Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 Çölden esen kum fırtınasında geldim bu ülkeye, Dost olanlara armağan, diğerlerine nasihat olmaya! 1 Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 merhaba, hoşgeldiniz varlığınızla renk katacaksınız.. öyle gördüm ben yanılmıyorum değil mi Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 O korkunç geceyi düşün direniş, düşün o korkunç geceyi Ölülerle dolu kızıl göğe ağıtlar yakılan, Ellerimdeki varlığınızdan yayılan, Tüm bir halk için sonsuza dönüşen o geceyi. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 İlginç bi giriş olmuş Hoşgeldiniz Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 İlahların şehrinden gelen biri için giriş gayet normal.. Safalar getirdiniz efendim.. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Öyle derin ki gözlerin içmeye eğildim de Bütün güneşleri pırıl pırıl orada gördüm orada bütün ümitsizlikleri bekleyen ölüm Öyle derin ki her şeyi unuttum içlerinde Uçsuz bir denizdir bulanır kuş gölgelerinde Sonra birden güneş çıkar o bulanıklık geçer Yaz meleklerin eteklerinden bulutlar biçer Göklerin en mavisi buğdaylar üzerinde Karanlık bulutları boşuna dağıtır rüzgar Göklerden aydındır gözlerin bir yaş belirince Camın kırılan yerindeki maviliğini de Yağmur sonu semalarını da kıskandırırlar Ben bu Radya'yı bir pekbilent taşından çıkarttım Benim de yandı parmaklarım memnu ateşinde Bulup yeniden kaybettiğim cennet ülke Gözlerin Perumdur benim Golkondum, Hindistan'ım Kainat paramparça oldu bir akşam üzeri Her kurtulan ateş yaktı üstünde bir kayanın Gördüm denizin üzerinde parlarken Ra'nın Gözleri Ra'nın gözleri Ra'nın gözleri Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Sayın Seth Louıs aragon mezarından kalkıp gelmesin buralara,"şiirimi değiştirmişsiniz,üstelik ismimi de altına yazmamışsınız diye... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2009 Sayın Seth Louıs aragon mezarından kalkıp gelmesin buralara,"şiirimi değiştirmişsiniz,üstelik ismimi de altına yazmamışsınız diye... Yazdığım şiirin aslı bu, değiştiren Aragorn, mezarından gelip sizden özür dilemesi gereken o, bekliyoruz Aragorn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.