Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Osman baydemir ve pervinin buldanın tahrik dolu zehir açıklamları

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Uçak alacağına teröre karşı araç/gereç alsana

İhaneti ‘sorgulamaya’ kalkışanların yasadışı soruşturmalarla baskı altına alındığı, ihanete ‘çanak tutanların’ yasal düzenlemeler ile önlerinin açıldığı ‘puslu ortamı’ fırsat bilen bölücü terör örgütü, ilan etmiş olduğu sözde ateşkesi bir kenara bırakarak yeniden saldırıya geçti.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde pusu kuran teröristler, yola döşedikleri ‘amonyum nitrat’ destekli mayını, kablolu ateşleme sistemi ile patlattı.

Havaya uçan araçta bulunan 9 asker şehit oldu.

Saldırının ardından düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, şöyle dedi:

- “Şunu hiç bir zaman unutmamalıyız ki, terörle mücadelede karamsarlığa yer yok. Buna girdiğiniz an kaybedersiniz. Güvenlik kuvvetlerimiz, polisimiz, terörle mücadeleye dünden daha kararlı, daha azimli olarak devam edecektir.”

Eminiz ki, her zaman olduğu gibi yine şehit cenazeleri için törenler düzenlenecek, yüreği yanık vatandaşlar yine “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye haykıracak, iktidar temsilcileri yine “Döktükleri kanda boğulacaklar” diye nutuklar atacak.

Sonra yine herşey unutulacak.

* * *

Herkes teröristleri ‘dağlarda’ arıyor.

Oysa teröristler yeri biliniyor.

DTP’li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, 8 Ocak 2009 tarihinde yaptığı bir konuşmada aynen şöyle diyordu:

- “Bu halkın dilini, kültürünü ve kimliğini kabul etmeyenler, 20 yıl içerisinde verilen mücadele sonucu bunu kabul ettiler. Eğer böyle devam ederse, yakında bu toprakların adını da kabullenecekler.”

DTP Iğdır Milletvekili Pervin Buldan ise 27 Nisan 2009 tarihinde Hakkari’de yaptığı konuşmada aynen şu ifadeleri kullandı:

- “29 Mart 2009 seçimlerinde Türkiye içerisindeki Kürdistan sınırlarını belirledik. Yani Van’ı aldık. Siirt’i aldık. 86 yıllık geleneği bozarak Iğdır’ı aldık. Hakkari’de yüzde 90’lara varan oy oranına ulaştık. Bu coğrafya Kürdistan coğrafyasıdır. Bugün bu ülkede sayın Abdullah Öcalan, bu halkın iradesidir. Gücünüz varsa önce bize dokunun.”

Peki bu konuşmanın ardından, “Ne diyorsun sen ******” diye birisi ortaya çıkıp da kendisine ‘dokunmaya’ kalkıştı mı?

Bir Cumhuriyet Savcısı çıkıp yakasına yapıştı mı?

Ne yazık ki hayır.

* * *

‘Teröre karşı mücadele eden’ kurumun başındakiler, işi gücü bırakmış, malum ‘yıpratma kampanyalarına’ cevap vermekle uğraşıyorlar.

‘Teröre karşı etkin tedbir alması gereken’ iktidarın başındakiler ise, işi gücü bırakmış, o ‘yıpratma kampanyalarına’ çanak tutuyorlar.

Ülke kaynaklarını har vurup harman savuruyorlar.

‘Başbakana’, içerisinde ‘her türlü konforu’ barındıran, ‘son teknoloji ile donanmış’ yeni özel uçaklar satın alıyorlar.

‘Cumhurbaşkanının’, ‘Meclis Başkanının’, ‘bakanların’, ‘milletvekillerinin’, ‘bürokratların’ altına lüks otomobiller çekiyorlar.

Makam odalarını ‘yurtdışından’ ithal ettikleri özel yapım mobilyalar ile yeniliyorlar.

Bir Allah’ın kulu da çıkıp yakalarına asılmıyor:

‘Başbakan’a uçak almak için bir çırpıda ‘50 milyon doları’ gözden çıkarmayı biliyorsunuz da, peki ‘terörle mücadelede’ kullanmak üzere geliştirilmiş olan son teknoloji ürünü araç ve gereçleri satın almayı niçin aklınıza hiç getirmiyorsunuz?

