Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Ezginin Günlüğü Gelmiyorsun Yetişmiyor sana sesim Bekliyorum gelmiyorsun Yıllar geçti mevsim mevsim Bekliyorum gelmiyorsun Dağlar yüce, beller ırak Günler, aylar, yıllar ırak Bu kadar mı yollar ırak Bekliyorum gelmiyorsun Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 içimdeki nakarat yine bu, walla içimde kaldı... çıkmıyor ki... hep içimden bunu söylüyorum... takıldım Yıllar sonra bile hiçkimseye söyleyemedim, sen öldün ben bu sevdayı kalbime gömdüm Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor, yastayım hiç kimse bilmiyor... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gelme.. Aman buralara gelme.. Acılarım azalırken.. Tövbelerimden beni geri döndürme.. Yine öldürme.. Daha önceleri nerelerdeydi aklın.. Aşkın en deli zor günü terk edip.. Beni yarım bıraktın.. Boşuna boşuna, ah boşuboşuna.. Kolumu kanadımı kırdın ama.. Ah değer miydi bir inat uğruna.. Yandı gönlüm boşuboşuna.. Arama bir daha sorma bir daha.. Tadımı tuzumu bozdun ama.. Ah değer miydi bir inat uğruna.. Yandı gönlüm boşuboşuna.. Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Bir adam vardııııı Canı sıkılaaaan ! canı sıkılan turkcell-im geldiiii sıkıntı gitttiiii sıkıntı gittiii turkcell-im neydiii.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yorgunum dostlarım yoruldum artık.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Bir adam vardııııı Canı sıkılaaaan ! canı sıkılan turkcell-im geldiiii sıkıntı gitttiiii sıkıntı gittiii turkcell-im neydiii.... kal geldi... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 кєşкє ιzιηι ѕιℓѕєм кєşкє нι¢ ∂öηмєѕєм αятιк ѕєηι öℓ∂üяѕєм ! ηє∂ιя ¢σ¢υк ѕєη∂є вυℓ∂υgυм ¿ αяαмαктαη уσяυℓ∂υgυм, ηєƒяєтιуℓє ανυη∂υgυм, кσяктυgυм Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Zaten aşklar hep yalan dolan.. Sonu hep acı hüsran.. Geriye kalan ardından.. Yalnızlık olsa da sana deyer...... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 bugun benım dodum gunum hem sarhosum hem mutluyum bır bar taburesı ustunde rakımı yudumluyorum Alıntı
Φ delta Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Beni birakin kendi halime Cok bitkin ve de yorgunum Terapi ordularinizi geri cekin artik Son günler de durgunum!! Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Acı ve hasretin olmadığı bir gün Özlemin ve ızdırabın olmadığı bir sevgi Kapris ve kıskançlığın olmadığı bir aşk Herşeyiyle anlayışlı bir arkadaş ve dost Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna anlat içinden geçenleri tut yüreğindn sıkıca ak hayatına ama nerde bende o yüzsüz yürek bizde varsa yoksa gururdan yelekkkk Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Bırak yüreğimi uçsun özgürce Kanatlandı bak şimdi Aşka kanat çırpar durur Ulaşamadığı Özgürlüğe hep hasret Kibir ve gurur olmasın hayatımda Ne güzeldir sevdiğine seni seviyorum demek Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Boş laf bunlar,hepsi bahane Halim ne kötü ne de şahane Nedir bu böyle,aynı hikaye Suç kimde neden söyle.. Mazeretim var,asabiyim ben.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Bir Dolu Efkardayım Sen aklıma gelince Ağlamaklı olurum Sen aklıma gelince Derinden burulurum Özlem ayrı bir sızı Yüzümde saf bir sitem Ben yalnızlar yalnızı Yüzüme yansır çilem Gurbet hasret denizi Bir terk-i diyardayım Hüzünler yaktı bizi Bir dolu efkardayım Gurbet hasret gemisi Bir terk-i limandayım Hayaller yaktı bizi Bir deli efkardayım ebru gündeş Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Geceler boyu sesine uyandım Sen sandım ellere uzandım Sana değil kendime kızardım ben Sen giderken Aramadım ama elim gitti telefona Soramadım ama kalbin ile yan yana Saramadım o belinden bir daha Sen giderken Saydığım kaç gün oldu Saydığım kaç gece doldu Saydığım her gün aynı dön Dön istersen Alıntı
Φ delta Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 kalemlerimin ucu zehirli iğne sayfam isterik,yazsan doymaz. Gönüldendir şikayet,ateş kesilse ceset yerden kalkmaz. Bitkin bitkiler mefta... Koy başı rahatçana yastığa... Geçmiyor günlerim hafta.... Şikayetnamem yasta... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Yeter sana gücüm yok demiştim inanmadın Affet beni deseydin kollarında ağlardım Oysa bana yalan söylemiştin hatalıydın Geçer demek inan zor çünkü aşk senin adın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 duymuyor sesimi, anlamıyor dilimi hançeri bağrımdan çekmiyor katil, zalim hasretinden ne bir gün tatil, nede bir gecelik izin geliyor bir değil bin fırsat geçse elime, seni tenkit etmek düşmez dilime, suanda aklıma iki kelime... sensiz yaşayamam sözün geliyor. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 İstersen kapat kapıları Açma bir daha hiç İstersen al beni içeri Tut ölene kadar Ben çoktan hazırım Bana layık gördüklerine Gel dediğin an Bir daha dönüp de bakmam geriye Cahildim okudum öğrendim Yola geldim çok Aç değilim açıkta değilim Şükür karnım tok Ben çoktan geçmişim Dünya zevklerinden Hadi çağır artık tası tarağı toplayıp geleyim hemen Yaşamak dediğin üç beş kısa andan ibaret Sahibi değilsin bu beden geçici bir süre emanet Bu yüzden kaçırmamak lazım aşk gelince Gitti mi gidiyor elden zalim zaman el koyunca ahhhhhhhhhhh yanmışım ben ahhhhhhhhhhh sönmüşüm ben Alıntı
Φ delta Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 feri kaçmış 2 göz,birbirine sarılmış 2 titrek dudaktan ibaret suratım. (yardım çağır!....) Kurtarır bedeni elbet birileri ya. Kürdan kollar ağırlığında ezilir,dokunsalar ağlarım,ağrısı feryat. (tahammülsüzüm !...) Dindirir acını elbet bir melek ya. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 ben derim utanma iftahar et.. sevmeyenler utansınnnnnn..... aşksızlığa mahkum edildiysemm..bu dünyaa YANSINNNNN !!! Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 yağmur yağıyor seller akıyor.... devamını hepinis bilionus saten Alıntı
Φ delta Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 tercihini yap,seçeneklerinden seç geç köprüyü !.. Sınavın sonu malum. Dil yaratmakta en asil silahlarını cümleye yükle cephaneyi bekle. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 o beni prenses peri sanıyo.. ne hata yapsam geri sarıyo.. mitolojiden biri sanıyo.. bende ki de saç o taç görüyoo /nil karaibrahimgil/ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.