Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 inan bana çok geç değil mevsim bahar daha kış değil bir kez daha dayanamam kalbim nasır ama taş değil....__Nilüfer ÖRER Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Bu adam benim babam Bu adam benim babam Sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sekosuyla hey Cebinde yok parası Bitlistir cigarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş Bir işçi maaşıyla O adam O arslanlar arslanı adam benim babam hey Ağlama benim babam Ağlama naçar babam Kara gün geçer babam Bir kapıyı kapayan Gene açar babam Aldırma benim babam hey Ağlama mazlum babam Dert etme naçar babam Kara gün geçer babam Bir kapıyı kapayan Gene açar babam Allah büyüktür babam hey O adam benim babam Derdi dağlardan büyük Çaresiz beli bükük hey Bir gün olsun gülmemiş Rahat nedir bilmemiş Gözyaşını silmemiş Bir lokma ekmek için Kimseye eğilmemiş O adam benim babam hey Benim babam mert adamdı Mangal gibi yüreği Yufka gibi kalbi vardı Hayatım boyunca ona özendim Fedakardı Bir dikili ağacı olmadı belki Ama kendisi Onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı Üstümdeki kol kanat Sırtımı yasladığım dağ gibiydi Ben babamın oğluyum Tepeden tırnağa Anadolu'yum... fatih kısaparmak........... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Yine sen yoksun karşımda acılar pusu kurmuş, yine hasretler ordu gibi,geliyor üzerime ay gibi,nur gibi yüzüne bakınca nefesim kesilirdi. sense beni burada boynu bükük bırakıp gidiyorsun yapma canım ne olur beni bırakıp gitme. gitme ne olur bırakıp gitmee, sensiz yaşayamam ben böyle, gitme bırakıp gitme, bir ömür yaşayamam ben böyleeee.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden Sakın utanma Ağlamak öfke delice nefret Doruklarda aşk doyumsuz sevinç Kahreden keder kısaca hayat Ve nefesindir ve nefesindir Ağlamak şu geçici dünyada Herşeye rağmen varolmak demek Ağlamak yaşanan binlerce duygu İnsanca coşkunun güzel bir şeyidir Ağlamak senin kara dünyada Hala sevdiğin ve hissettiğin Tüm güzelligin ve çirkinliğinle Var olduğundur var olduğundur Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden Sakın utanma Ağlamak öfke delice nefret Doruklarda aşk doyumsuz sevinç Kahreden keder kısaca hayat Ve nefesindir ve nefesindir Ağlamak şu geçici dünyada Herşeye rağmen varolmak demek Ağlamak yaşanan binlerce duygu İnsanca coşkunun güzel bir şeyidir Ağlamak senin kara dünyada Hala sevdiğin ve hissettiğin Tüm güzelligin ve çirkinliğinle Var olduğundur var olduğundur anlamadım bı daha anlat ne olurrr Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Hepsi bu işteeee... Anlayan anlarrr Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Hepsi bu işteeee... Anlayan anlarrr heyy stop efkar yapma şimdi dur,bak bı gırerım efkara çıkamam ha Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Pişman Olduğun Zaman Yolun zorunu yürümüştüm ben Tanıştığımız zaman Sen dalgalanmaktaydın elvan elvan O yüzden tam olarak Hissedemedin sen içimi Hâlâ kulağımda çınlıyor O alaycı kahkahan Haberin yoktu henüz cilvesinden aşkın Sarsılmıyordun hiç ay tutulmasından O kadar taşkın o kadar açtın ki Düşmen kaçınılmazdı arzın ortasından Pişman olduğun zaman Huzur bulduğun zaman Zevke doyduğun zaman Dönebilirsin Ben yine burda olacağım Yaralarını saracağım Seni anlayacağım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Pişman Olduğun Zaman Yolun zorunu yürümüştüm ben Tanıştığımız zaman Sen dalgalanmaktaydın elvan elvan O yüzden tam olarak Hissedemedin sen içimi Hâlâ kulağımda çınlıyor O alaycı kahkahan Haberin yoktu henüz cilvesinden aşkın Sarsılmıyordun hiç ay tutulmasından O kadar taşkın o kadar açtın ki Düşmen kaçınılmazdı arzın ortasından Pişman olduğun zaman Huzur bulduğun zaman Zevke doyduğun zaman Dönebilirsin Ben yine burda olacağım Yaralarını saracağım Seni anlayacağım DAĞA ÇIKTIĞIM ZAMAN zor dağa tırmanmıştım ben tırmandığım zaman yer dalgalanıyordu hıssedemedı dağ beni hala kulağımda çınlıyor dağ keçisinin melemesi haberı yoktu keçının onu ezeceğimden keçi o kadar açtı ki ezdım onu göbeğinden piman oldumn ama bıdaha dağa çıkınca ayaklarımın altına bakacağım bı keçi görunce rahmetle anacağım abıcım kısma be,efkarınısı dağıtıyok işte Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yanlizliga alistim ben Hic yoktun sanki onceden Hersey sona erdi bak unuttum sevgileri Bu kalbe yeniden sev diyemem Biliyorum yanlis yoldayim Yine sevdanin koynundayim Unutmustum boylesine Dayanilmaz sarsintilari Sana mahkumum farkindayim Ne yapsanda farketmez Adi boyle ask affetmez Yuregim unutmaz seni Kacsanda ask terk etmez Ne olur gülme gülme yapamiyorum Elimde degil seviyorum......................... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 DAĞA ÇIKTIĞIM ZAMAN zor dağa tırmanmıştım ben tırmandığım zaman yer dalgalanıyordu hıssedemedı dağ beni hala kulağımda çınlıyor dağ keçisinin melemesi haberı yoktu keçının onu ezeceğimden keçi o kadar açtı ki ezdım onu göbeğinden piman oldumn ama bıdaha dağa çıkınca ayaklarımın altına bakacağım bı keçi görunce rahmetle anacağım abıcım kısma be,efkarınısı dağıtıyok işte Keşke herkes senin kadar anlayışlı olsa.Canımıniçi.