Milletin parasını ‘yerli yerinde’ kullanmak yerine, neden ‘kendi rahatınız’ için harcıyorsunuz?

Hiç mi Allah’tan korkmuyorsunuz?

İsrafil K.KUMBASAR

Gönderi tarihi:

Neden mi terorle mucadele icin teknoloji ve silah almiyoruz?

CUNKU bu toprak insani artik kardes kani dokulmesinden bikti.

Resmen SAVASI ve YIKIMI destekliyorsunuz. Turk Kurt Arap Ermeni herkes artik Turkiye'de akitilan kardes kanina DOYDU!

ozgurce ve kardesce kendi degerleriyle yasamaya saygi gosterecek

Iste o yuzden bizler TAN TUFEK ya da TOP almaya karsi cikiyoruz. Onu yerine yasamlarimizi kolaylastiracak ve bizleri daha ileri bir duzeye getirecek yatirimlari destekliyoruz.

Bati ve Dogu'da hala insanlarimiz NY'da ki gibi sokaklarda yasiyorken, acken sizin hala burada SAVAS gibi YANLIS ve ANLAMSIZ seyleri empoze etmeniz kabul edilemez bir hatadir!

SILAH ve SAVAS'a HAYIR!

Diyarbakirli...

Gönderi tarihi:

.

.

.

Diyarbakirli...

Her fırsatta askere polise ve savunmasız insanlara saldıran hanin mayın tuzaklarıyla kan ile beslenen bir terör örgütü olduğu sürece silahsızlanmalıyız demenizin samimiyetle uzaktan yakından alakası yoktur.

Siz önce terörün olmamasını dileyin ve masum insanları katletmesinini kınayın .

Terörle mücadelede kulanılan silahlarıda kardeşlerine karşı kullanılıyormuş gibi göstermenizinde bir faydası olmayacağını da biliyorsunuz sanırım.

kardeş kanı diyerekde masumlaştırmayın.

Ne kardeşi? teröristten kardeşmi olur-kimin kardeşi?

Bu gün terörün olduğu yerde silahında olması lazım hemde en gelişmiş teknolojileriyle.Silahsız bir ordu düşünüle bilirmi?yada düşünenlşerin zihniyeti ne olmalı!

silahın teknolojin varsa terörle mücadelende o kadar kolay olur.

Devlet güçlü olmalıdır en teknolojik silah ve donanıma sahip olmalıdır...

Gönderi tarihi:
Her fırsatta askere polise ve savunmasız insanlara saldıran hanin mayın tuzaklarıyla kan ile beslenen bir terör örgütü olduğu sürece silahsızlanmalıyız demenizin samimiyetle uzaktan yakından alakası yoktur.

.

.

.

silahın teknolojin varsa terörle mücadelende o kadar kolay olur.

Devlet güçlü olmalıdır en teknolojik silah ve donanıma sahip olmalıdır...

Tum ulke baris surecine odaklanirken sizin hala savasa vurgu yapmanizi zaten bekliyorduk sizden.

Benim koylerimi yakmaya yikmaya gelen, dilimi yasaklamaya gelen, kimligimi inkar etmeye gelen kimse benim kardesim olamaz!

Anlasilan sizde Deniz Baykal gibi ebediyen barisa muhalefet yapacaksiniz!

Diyarbakirli...

Gönderi tarihi:
Tum ulke baris surecine odaklanirken sizin hala savasa vurgu yapmanizi zaten bekliyorduk sizden.

Benim koylerimi yakmaya yikmaya gelen, dilimi yasaklamaya gelen, kimligimi inkar etmeye gelen kimse benim kardesim olamaz!

Anlasilan sizde Deniz Baykal gibi ebediyen barisa muhalefet yapacaksiniz!

Diyarbakirli...

Zihniyet sorunur.

Senin köyünü durup duruken kimke yakmaz,meydanı boş buldunuz aklınıza geleni yazıyorsunuz.Bende doğuluyum benim köyümü neden yakmıyorlar yıkmıyorlar.

bende doğuluyum hakkari, diyarbakır gibi bölgelerde görev uzun süre yaptım 10 yıldan beri halen işim gereği her 2 ayda bir doğu ve güneydoğu bölgesine gidip gelirim.

