Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 kış kış cinler kışkış yallah cinler yallah cin çık cin çık cin çık Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 aboneyim abone biletleri cebimde ballı lokma tatlısı aman hadi hayırlısı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Seni seve seve seve seve seve seve çok sevemiyorum Seni bile bile bile bile bile bile bile bile bile çok bilemiyorum Deliriyorum Ay hiç bitmeyecek sandım Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 ben aşkımı yana yana söyleyemedim yüreğimden yüreğine dinletemedim kara sevda gizlenirmi söyle sevgilim paylaşamazsam seninle çürür bedenim Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 senden bana yar olmaz olsa vefakar olmaz kışa çevirme yazımı çalip dinletme sazımı küstürüp sen al yazımı yaralıyım.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 git git git gitme dur yalan söyledim, doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim aramızda yaşanacak yarım kalan bişeyler var gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Seri do ndğaşi arti mapu Skani şaras ginocinepu Skani dudi midamiğuru Şüvaüüargi moüileüu Skani dudi midamiğuru Didou do nani na Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Ah oropa si ncgiri ndğaşi Guri muöo domixaşi Seri iri şeni serinen do Üuüumela naüu ndğaşi Seri iri şeni serinen do Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Her sevgili bir değil Benim kaderimi başkasına yazdın Beni sevdiğini biliyordum ama Sen beni başkasıyla değiştin Beni sevdiğini biliyordum ama Didou do na ani na Titreyerek sabah günü Senin çiftliğinde dolanıyorum Başıboş şuursuzca Bu yaptığın mümkün değil Başıboş şuursuzca Didou do na ani na Gecem gündüzüm bir oldu Yolunu gözler oldum Sen benim için öldün Başkalarının sevdiği geldi Sen benim için öldün Didou do na ani na Ah sevgili sen iyi günlerimde Yüreğimi nasıl dağıttın Gece herkese gece de Ben günlerce uykusuzum Gece herkese gece de Didou do na ani na Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gitme, Yokluğunla yaşamak, anılarında avunmak, Düşlerimizi öksüz bırakmak, bunlar beni çok üzer. Dalgaları beraber duymak, martıları beraber saymak, Uykulara beraber dalmak, bunlar seninle özel. Aşkı yudum yudum içmek, gerektiğinde hüzünlere hüzünler biçmek, Zaman zaman da kahkahalarla gülmek, herşey seninle güzel. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 bir başka sevgiliyi sevemem sevemem sevemem yanakların ne sıcak diyemem diyemem diyemem bu kalbi başkasına veremem veremem veremem bir başka sevgiliyi sevemem sevemem sevemem Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 yumma gözlerini uyuma bu gün bütün gölgeler akşam oluyor üşüyor yaprak dallar üşüyor içimde kış gibi bi mevsim üşüyor oysa ben senden neler neler isterdim senli sevdalarda doğmak isterdim sabahlar isterdim ASİ VE MAVİ büyüsün isterdim ışığın rengi Alıntı
Φ DİL BÖCEĞİ Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Manda yuva yapmış söğüt daaalına amanın ammaan yavrusunu sinek kapmış gördün mü amanın yandım (görenler haber versin) amanın amanın amanın yandım Bedava mı sanın para verim aldım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 8.15 vapurunda onu gördüm karşımda dizlerimi titrettim aşık oldum galiba yakışıklı babam gibi aşık oldum anam gibi nerden çıkı bu adam beyaz atlı prens gibi Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 bakma kizinca sana gurur yaptigima ask dolanir seni görünce ayaklarima sensiz olamam yasiyamam,ki bir gece dargin kalsak uyuyamam ki Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 kar tanesi gibi nazli kus kanadi gibi kirik yar tenine haram deydi zamansiz bu ayrilik kalbimi göndüm topraga ihlamurlar kan agladi nasil vedadir bu yar göz yasin gözünden damladiii dillere lal dokunmadi aski bende sokulmadi basimi bana eydirdin bu yarayi bana kanatmyin el yastigi yaban gelmezmi icin benim kadar üzülmezmi her dünyada ahim pesinde askin bana hesap vermezmi Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 ben ne yaptim kader sana mahküm etin beni bana her nefeste bin sitem var sikayetim yaratana aaa sasiran senmi yoksa benmi bilemedim öyle bir dert vermisinki Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 hasretin var içimde nasıl mutlu olayım ... al bu hasreti benden perişan olmayayım..... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 ellerimle büyütügüm solariken diritligim cicegimi kopardin sen ellere verdin daglllar dagllar kurbam olam yol ver gecem sevdigimi son bir olsun yakindan görem kuslar ötmes güller soldu yüce daglar duman oldu beliki gittigin yerden kara habar var dagllar dagllar kurban olam yolver gecem sevdigimi son bir olsun yakindan görem Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 çay benim çeşme benim aman derdimi deşme benim.... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 yanmışız ikimizde uyandım ben uyan sende sevgilim geç olmadan gel herşey bıraktığın yerde Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Seni çok seviyorum Her zaman seveceğim Bin kalbim olsa Yine sana vereceğim... Birgün kaparsak gözlerimizi Son hıçkırık göklerde Buluşturacak bizi.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır yeterki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 yıllar öce böyle idi şimdi de böyle alnımız ak,başımız dik yaşıyoruz biz... OğuzKağan,Alparslan,Fatih'ten beri memleket derdini taşıyoruz biz... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.