Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Ağır gitsin biraz zaman üzülüyorum Yorgun kuşlar gibi oldum süzülüyorum Hesabını kim verecek yüzümdeki çizgilerin Çığlık çığlık yıllarım yoruluyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 dusundurdu yıne benı gozlerın her bakısın ıcımde ates olur benı benden alır senın sozlerın bırı bıter otekısı dert olur Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 jön'e bır fıncan kahve olsam kırk yıl hatırım vardır ömrümü sana verdım dönup baksan ne vardııı Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Grup Koridor'dan : BUGÜN BİRAZ GERGİNİM YİNE SESİM DEĞİŞİK GELEBİLİR BİRAZ AMA SEN ANLARSIN BANA KATLANIRSIN... TUHAF LAFLAR EDEBİLİRİM SENİ BELKİ ÜZEBİLİRİM AMA SEN SUSARSIN ÇÜNKÜ BENİ TANIRSIN... ÖYLE ÇABUK KIZMA DERDİN HEP BUKADARDA KOLAY ALINMA O ZAMAN BENİ SAR HADİ SARIL BANA DEĞİŞMEZ HUYLAR BİLİRSİN BİR KERE DE SEN DENE ALIŞMAYI BEN GÖĞSÜNE YATARKEN ÖYLE DERİN NEFES ALMA BU ARA İHTİYACIM VAR SANA ELLERİMİ SAKIN BIRAKMA BANA HUZUR VEREN TEK YER SENİN YANIN UNUTMA GÜN VARINCAYA KADAR SABAHA SAKIN HİÇBİRYERE KALKMA FAZLA BİŞİ İSTEMEM SADECE DUR BURDAAA...!!! grup Koridor mu Emre Aydın söylüyor bunu yaww parçanın adı da Sen Anlarsın neyse ben kedni şarkımı yazayım Bir garip hüzün çöker insana El ayak çekilince Tek başına kalırsın dünyada Etraf sessizleşince İnan bu ev alışamadı hiç bir zaman sensizliğe Şimdi sensizlik oturyor kalkıp gittiğin yerde Yanlızlığa elbet alışır bedenim Yanlızlıkla belki de başa çıkabilirm Çok zor gelse bile yaşar öğrenirim Sensizlik benim canımı acıtan Bir derin korku düşer ruhuma Duvarlar seslenince Karanlık oyun oynar aklıma Gölgeler dans edince İnan bana alışamadım hiç bir zaman sensizliğe Şimdi sensizlik dolaşıyor çıkıp gittiğin bu evde Yanlızlığa elbet alışır bedenim Yanlızlıkla belki de başa çıkabilirm Çok zor gelse bile yaşar öğrenirim Sensizlik benim canımı acıtan CANDAN ERÇETİN :Sensizlik Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Denizlerde ot yanmasa da Dalgaların koynunda bir ömür tükettikten sonra Su içip boğulmak varsa Çöllerde kızgın kumlarda karlı buzlu dağlarda Bir ömür tükettikten sonra Çukurda kaybolmak varsa Korkunun ecele faydası yok Bu koşuşma niye Abbas yolcu soran yok Yolculuk nereye kim kaldı geriye Taş üstüne taş koya koya Yaratırım dünyamı Kötülük görmek bir yana birde altınlar takmak var ya Korkunun ecele faydası yok Bu koşuşma niye Abbas yolcu soran yok Yolculuk nereye kim kaldı geriye Sana uzatılan elleri Görmek istemesen de Bir gün o eller üstüne bu dünyadan göçmek var ya Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 the sun is sleeping quietly once upon a century................. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 ne olur gitme ufak tefek şeylere kızıp gitme ne yapmadım ki çok sen istedin de Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 ben seni severim canımdan çookk kimseye olmaz... sana yoook yokk Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 beni sevmeyen kadını ben hiç sevemem -_- Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Dünya benum sanırdım meğersem yanılmışım Felek gözün körolsun ne kadar geç kalmışım En dereye dereye dere belune gelsun Benden başka seversen iki gözün kör olsun Ha bu akan dereler hep gözümün yaşidur Sevup da alamamak ölümün gardeşidur Mektup yazdım karadan dağlar kalksun aradan Kavuşmaya çare yok kavuştursun yaradan Duman geldi da çokti oy dağlarum dağlarum Siz orada oturun ben burada ağlarum Başundaki puşinun dali var çiçeği yok Benum deli gonlümun senden geçeceği yok Yayladan ki yurudum hava güneşli idi Arkama bakamadum gözlerum yaşli idi Oy duman kara duman çiksana yollarumdan Düştum yolun altina tutsana kollarumdan Bi k'arak'uş ağlayi taş vurmiş kanadına Ağlama k'ara k'uşum düşmanun inadına Oy Fadime'm Fadime'm ne da güzel adun var Eskiden sevdan idi şimdi baldan tadun var Etekluğun altina pantol geyiliyi mi Yaktun ha beni yavrum adam yakiliyi mi? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Sonsuz Gecem gecem sensiz ıssız ve soğuk üşüyorum hasretinden kalbim buruk belki bulmak ümidiyle seni yollarıma soruyorum ağlıyorum bak yine karanlık gecemde sevdiğimi söylemek isterdim sana bin kere gözlerim görmese de seni hayallerime soruyorum sensiz bir gün daha geçti bak kolay değil elbet seni unutmak biran seni içimden atıp susmak ama seni geçen yıllarıma soruyorum ümitlerim azalıyor her geçen gün benziyor her güne bugün kalbim kederli ve üzgün seni sensizliğe soruyorum nerdesin? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 sakın bir söz söyleme yüzüme bakma sakın sesini duyan olur sana göz koyan olur düşmanımdır seni kim bulursa cana yakın annen bile okşasa benim bağrım taş olur... dilerim tanrıdan ki sana açık kucaklar bir daha kapanmadan kara toprakla dolsun anmasınlar adını candan anan dudaklar sana benim gözümle bakan gözler kör olsun... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Uzaklık küçük sevgileri öldürür, Büyükleri ise yüceltir. Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp , Ateşi alevlendirdiği gibi... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 şuan radyomda çalıyor sevemedim karagözlüm seni doyunca hep kıskandım seni elden yıllar boyunca kuşlar gibi ikimiz bir yuva kuralım ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca aramıza kimse gelip girmesin ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca kaan kardeşim sana gelsin Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 yarısı bayat aynı nakarat.. Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 yaw nakaratı tam yazmadan biraz hızlı gönderdim idare ediverin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 yedı tepelı sehrımde bıraktım gonca gulumu ne olumden korkmak ayıp nede dusunmek olumu Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 şuan radyomda çalıyor sevemedim karagözlüm seni doyunca hep kıskandım seni elden yıllar boyunca kuşlar gibi ikimiz bir yuva kuralım ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca aramıza kimse gelip girmesin ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca kaan kardeşim sana gelsin Ablacım benim tşk edrim yeni fark ettim yazını kusuruma bakma ..çok saol Ablacım Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorum konuşursam gözyaşlarım beni boğacak biliyorum duyuyorum görüyorum konuşamıyorum... :( Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 bugun bıraz gergınım yine sesım değişik gelebilir bıraz ama sen anlarsın bana katlanırsın tuhaf laf edebılırım senı üzebilirim ama sen susarsın çunku benı tanırsın oyle çabuk kızma bukadarda çabuk alınma değişmez huylar bılırsın bı kerede sen dene alışmayı ben gögsune yatarken öyle derin nefes alma bu ara ıhtıyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren yer yalnız senin yanın unutma gün batarken sabaha sakın hiçbiryere kalkma fazla birşey ıstemem sadece dur burda grup koridor Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 gecmesın gunumuz sevgılım yasla o guzel basını goğsume yasla bırlesırmı ahh ask ıhtırasla o guzel basını goğsume yasla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Kan ve gül,gülle diken aşkım ve sen Birbirine dönük sırt sen ve ben Bilmem anlatabiliyor muyum? Seviyorum,seviyor musun? Ağlıyorum,gülüyor musun? Özlüyorum,gidiyor musun? Sevdikçe,itiyor musun? Peki öyle olsun... Sarılıp öpen,ağlayıp gülen Sonra kaçıp giden Fırtınayla sakin gece,bir bilmece Bilmem anlatabiliyor muyum? Kıraç Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 hem günüm gamlı geçer şu feleğin elinden kalbim titreyip durur benziyor viraneye.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 evin üstü patika bizim yolumuz gibi,babasi hayde hayde anasi domuz gibi,gel yanuma yanuma darlananlar darlansun oynat omuzu oynat m....lerun sallansun,kız duvarun başında mısırın filizleri yanağundan gitmesun dudağımın izleri ...ha uşağum haa al aşşağa :lol: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 dokunsan donacağım yüreğimde intihar korkusu var içimde soluyorsun iki can var içimde korkulr salıyorsun ustume korkular heran başka biçimde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.