Senin köyünü yakmaya gelen,dilini yasaklamaya gelen kimliğini inkar etmeye gelen kim?kim sizin kardeşiniz olamaz?O bölgenin namus bekçileri olan

vatani görevini yapan askermi?

Açıkça söyleyin.

Yanlış hatırlamıyorsam siz zaza olduğunuzu söylemiştiniz.... ünüversiteli Genç zazaların çalışmalarından haberin varmı?bence siz kendi kimliğinizi kurtarın önce.

genç zazalar ;bizi asimile etmeye çalışıyuorlar diye dtp ve pkkaihm ye veriyor. Siz hangi kimliğin peşindesiniz?

Gönderi tarihi:
Zihniyet sorunur.

.

.

.

genç zazalar ;bizi asimile etmeye çalışıyuorlar diye dtp ve pkkaihm ye veriyor. Siz hangi kimliğin peşindesiniz?

Dogulu olsaydiniz Kurtler uzerindeki baskiyi da itiraf ederdiniz, zazalarin Kurt olduklarini da! yani inanmiyorum size!

Namus bekcileriniz bu topraklarin evlatlarini korumalidir, ama ne yapiyorlar, bri kac bagnaz dusunceden dolayi kardesleriyle savasmaya gonderiliyorlar! Sonra daglarimiza "Ne Mutlu Turkum Diyene" gibi yazilar yaziyorlar...

Bir kaz Zaza sizin oyununuza gelmis olabilir. Ama ben yuksek lisans bile yapmis bir ZAZA olarak dim dik soyluyorum size, 7 ejdadim Kurt! Xazalarin yuzde 99'u da ayni goruste!

Diyarbakirli...

Gönderi tarihi:
Dogulu olsaydiniz Kurtler uzerindeki baskiyi da itiraf ederdiniz, zazalarin Kurt olduklarini da! yani inanmiyorum size!

Namus bekcileriniz bu topraklarin evlatlarini korumalidir, ama ne yapiyorlar, bri kac bagnaz dusunceden dolayi kardesleriyle savasmaya gonderiliyorlar! Sonra daglarimiza "Ne Mutlu Turkum Diyene" gibi yazilar yaziyorlar...

Bir kaz Zaza sizin oyununuza gelmis olabilir. Ama ben yuksek lisans bile yapmis bir ZAZA olarak dim dik soyluyorum size, 7 ejdadim Kurt! Xazalarin yuzde 99'u da ayni goruste!

Diyarbakirli...

Fazla uzağa gitmeyelim trt 6 kanalından ne anlıyorsunuz siz çünkü zaza ile kurmanci arasında hiç bir benzerlik yoktur...

zazalar kurmacilerin dilinden anlamazlar ve dil tamamen farklı .

Buna şive yada değişim demeyin çünkü benim olduğum yer kurmanci dilini konuşur azda olsa bilirim.

Hatta sizin gibi zaza olan bir iş arkadaşım kendisini kürt olarak tanımlıyordu, gittiğimiz yerlerde konuşup anlaşamayınca kendisinin farkına vardı.

şimdi oda kendi derdine düştü. :D

Gönderi tarihi:
Fazla uzağa gitmeyelim trt 6 kanalından ne anlıyorsunuz siz çünkü zaza ile kurmanci arasında hiç bir benzerlik yoktur...

zazalar kurmacilerin dilinden anlamazlar ve dil tamamen farklı .

Buna şive yada değişim demeyin çünkü benim olduğum yer kurmanci dilini konuşur azda olsa bilirim.

Hatta sizin gibi zaza olan bir iş arkadaşım kendisini kürt olarak tanımlıyordu, gittiğimiz yerlerde konuşup anlaşamayınca kendisinin farkına vardı.

şimdi oda kendi derdine düştü. :D

Çok doğru.

Kurmançi ile Zaza çok başkadırlar; anlaşamaz dilleri.

Benim de bir çok Zaza arkadaşım kendisini Kürt olarak kabul etmez.

Gönderi tarihi:

Diyarbakirli...

Bende Tarih üzerine Lisans, Tezli Yüksek Lisans ve Tezsiz Yüksek Lisans yapmış, tüm geçmişi tam anlamı ile Yörük olan; ancak Zaza ve Kürtlerden yeteri kadar çevresi ve arkadaşı bulunan; konular üzerinde akademik araştırma yapmış birisi olarak; Zaza'ların Kürt olmadığını ve Kurmançi ile Zazaca arasındaki farkı anlayabilecek kadar Zeki, kendisinin farkına varabilecek kadar da eğitimli hiç bir Zaza'nın da kendisini "Kürt" olarak görmediğini söylüyorum.

