Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bu forumdada herkes beni tarif ediyor yaa

• Cevaplar 167
  • Görüntü 38,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Doğru söze ne denir ablası...HADİ HAYIRLISI :)

Gönderi tarihi:

sadece bukadarmı biraz ucuz olmadımı :)

senin bağırsakların benim bağırsaklarımdır bundan böyle :D

daha bu nişan için akıllım. villası var yatı var katı var yazlığı var kışlığı var.... var da var.yaaa ne sandın. :)

ama bağırsak konusunda anlaştığımız iyi oldu.

Gönderi tarihi:

kışlığı bile var demek bu iş yatar kirlangic ayem sori o dediğin şeyler olsa zaten evlenmeme gerek kalmazdı :D

Gönderi tarihi:

seni tarif ediyosamm tanisiriz :D hem bak ben sana gitarda bol bbol cesaretin varmi aska carpiyor kalbim bir baska calip calip dururumm yaaaaaaaaaa..................

Gönderi tarihi:

ama Gülay gibi ağlamaklı çıkacak sesin sözleri okadar önemli değil şarkının beni etkileyen şeyi o ağlamaklı ses :) ama hallederiz yaa başlamadan önce bi çarparım seni daha güzel ağlarsın :D anlaşabiliriz ;)

Gönderi tarihi:

ablacım bu ne böyle..kızlar beni al beni al diye dökülmüşler ayaklarına :D kısmetin açılmış Allah arttırsın ne diyeyim...ama normall sen gibi birini bulunca kaçırmak istemediler tabiii :)

Gönderi tarihi:

ablacım bu ne böyle..kızlar beni al beni al diye dökülmüşler ayaklarına :D kısmetin açılmış Allah arttırsın ne diyeyim...ama normall sen gibi birini bulunca kaçırmak istemediler tabiii :)

:) ablacım benim kısmetim hep açıkki ama bunlar şaka yapıyor :D dimi kız zülfiye :D

Gönderi tarihi:

Ooooo maaşallah yufka yürekli ,bakıyorum kızlar pervane olmuşlar :D tabi bilmiyorlar ki senin ne kadar cimri bir erkek olduğunu :P

Gönderi tarihi:

hiçte bile -_- önce o dedi annemi babamı gönderiyorum diye bende şartlarımı söyledim :blushing: . yemedi tabi. :) olay bundan ibaret.. iftira etmeyin :(

Gönderi tarihi:

cimri diyene bak bi bahşiş istedik az daha dayak yiyorduk :)

hem 60 ytl bilet parası istiyo hemde bahşiş istiyo utanmadan :angry: 60'ı verdikten sonra uçakla giderim beaaaa -_- hem uçak bile daha ucuz , 9 ytl :P

Gönderi tarihi:

evet hakim bey suçlu benim onları ben baştan çıkarttım itiraf ediyorum :D

baştan çıkan kim yaw. hayret bişi -_-

demek bi kaç kişiyi idare ettin ha. hangisi tutarsa artık dimi? bunu öğrendiğim iyi oldu.cellat topicinde bi öldüreyim senide gör.

Gönderi tarihi:

yok canım sen bana kıyamazsın avatarıma bak :D

öyle bi kıyarımkiiii. hiç öyle bakma ben çocuklardan hiç hazzetmem.tamam öldüremem belki ama bi köşye çeker bi pataklarım bi pataklarım öldürmem için yalvarırsın valla. :devil:

Gönderi tarihi:

sen öyle san -_-

Gönderi tarihi:

hadi canım , inanmıyorum :(

Gönderi tarihi:

ama Gülay gibi ağlamaklı çıkacak sesin sözleri okadar önemli değil şarkının beni etkileyen şeyi o ağlamaklı ses :) ama hallederiz yaa başlamadan önce bi çarparım seni daha güzel ağlarsın :D anlaşabiliriz ;)

bak adami haszta etme amaaa sen mi bana carpcan senin karsinda ocuu var haberin yok bee......sen merak etme playback yaparim sen iste yeter

Gönderi tarihi:

kirlangic birazda sırtıma vursana :P

şeytan diyoki tut kulaklarından at 5. kattan aşağı dağılsın beyni. :devil::P

Gönderi tarihi:

Taş yürekli senin adına endişeleniyorum ablacım,yardım istermisin :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.