Φ gulll Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 bu kadar anla yeter acı zamanla geçer bilmiyorsan hiç değilse hasrete saygı göster... yürü yüreğim gidelim buralardan aşk bizimle değil sana buralarda bişey olsa kimsenin umrunda değil anıları acıları bir araya topla yak dağıt külleri bizede güler bu hayat nasıl olsa hiç umrumda değil... her yürek kayıp verir ağır olur yenilgi....gökhan tepe Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Geceleyin, karlı kayın ormanında yürüyorum. Karanlıkta etrafımı gündüz gibi görüyorum. Şimdi şurdan saptım mıydı, şose, tirenyolu, ova. Yirmi beş kilometreden pırıl pırıldır Moskova... Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Öpünce anlıyorum; ben seninle yaşıyorum Gittiğinden beri kaç kere ölüyorum Gidince anlıyorum, her şeyini özlüyorum Tenin benim gibi, konunu içime istiyorum Birden bire hayatının tümü oldun Gecelerine gün gibi doğdun Gidersen biri kırılır çok Adı lazım değil, baş harfi ben Festival gibisin katılmak istiyorum Önlerden yer kapıp, gözünü kalbime istiyorum Asaletinin bedeli, çok kölen var belli Hem biraz deli, azdan çok da serseri Adı lazım değil baş harfi ben Birden bire hayatın tümü oldun Gecelerine gün gibi doğdun Gidersen biri kırılır çok Adı lazım değil, baş harfi ben Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Volkan Konak'tan (Çok güzellll söylüyor yaaa... Mutlaka dinleyin) sevgilim yeşil eriğim benim ben icine hapsolmus çekirdeğinim senin hapiste günler ağır geçer diyordun olsun be ben vazgectim hürriyetimden yeterki yetim bir cocuk gibi birakma beni zira sensiz bu can bir yüktür yüregime kaldir öpülesi alnini ve bak bana gördün mü gülüm bir tek gözlerim değismedi gene bir tek gözlerim Açılır açılır gözleri gülümün İçlerinde yeşil çam ağaçları Uyanışların en tazeleri odamızdan geçer gülüm seninle feriğim fidanim feryadim hey benim zizil parmak memleket gözlüm geceleri hep peşinden koşar göğsüme takıp yönümü bulduğum kalp verdin onur verdin yetmez mi deli fişeğim feriğim fidanim feryadim hey benim zizil parmak memleket gözlüm benim en büyük kudretim senin sahiden şehrimde oldugunu bilmek hatta şu an ıslak şehrimde geceliginle balkondasin bende dokunmaya calişiyorum ince parmakli ellerine kaldır öpülesi alnını ve bak bana yoroz degil kararan yüzümde ışığından ayrılmanın kederi biraz da işte geldik gidiyoruzun hüznü var ama gordün mü gülüm bir tek gözlerim değişmedi...yine bir tek gözlerim sözlük Ferik: Tavuğun civcivden biraz büyük hali, piliç Zizil: Solucan Yoroz: fener Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 uykulu gözlerle döndüm rüyamdan, sana sarı laleler aldım çiçek pazarından.. sen olmasan.. buralara gelemezdim ben.. sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden.. nasıl bir sevdaysa bu, karşı koyamam.. dayanamam, kıskanırım seni, paylaşamam.. satırlar uçar gider aklımdan.. sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından.. uykulu gözlerle döndüm rüyamdan, sana sarı laleler aldım çiçek pazarından.. sen olmasan.. buralara gelemezdim ben.. sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden.. yeniden başlasam, bu sefer korkmadan koklayıp birbirimizi çöpe atmadan.. satırlar uçar gider aklımdan.. sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 yürürken caddede.. gece ve dilimde bir hece.. nereye..nereye..gitmeli bu ayaklar... kaldırdım başımı..yıdızlar ve ay.. az ileriden duyduğum dalga sesleri.. yerde ilişir gözüme yıpranmış bir izmarit.. ve yine o hece.. nereye.. nereye.. gitmeli bu ayaklar.. aynı sokakta ve karşımda.... gelir bir kadın.. o ne.. yüzü kadife yansımalı.. iride gözler.. tadındada çilek asiti olmalı rujunun.. derince bakışları..adımları kaçar gibi.. ama gideceği yerde yine kendi.. neyse devam edelim.. nereye ..nereye.. gitmeli bu ayaklar.. Alıntı