Gönderi tarihi:

CUNKU bu toprak insani artik kardes kani dokulmesinden bikti.

Resmen SAVASI ve YIKIMI destekliyorsunuz. Turk Kurt Arap Ermeni herkes artik Turkiye'de akitilan kardes kanina DOYDU!

ozgurce ve kardesce kendi degerleriyle yasamaya saygi gosterecek

Iste o yuzden bizler TAN TUFEK ya da TOP almaya karsi cikiyoruz. Onu yerine yasamlarimizi kolaylastiracak ve bizleri daha ileri bir duzeye getirecek yatirimlari destekliyoruz.

Bati ve Dogu'da hala insanlarimiz NY'da ki gibi sokaklarda yasiyorken, acken sizin hala burada SAVAS gibi YANLIS ve ANLAMSIZ seyleri empoze etmeniz kabul edilemez bir hatadir!

SILAH ve SAVAS'a HAYIR!

Diyarbakirli...

Taraf gazetesinde,Ahmet Altan'da ayni seyleri söylemis:

"...Insanlarin daha cok ölmesini isteyen Baykallara,Bahcelilere ve onlarin Kürt benzerlerine bir lafim yok"AHMET ALTAN

Ahmet Altan aydin gecinen bir roman ve köse yazaridir.

" Bir aydin kisinin Baykal'in ve Bahceli'nin daha cok ölüm istedigini yazmasi zihniyet krizinin elem verici bir örnegidir"Prof.Dr.Kadri Yamac

Yazarlar sanatcilar,ögretim üyeleri,düsünürler sagduyuyu korumak zorundadirlar.

Ahmet Altan'in ve onun gibi düsünenlerin tavri,liberalizmin bireyin özgürlesmesini savunmaktan vazgecip,otoriter zihniyetin temsilcisi olmasi demektir.

Kan dökülmesin slogani neyi amacliyor?Neye karsilik kan dökülmesi önlenmek isteniyor.Bunun faturasi nedir?

Son günlerde ileri sürülen iddialara bakilirsa,Abdullah Gül ve onu Cumhurbaskani yapan isimler gercekten kendileri acisindan tarihi bir firsat buldular,Kürt davasini kökünden halletmek nasil olur.Bunun cevabini muhakkak ki Gül ve digerleri bilmektedir.Eger,AB-ABD'li dostlarina sirin görünmek amaci ile Türkiye'nin statüsünde bir degisiklik planlaniyorsa bunun sonu hüsranla biter.Kan dökülmesin diyerek Türkiye üzerinde pazarlarda gezen haritalarin denemesi yapilirsa bundan o haritalari kullananlar zarar görür.Kisacasi,Kan dökülmesin ama Türkiye bölünebilir diye düsünmek yapilabilecek en büyük yanlis olur.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Taraf gazetesinde,Ahmet Altan'da ayni seyleri söylemis:

"...Insanlarin daha cok ölmesini isteyen Baykallara,Bahcelilere ve onlarin Kürt benzerlerine bir lafim yok"AHMET ALTAN

.

.

.

saygilarla

- Adam dogur yazmis ne yani.. Sandikta halkin da ayni fikirde oldugunu gormediniz mi? Deniz Bahceli ya da Baykal'dan simdiye kadar, Kurtleri oven bir beyan duydunuz mu? Ha AKP yapti bir kac acilim simdi Deniz Baykal Dogu gezisine cikacakmis...

- Kimseyi Turkiye'yi de bolmek istemiyor... Bolmek isteyenler iki ayri birbirleriyle karsi karsiya getirenlerdeir uyguladiklari ayirimlarla!

- Ve keske dis dunya'nin baskisi olmadan duzeltseydiniz hatalarinizi!

Diyarbakirli...

Gönderi tarihi:

Kürt'cülerin zaferi!

