Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 artık sefmeyecegim bütüün kabahat beniiiim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 gözlerimi kor demirle delseler, üzerimi topraklarla örtseler, saplı durur rengi gözlerinin sana kayar sana kaçar yine deli aklım benim.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 içime attım ne varsa anlamaya çalıştım herkesi aşkıda sevdim kavgayıda anlatamadım ki hiç korkmadım çelişkiden ona inanmayan ilişkiden ne çoğaldım övgüden ne azaldım yergiden hiç korkmadım yasaklardan korunmadım tuzaklardan koptum güvenli kucaklardan hep denedim, bilerek göstermedim... kendimi sakladım görmeyi bilenlere vitrinime değil iklimime gelenlere deliyim aslında Allah'ına kadar kalbimi vereceğim aslımı görenlere Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Bilirsin herkess payına düşeni yaşar... ve her yeni günle değişir hep bişeyler... sen de kendi payından bir hatıra seçç ne olurr.. Ve o BEN olayım...beniii unutmaaaaaaaaaaa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 bir gün gülersin, bir gün ağlarsın bir gün bulursun kendini bir yerde ah belli olmaz, hayat bu inanılmaz zenginde olsak aynı, fakirde bir mucize Tanrım bize... Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 DEVİL'S DANCE Yeah, I feel you too Feel, those things you do In your eyes I see a fire that burns To free the you That's wanting through Deep inside you know, The seeds I plant will grow One day you will see And dare to come down to me Yeah c'mon, c'mon now take the chance That's right Lets dance Snake, I am the snake Tempting, that bite you take Let me make your mind leave yourself behind Be not afraid I've got what you need hunger I will feed One day you will see And dare to come down to me Yeah c'mon, c'mon now take the chance That's right Lets dance Yeah Come dancin One day you will see And dare to come down to me Yeah c'mon, c'mon now take the chance That's right Lets dance Yeah, I feel you too Feel, those things you do In your eyes I see a fire that burns To free the you That's running through Deep inside you know seeds I plant will grow One day you will see And dare to come down to me Yeah c'mon, c'mon now take the chance That's right Let's dance! It's nice to see you here MetaLLica Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Dünkü aklın bugün yetmez Yarın bambaşka bir dünya Bir sen var o hiç değişmez Gerçeklerin hep farkında Yol yakınken düşün biraz Bir nesildik beraberce Bir adım git bir adım gel Kaç yıl kaldı önümüzde Gör artık, gör artık anla Ölümlü, ölümlü bu dünya Düşman olmak mertlik değil Korkaklığın iradesi Kurnazlık marifet değil Aptalların tesellisi Pişmanlığa tercih etme Geçmişteki hataları Yalnız gözyaşların yıkar Ruhundaki günahları Gör artık, gör artık anla Ölümlü, ölümlü bu dünya Gör artık, gör artık anla Savaşma artık hayatla Çok yoruldun dinlen biraz Misafirsin bu alemde Etrafını seyret biraz Fazla kalmazsın belki de Doğru yanlış gerçek yalan Farketmiyor aslında Dünya döner geçer zaman Hiçbirşey kalmaz ardında Gör artık, gör artık anla Ölümlü, ölümlü bu dünya Pentagram Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Hiç şikayet ettim mi hiç şikayet ettim mi ? Bir gün çıktı mı ahım ? Seni sevmek benim günahım... Sık de yeter sıkarım... BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin mademki son şarkının kırık bir güftesiydim niçin yarım bıraktın, neden bırakıp gittin... bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin... ne çok sevmiştim seni, ne çok hatırlarmısın aşiyan yollarından seslensem duyarmısın... hala beni düşünür ve hala anarmısın bir bahar seli gibi yolumdan akıp geçtin bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin... offff ya bu şarkı müthişşşş, hepinize armağan ettim... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ayrılmam sarılırım hayallere, ayrılmam sevişirim özleminle aşkın nur yendi bukadarı aklımda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 çalgıcı karısı binnass kumarcı karısı binnass ciguliii Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 hoplayı ver çekirge zıplayı ver çekirge pıtı pıtı pıtı çekirke kim sölüyo unuttum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 gidiyorum bütün aşklar yüreğimde gidiyorum kokun hala üzerimde sana korkular bıraktım birde yeni pişmanlıklar bir kendim bir ben gidiyorum... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Unut kalbim, adını bile unut Yak içinde kalmasın ne aşk ne de umut Gün olur hasret, çekilir gider sabret Hayat sorar hesabını, yaşanmadı farzet Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 şu an bunu dinliyorummmm sizlerle de paylaşım madem cok ısrar ettiniz pamela Aşk sevgi korku nefret Değişen durumlardan ibaret Katı bir yürek, bir de bir bebek İyi bir araba, para Gelsin yan yana Kebabı Adana, rakı Tekirdağ Tatil uludağ ya da bodrumda Duble ya da tek ya da diskotek You and me sex No baby, no baby Seni severim sevmem sana ne Güç bende erkek olmandan bana ne! İstanbul\'dan gitmek lazım Tayland görmek lazım Özümüze dönmek için Artık bir şeyler yapmak lazım İstanbul\'dan gitmek lazım Mardin görmek lazım Özümüze dönmek için Artık bir şeyler yapmak lazım Bana bir şey oldu yoruldum Bir şey oldu hiçbir şeyi sevmez oldum Bir şey oluyor heyecanlanıyorum Nedendir vazgeçiyorum Hissiz mi oldum, başka bir olgunluk mu buldum? Artık soru sormuyorum olduğu gibi mutluyum Gülmek ya da ağlamak istiyorum Herhangi bir şey hissetmek istiyorum Ev sahibi miyim yoksa kiracı mıyım? Seni severim sevmem sana ne Güç bende erkek olmandan bana ne! İstanbul\'dan gitmek lazım Şangay görmek lazım Özümüze dönmek için Artık bir şeyler yapmak lazım İstanbul\'dan gitmek lazım Nemrut görmek lazım Özümüze dönmek için Artık bir şeyler yapmak lazım Kenya, Zimbabwe, Mozambik, Yeni Delhi, Kaykay, Bungee Her şeyi deneyin peki! Hakkari, Diyarbakır, Antalya, Karşıyaka, Ürgüp, Manisa Kolombiya kahvesi içmek lazım Saçını bir kere mora boyatmak lazım Her dilde seni seviyorum demek lazım E-mail\'den vazgeçip mektup yazmak lazım Her denilene inanmamak lazım Yine de inancımızı kaybetmemek lazım Evet demeyi sevin hayır demeyi öğrenin Evet demeyi sevin hayır demeyi öğrenin Severim sevmem sana ne Güç bende erkek olmandan bana ne! İstanbul\'dan gitmek lazım Urfa görmek lazım Özümüze dönmek için Artık bir şeyler yapmak lazım İstanbul\'dan gitmek lazım Harpur Bayburt lazım Özümüze dönmek için Artık bir şeyler yapmak lazım İstanbul\'dan gitmek lazım Artvin görmek lazım Özümüze dönmek için Artık bir şeyler yapmak lazım İstanbul\'a dönmek lazım Rakı balık lazım Özlediğini bilmek için Bazen uzaklaşmak da lazım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 yok yok af dileme kolay deil affedemem perişan olsan bile yok yok aşk dileme kalmadı hiç olsa bile yazık etmem senle bu yürek artık senin değil Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 uzun ince bir yoldayım, gidiyorum gündüz gece... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 sen baharın getirdiği bir esinti... yosunun kokusu, denizin mavisiii... VAZGEÇEMEDİĞİM bir aşksın sennnn .. SANA AŞIK OLMAKTAN GURUR DUYARIMMM Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 ben bal arısı gibiydim senden önce bak pervanelere döndüm seni görünce yana yana kül olsam heran yinede senden ayrılamam bin yıl yaşasam yine sana doyamam sana gönlümü werdim nazlı güzel seni almazsam gözlerim açık gider bana ellerini wer hayat seni sewince güzel yoluna adadım ömrümü ben gel kaçma güzel sana gönlümü werdim nazlı güzel Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 kalbin taş mı oldu yoksa senin için sevmekte zorsa yalnız kal akıllan artık bak dünya dönüyor... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 yüzünü bile görmek istemiyorum yoluma çıkmasan iyi edersin sözlerim sana ağır mı geldi kalbini mi kırdım afedersin Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 özledim teninin kosusunu özledim özledim sohbetini o sesini özledim özledim o sım sıcak nefesini özledim gel dedim gelmedin can yoldaşım gelmedin Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 öpüyorsam ayrılığı gözünden söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden sana olan sewdamdandır bilesin geçiyorsam bi çiçeğin özünden sana olan sewdamdandır bilesinsin meğer ne yalnızız insan olmuşsak yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak yeri gelmiş acıyada gülmüşsek sana olan sewdamdandır bilesin ..... karşılıksız sewebilmekse sewda gerçek sewen küle dönmüş her çağda elim kolum bağlanmışsa kıyında sana olan sewdamdandır bilesin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Sen gitme ben yalnız Geçmez gün göz göre göre Bin pişman, bir düşman Zaman hep yüz bula bula Sevensiz, soransız, Ben sensiz ah bile bile Kalır, meçhul olurum.............. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Bir bulabilsem seni hatırlatmayan, Kan tarlası gelincik şafağında... Ölümse koktum savaşsa hep kaçtım, Bul kendini korkulardan hadi dal... Sen bir suydun sen bir aşktın, Hoşçakal gözümün nuru hoşçakal... Hoşçakal canımın içi hoşçakal.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.