Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2009 “insanları ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.” Zâriyât Sûresi 56 - Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım. Özgür bireyler mi , yoksa “kul” kişiler mi olmalıyız ? Her şeye gücü yettiği söylenen allah , neden kendisine kulluk etmesi için yarattığı insanların bir çoğunun kendisine kulluk etmemesinin , farklı tanrılara kulluk etmesinin önüne geçememektedir ? “En başta, ilâhiyatın ilâhî zorbalığına, Tanrı’nın hayaline başkaldırmak gerekir. Gökyüzünde bir efendimiz bulunduğu sürece yeryüzünde kölelikten kurtulamayız.” // M. Bakunin Ayet Kaynağı : -http://www.diyanet.gov.tr/kuran/ayet.asp?Kuran_id=51&I3.x=12&I3.y=9&Ayet_No=56- Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2009 Gökyüzündeki EFENDİ indimi kişinin gönlüne o kişi olur Efendi..ellerini havaya kaldırıp dua edenler,gökteki Efendilerinden bir şeyler bekleyenler epeyce bekleyecekler..çalışıp elde edenler afiyetle huzur ve mutluluk içinde yaşayıp gidecekler.. Gökteki Tanrı Efsanedir..gönüldeki ise SEVGİ,dir.. Gökte gaybta bir Tanrı var..kimse onunla irtibat kuramaz..hatta buna kalkışanlar külli yanarlar.. fakat bana bir güzellik yaptı irtibat kurdu Tanrı benimle..birde sizin için Kitap yazdırdı bak..bu Kitabıda benden başkası anlayamaz..ne anlattığını ancak ben anlatabilirim size.. sonra geğir geğir ipe diz tesbih diye çeksin Tanrıyla irtibatsız olanlar.. sonra çıkar bir dergi sekizyüzbin abonesi olsun..çıkar bir kaç Tanrının kitabını açıklamaya yardımcı olan kitap satsın milyonlar..olmadı doymadın..aç bir Tv. kanalı..yetmedi geç sigorta işi yap..olmadı kesmedi BANKA aç.. nasılsa Tanrıyla irtibatı tek sen sağlayabiliyorsun,ya..potansiyel müşteri gani.. Bunlar İlahlar..İlahların ihtiyaçları hiç bitmez..gerçekten Tanrıyı arayan bakacak GÖNLÜNE,kendine İÇ,ine..Efendisi olacak,kölesi olacak KENDİ EFENDİLİĞİNİN.. 1 Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2009 Romalılar 9 15 Çünkü Musa'ya şöyle diyor: "Merhamet ettiğime merhamet edeceğim, Acıdığıma acıyacağım." 16 Demek ki bu, insanın isteğine ya da çabasına değil, Tanrı'nın merhametine bağlıdır. 17 Tanrı Kutsal Yazı'da firavuna şöyle diyor: "Gücümü senin aracılığınla göstermek Ve adımı bütün dünyada duyurmak için Seni yükselttim." 18 Demek ki Tanrı dilediğine merhamet eder, dilediğinin yüreğini nasırlaştırır. 19 Şimdi bana, "Öyleyse Tanrı insanı neden hâlâ suçlu buluyor? O'nun isteğine kim karşı durabilir?" diyeceksin. 20 Ama, ey insan, sen kimsin ki Tanrı'ya karşılık veriyorsun? "Kendisine biçim verilen, biçim verene, 'Beni niçin böyle yaptın' der mi?" 21 Ya da çömlekçinin aynı kil yığınından bir kabı onurlu iş için, ötekini bayağı iş için yapmaya hakkı yok mu? 22 Eğer Tanrı gazabını göstermek ve gücünü tanıtmak isterken, gazabına hedef olup mahvolmaya hazırlananlara büyük sabırla katlandıysa, ne diyelim? 23 Yüceltmek üzere önceden hazırlayıp merhamet ettiklerine yüceliğinin zenginliğini göstermek için bunu yaptıysa, ne diyelim? 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.