Kürtcü Altan Tan ve eski CHP'li simdiki Kürt'cü Esat Canan,SKY Türk'te kurtlarini dökerek,ne kadar bölücü olduklarini birkez daha vurguladilar.Abdullah Gül kimlerden icazet veya talimat aldi ise,cok israrli bir sekilde "aman Kürt sorununu cözelim yoksa daha da büyür"diyerek ülkenin bölünmesine resmen canak tutmaktadir.Kendini ve diger Kürtcüleri aydin olarak gören Altan Tan ise biran önce Kuzey Irak bölgesel Kürt devletini Türkiye'nin tanimasi gerektigini salik vermektedir.Türkiye maalesef bugünlere getirildi.Abdullah Gül'ün neden illaki Cankaya'ya cikmasi gerektigide böylece anlasilmis oldu.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Kürt'cülerin zaferi!

Kürtcü Altan Tan ve eski CHP'li simdiki Kürt'cü Esat Canan,SKY Türk'te kurtlarini dökerek,ne kadar bölücü olduklarini birkez daha vurguladilar.Abdullah Gül kimlerden icazet veya talimat aldi ise,cok israrli bir sekilde "aman Kürt sorununu cözelim yoksa daha da büyür"diyerek ülkenin bölünmesine resmen canak tutmaktadir.Kendini ve diger Kürtcüleri aydin olarak gören Altan Tan ise biran önce Kuzey Irak bölgesel Kürt devletini Türkiye'nin tanimasi gerektigini salik vermektedir.Türkiye maalesef bugünlere getirildi.Abdullah Gül'ün neden illaki Cankaya'ya cikmasi gerektigide böylece anlasilmis oldu.

saygilarla

Yani savasin bitecek olmasi ve Turk ve Kurt halkalarinin kardesce birlik olarak baris icinde yasayacak olmasi kötümü?

Diyarbakirli...

Gönderi tarihi:

Bu iletiye ve Turkiye'de var olan DTP dusmanligina yonelik bir gazeteden okudugum su yorumu iletme ihtiyaci duydum:

Başbakan DTP'den nefret ediyor!. Başbakan, üç milyon Kürdün oyunu alan partinin adını anmaktan itinayla kaçıyor! Başbakan kendisinin doğru dediği her şeye, üç büçük milyon Kürdün oyunu alan partinin de doğru demesini istiyor. Başbakan bu tavrında ısrar ederse, bir sonraki seçimlerde partisinin tabeleside kalmaz doğunun bir çok yerinde!

Devletin yıllarca bölgede estirdiği zulüm için başbakan üzür dilesin ve terör olduğunu söylesin, Ahmet Türk te onun çok duymak istediği şeyleri söyleyebilecek cesarete sahip. Münferit işlenebilinirmi 17500 cinayet, Allah aşkına? Ahmet Türk'ü ve diğer bütün DTP lileri sergiledikleri asil dürüşlarından dolayı saygıyla selamlıyorum!

Cevaplanmasi gereken sorular...

Ahmet' Turk'u 32. Gun'de sergiledigi bariscil, afedici, yumusak ama yilmaz tutumundan dolayi tebrik ediyorum. Zira 32. Gun'de aksi dudurmlara da sahit olduk...

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Bu iletiye ve Turkiye'de var olan DTP dusmanligina yonelik bir gazeteden okudugum su yorumu iletme ihtiyaci duydum:

Başbakan DTP'den nefret ediyor!. Başbakan, üç milyon Kürdün oyunu alan partinin adını anmaktan itinayla kaçıyor! Başbakan kendisinin doğru dediği her şeye, üç büçük milyon Kürdün oyunu alan partinin de doğru demesini istiyor. Başbakan bu tavrında ısrar ederse, bir sonraki seçimlerde partisinin tabeleside kalmaz doğunun bir çok yerinde!

Devletin yıllarca bölgede estirdiği zulüm için başbakan üzür dilesin ve terör olduğunu söylesin, Ahmet Türk te onun çok duymak istediği şeyleri söyleyebilecek cesarete sahip. Münferit işlenebilinirmi 17500 cinayet, Allah aşkına? Ahmet Türk'ü ve diğer bütün DTP lileri sergiledikleri asil dürüşlarından dolayı saygıyla selamlıyorum!

Cevaplanmasi gereken sorular...

Ahmet' Turk'u 32. Gun'de sergiledigi bariscil, afedici, yumusak ama yilmaz tutumundan dolayi tebrik ediyorum. Zira 32. Gun'de aksi dudurmlara da sahit olduk...

İşte zihniyet farkı !

