrenme ihtimali var mı? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.