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Ellerine hasret ellerim, Yapayalnız... Yüreğine hasret yüreğim, Çaresiz... Gözlerine hasret gözlerim, Üzgün... Sesine hasret günlerim, Bomboş... Sevgine hasret benliğim, Sana hasret... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Asırlardır yalnızım pişmanım alın yazım Bir öfkeye mahkum ettik herşeyi Bir yemin ettim ki dönemem Hüzün tünellerinde soldum kederlerinde Cehennemde yansın bu dilim Bir yemin ettim ki dönemem Seni versinler ellere beni vursunlar Sana sevdanın yolları bana kurşunlar Kıyametler kopuyor zavallı yüreğimde Tükendim tükendim tükendim artık Hiçmi özlemedin hiçmi hakkım yok Bir ara bir sor allah aşkına Seni versinler ellere beni vursunlar Sana sevdanın yolları bana kurşunlar Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 ne sen leylasın nede ben mecnun.. ne sen mağrur nede ben mağrur.. hüzünlü bir akşam içmişiz, sarhoşuz hepsi bu.. hep sonradan gelir aklım başıma, hep sonradan..sonradan.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Asırlardır yalnızım pişmanım alın yazımBir öfkeye mahkum ettik herşeyi Bir yemin ettim ki dönemem Hüzün tünellerinde soldum kederlerinde Cehennemde yansın bu dilim Bir yemin ettim ki dönemem Seni versinler ellere beni vursunlar Sana sevdanın yolları bana kurşunlar Kıyametler kopuyor zavallı yüreğimde Tükendim tükendim tükendim artık Hiçmi özlemedin hiçmi hakkım yok Bir ara bir sor allah aşkına Seni versinler ellere beni vursunlar Sana sevdanın yolları bana kurşunlar yanlışmı göruyomm,eve vardınmı yoksam arabadanmı bağlanıyon Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 yanlışmı göruyomm,eve vardınmı yoksam arabadanmı bağlanıyon arabadan bağlanıyorumm... Öyle iyi şöförümdür ki hem araba kullanırım hem şarkı dinlerim hem internete bağlanırım hem de foruma yazarımmm evdeyim şekerimmmmmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Endamın yeter gözlerin yeter Uğramasın sana ne hüzün ne de keder Kalbim senden senden vazgeçmeyecek Korkma içimde aşkın hiç bitmeyecek Eğer istersen bu sonsuza dek sürecek İnan bu adam hep seni seni sevecek Gönlüm senden senden vazgeçmeyecek Korkma içimde aşkın hiç bitmeyecek Eğer istersen bu sonsuza dek sürecek İnan bu adam hep seni sevecek Endamın yeter gözlerin yeter Uğramasın sana ne hüzün ne de keder Bir gün gelir geçer yüzündeki çizgiler Ne aşkın son bulur ne içimde o düşler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 arabadan bağlanıyorumm... Öyle iyi şöförümdür ki hem araba kullanırım hem şarkı dinlerim hem internete bağlanırım hem de foruma yazarımmm evdeyim şekerimmmmmm işte süper bı son sözzz Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 insanların yüzlerini göremıyorumm hepsi olmuş düğüm düğüm çözemıyorumm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yanlizliga alistim ben Hic yoktun sanki onceden Hersey sona erdi bak unuttum sevgileri Bu kalbe yeniden sev diyemem Biliyorum yanlis yoldayim Yine sevdanin koynundayim Unutmustum boylesine Dayanilmaz sarsintilari Sana mahkumum farkindayim Ne yapsanda farketmez Adi boyle ask affetmez Yuregim unutmaz seni Kacsanda ask terk etmez Ne olur gülme gülme yapamiyorum Elimde degil seviyorum......................... sad.gif crying.gif sabahtan beri dinliyom.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 DUMAN-AMAN AMAN Nereye gider başını alıp sorarsın Kimbilir durmadan nasıl susarsın Bilmeden boşuna atıp tutarsın Su gibi açıp geçer zaman Gezdin tozdun aman aman Sazdın sözdün aman aman Giderek üzdün bizi zaman Yazdın çizdin aman aman İncecik izdin aman aman Sıraya dizdin bizi zaman Hem kaçıp yeni bir adım atarken Dibine kadar çileye batıp çıkarken İçine atıp atıp yoluna basıp giderken Su gibi akıp geçer zaman Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Amma çok şarkı dinlemişsin bugün yaa,gloria.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 paso dinliyoruz ne yapalımmm dinlediğimizi de arkadaslarımızla paylaşıyoruzzz Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 DUMAN-AMAN AMAN Gezdin tozdun aman aman Sazdın sözdün aman aman Giderek üzdün bizi zaman Yazdın çizdin aman aman İncecik izdin aman aman Sıraya dizdin bizi zaman Hem kaçıp yeni bir adım atarken Dibine kadar çileye batıp çıkarken İçine atıp atıp yoluna basıp giderken Su gibi akıp geçer zaman yedın içtin aman aman incecıktın şiştin aman bızıde yıycen aman aman hep dıyet yaparken dıbıne kadar dolaba batarken yıyıp yıyıp yatarken şiştin kapıdan çıkmaz oldun zaman zaman Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 yananı görür ALLAH görür inşallah inşallah çaresi yokturrrr e mazallahhh Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.