Gönderi tarihi:
İşte zihniyet farkı !

Zihniyet farki mi?

Aradaki fark ne peki o zaman?

Bizlerin sirf Kurt olduklari icin, bir suc islemedikleri halde derin devletin parmagiyla 17500 faili mechul cinayete kurban gitmesini dile getirmemiz ile bunu sizin normal gormeniz arasindaki fark mi?

Hangi vijdan, hangi zihniyet bu olan bitenleri DOGRU bulabilir hic aklim da almiyor dogrusu ama ne yapalim, "Oh olsun" diyenler de var iste maalesef!

Bu zihniyet farkindan mi bahsediyorsunuz?

Gönderi tarihi:
Zihniyet farki mi?

Aradaki fark ne peki o zaman?

Bizlerin sirf Kurt olduklari icin, bir suc islemedikleri halde derin devletin parmagiyla 17500 faili mechul cinayete kurban gitmesini dile getirmemiz ile bunu sizin normal gormeniz arasindaki fark mi?

Hangi vijdan, hangi zihniyet bu olan bitenleri DOGRU bulabilir hic aklim da almiyor dogrusu ama ne yapalim, "Oh olsun" diyenler de var iste maalesef!

Bu zihniyet farkindan mi bahsediyorsunuz?

Tebrik ettiğiniz Ahmet Türk zihniyeti.

Gönderi tarihi:
Baykal ya da Bahceli gibileri dinleyip alkislamaktansa tabii ki Ahmet Turk'u destekleyip alkislarim! :)

Diyarbakirli...

Gerçeği görüpte Bunların hiçbirine alkışlamasn olmazmı?

Alkışlamak kaderinizdemi var !

Gönderi tarihi:
Gerçeği görüpte Bunların hiçbirine alkışlamasn olmazmı?

Alkışlamak kaderinizdemi var !

Hayir eger bana yanlislik yapilmissa ve birileri buna karsi tavir koyuyorsa benim adima neden alkislamiyayim?

Bugune kadar sizden ne Baykal'i ne de Bahceli'yi ve diger mahluklari elestirdiginize sahit olmadim. Hep DTP ve Ahmet Turk'e ve dolayisiyla Kurtlere atip tutuyorsunuz!

Ben Ahmet Turk'u bal gibi de alkislarim! kendi bireysel secimim bu! Siz kimi alkisliyorsunuz? Turancilari mi? Bozkurtculari mi? Alperen ocaklarini mi?

Gönderi tarihi:
Hayir eger bana yanlislik yapilmissa ve birileri buna karsi tavir koyuyorsa benim adima neden alkislamiyayim?

Bugune kadar sizden ne Baykal'i ne de Bahceli'yi ve diger mahluklari elestirdiginize sahit olmadim. Hep DTP ve Ahmet Turk'e ve dolayisiyla Kurtlere atip tutuyorsunuz!

Ben Ahmet Turk'u bal gibi de alkislarim! kendi bireysel secimim bu! Siz kimi alkisliyorsunuz? Turancilari mi? Bozkurtculari mi? Alperen ocaklarini mi?

Eski yazılarıma bakın kimleri eleştirdiğimi görürsünüz,Bahçeliyide eleştirdim bBaykalıda.

Alkışlamaya gelince Ben şak şakcı değilim ve kaderimde alkışlamak değildir.Eğer doğru gördüğüm bir durum varsa doğrudur derim.Alkışlamam.

Yani şakşakçılık bize göre değil !

Gönderi tarihi:
Eski yazılarıma bakın kimleri eleştirdiğimi görürsünüz,Bahçeliyide eleştirdim bBaykalıda.

Alkışlamaya gelince Ben şak şakcı değilim ve kaderimde alkışlamak değildir.Eğer doğru gördüğüm bir durum varsa doğrudur derim.Alkışlamam.

Yani şakşakçılık bize göre değil !

Neleri ve nasil dogru gördügünüzü Istanbul'da Alperen Ocaklari mensuplarinca yapilan eylemde gördük sayin kaplan-200. "Kutsal mekan" da icki icilmesini protesto ettigini öne süren eylemcilerin zihniyetini yobazlik olarak görmemeniz. Sadece politik düsüncemden dolayi yapilan eylemleri dogru bulmam "saksakcilktan" baska bir sey ifade etmez.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.