Φ idealist serseri Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 hey you--- pink floyd Hey sen! disarda sogukta bekleyen Yalniz basina ve cokmus, beni hissedebiliyormusun? Hey sen! gecitte ayakta duran Kasinan ayaklarin ve solan gulusunle, beni hissedebiliyor musun? Hey sen! isigi yakmalarina yardimci olma onlara Boyun egme dogusmeden. Hey sen! orada duran tek basina Cirilciplak telefonun yaninda, bana dokunabilir misin? Hey sen! kulagini duvara dayamis duran Kendini cagiracak birini bekleyen, bana dokunabilir misin? Hey sen! tasi goturmeme yardim eder misin? Ac kalbini yuvama donuyorum. Ama her sey sadece bir dustu Duvar cok yuksekti gordugun gibi Onemli degil onca cabalamasi, kurtulamadi sonunda ve solucanlar yedi beynini. Hey sen! yoldaki Her soylenene boyun egen, bana yardim edebilir misin? Hey sen! duvarin yanindaki Salonda siseleri kirarken, bana yardim edebilir misin? Hey sen! hicbir zaman umut olmadigini soyleme bana. Birlikte ayaktayiz, yikiliriz bolununce. Is There Anybody Out There? Disarda kimse var mi? Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 hey, i've looked all my life for you and now you're here hey, i've spent all my life with you all my life Parliament Pazar Gecesi sineması. 90 ların başında çocuk olmak ve unutulmaz jenerik müzikleri o nostaljik jeneriği izlemek isteyenler http://youtube.com/watch?v=jALbI0CXVY8&...0karla%20bonoff ben hert izlediğimde, o pazar gecelerini, zoraki yapılan banyodan sonra, parliament pazar gecesi sineması kuşağında yayınlanan, batman, geleceğe dönüş vs filmleri heyecanla beklemeyi anımsarım. hafifi bir tad bırakır yine. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ben ordan geçerken biri amca dese gir içeri girip yerden selamlasam hane içindekileri. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Bu sefer hangisi hangi bahane Hadi en iyisi artık git burdan Biri durdursun seni hiç halim yok benim Ya da en iyisi artık git burdan GEÇİYOR ÖMRÜM SAYANIM VAR MI? Şu garip yerden beni kutaran varmı.. geçiyor ömrüm sayanım var mı? İnsan insana Allah'ım böyle kıyar mı!?!!.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 o her şeyi kendi yanından görür almak istediğini alır başka şey düşünmez beni unuturdu onun her anı heyecan dolu beni üzdüğü zamanlarda bile yokluğunu hissetmek beni korkuturdu... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 kara gözlüm, sende yalancı çıktın... seni kendime ilah yapmıştım. Taptım ! sana Taptımmm! seni kendime ilah yapmıştım... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Bana sen uzaksın Bana sen mezarsın Bir başkasıyla yaşarsın Bu kalp nasıl dayansın Sen çoktan kararlısın Gideceksen durma şimdi git Git hadi git istemiyorsan Git hadi git hiç sevmiyorsan Yaralı gönlüme perişan halime Umutsuz kederle her günüm işkence Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 unutursun için yana yana... unutursun ölüm sana bana.. zaman nasıl kanayan yarana.. unutursun unutursun.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 name name,fasıl fasıl ömür geçti usul usul yine ezik Kerkük Musul Turan düşün ben olaydım... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 J TOP - JOE... - JoJo Lyrics - Leave(Get Out) Lyrics I've been waiting all day for ya babe So won't cha come and sit and talk to me And tell me how we're going to be together always Hope you know when it's late at night,I hold on to my pillow tight And think of how you promised me forever(I never thought that anyone)Could make me feel this way(Now that you're here boy all I want )Is just to here you say Chorus-Get Out,(leave)right now,It's the end of you and me It's too late (now) and I can't wait for you to be gone 'Cause I know about her and I wonder (why)how I bought all the lies You said that you would treat me right but you was just a waste of time(waste of time) Tell me why you're looking so confuse When I'm the one who didn't know the truth How could you ever be so cold To go behind my back and call my friends Boy you must have gone and bumped your head Because you left her number phone (So now after all is said and done) Maybe I'm the one to blame but(To think that you could be the one) Well it didn't work out that way I wanted you right here with me but I have no choice you've gotta leave Because my heart is breakin' With every word I 'm sayin' I gave up everything I had On something that just wouldn't last but I refuse to cry No tears will fall from these Eyeee-eeee-eeees Ooooh,ooooh Get Out Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Sabret. sabret inci tanem Bekle beni. döneceğim mutlaka Sabret... Ağlama ne olur Vazgeçme, bekle beni Döneceğim mutlaka Sabret... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 öyle sarhoşş olsamkiiiiiii bir an seni unutsam.... unutsam o günleriiiii.. yarınları unutsammmmm...... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 [dünya üzemez beni ölüm korkutabilir mi sen olmadan bu kalp hissedebilir mi güneş batmış banane ellerin yok kimene yerine koyamadım razı olamadım sensizliğe kalpler yanmış yağmur ıslatmış tanrı korumuş ya sewenleri son nefesimde elimi sen tutacaksın son sözlerimi bir sen duyacaksın MELEKLERİN SÖZÜ WAR.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Sıcacığımdı dondu Elimi birden tutmaz oldu Nasıl diye çırpınırken Beni bir an da sevmez oldu Sıcacığımdı dondu Elimi birden tutmaz oldu Bir an bile ayrılmazken Şimdi görmek hayal oldu O artık buz kalpli Ne yaptıysam erimedi O sımsıcak yüreğiyle de şimdi Çok mu sahici olduk da Hemen adam yerine koyduk Daha bir tek gün yüzü bile görmeden Kapının önüne konduk O artık buz kalpli Ne yaptıysam erimedi O sımsıcak yüreğiyle de şimdi Çok mu sevgiye boğdukta Bir anda hayatımızı koyduk Daha bir tek gün yüzü bile görmeden Bir hiç yerine konduk Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 çok kırgınım bütün dostlarıma sevdiğim seni düşman ettiler bana zehirli sözlere aldandın büyü yaptılar sana... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 beni yaktığın gibi çıraları yakmadın bir kerecik yüzüme güle güle bakmadın hey heyyy hey hey hey ayağunda çapula katur kutur ediyu istedim anasından MADUR MUDUR ediyu... (sait uçar/ madur mudur) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 pencere kanat kanat,ekız odanı donat,öyle bir anasi var,keçiden daha inat,yemin ederum yemin sevdum seni yasemin sen beni sevdugune nasıl olayim emin..... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 bugün kendimi kuru yapraklarla kapli cikmaz bir sokaga benzetiyorum sadece o sokakta yasayanlar üzerimden gelip geciyor bugün kendimi odalarindan cogu bos bazen dolan bir otel gibi hissediyorum icimden ne hayatlar ne hikayler ne asklar gecip gidiyor ben böyle degildim ne zaman kayboldum rüzgarla dans ederdim ne zaman savruldum... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Şu anda dinliyorum ama Semiha Yankı'dan değil Gece Yolcuları'ndan Seninle bir dakika Mutlandırıyor beni Bir dakika siliyor canım Yılların özlemini Hasret tükenmez gibi Kavuşmak bir dakika Sevmek bir ömür sürer Sevişmek bir dakika Seninle buluşmamız Bir dakikada geçti Gözlerim gözlerini canım Bir dakikada içti Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.