Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 eehh heralde yani tahtali koye simdi vize sistemide uyguluyorlar pasaport vize islemleri uff cok zaman alir ben en iyisi su islemleri soyle bir 30-40 yil askiya alayim simdi uyum yasalari uygunmudur degilmidir bilir kisi raporlari incelenecek ben iyisimi beyaz saraya O mama miayi ziyarete gideyim adami tebrik etmek lazim degilmi secimler sirasi alkislamadik hic degilse gidelim elini sikip tebrik edelim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 korktun mu yoğsa aman aman uyum yasaları yok yok,bakacak tayin ederiz yerine,sen gel Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 narakatlar yine terelelli oldu sayenizde evet cok korktum neyse ben su nakaratlar bolumunu biraz toparlayim saygisizlik olmasin sonra ruyalarima girer Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Döndün gittin bir hoşçakal demeden Şimdi bakarım ardından yalnızım ben Döndün gittin bir hoşçakal demeden Şimdi bakarım ardından yalnızım ben Bebeğim sabah akşam yanındaydım Hep çevrendeydim gördüklerime inanamadım Keşke yanılsaydım sensiz olurum deme Unutma camın altında beklediğin günleri Hatıları sakın unutiyim deme o günleri Seni çok ama çok seviyorum ama diyemem artık dön geri Bebeğim sen benim her şeyimdin gözümün nuru Şuurumu kaybettim ben sensiz yaşamak yanmaktanda beter Bunu haketmedim ben Çoğu kişi demişti zaten bu kız seni şöhret için,lüks hayat için satar Sen sevmedin kızım sevdirdim ben severim hemde Allah'ına kadar Geriye kalan sadece anılar Meleklere derdimi anlatsam hepsi ağlarlar Yanarlar tabi eğer ortada bir ayrılık söz konuysa Oysa ben ağlar sanki rüyadayım biri gelipte beni keşke kaldırsa Bebeğim o kadar çaresizim ki İnan aşkımızın karanlık yollarında bir kedi gibi Deli gibi aşığım ben sana Seni aldatan ölsün hadi gel yanıma Ben nice ayrılıklar gördüm ömrümce nice kuşlar gördüm Kırılmış kolu kanadı Yeryüzü çekildi ayaklarımın altından Gökyüzü düştü başıma aynen bir taban gibi Sen dur yavaş yavaş her tur Bana derler berduş Bazen ağlarım yani bana gel öyle istemiyorsan güle güle Tane tane katre katre aktı gözyaşlarım Kör gözlerim seni özledim Caddeyi gözledim,gözlerim kapalı kalbim yaralı Yani bana küstün sen beni üzdün Düzdür senin yolların Seni kolladım kollarım bağlı Kulağım sağır sen yoksun bebeğim neye yarar Bu beden seni arar sensin elbet delisiyiz arar Senin elinde karar benim kalbimde yara Benim elimde yüzük bak bebeğim ne hale düştük Ne namertler gördük mum gibi söndük Canlı canlı gömüldük,emildik sövüldük,yenildik,süzüldük Ararım seni bu yollarda yapayalnızken Yanar bu yüreğim bebeğim sensizken Ararım seni bu yollarda yapayalnızken Yanar bu yüreğim bebeğim sensizken Dolaşır birbirine gördün ayaklarım Ellerimi koyacak bir yer bulamadım Nereye gitsem el koyuyor acıların Buluştuğumuz yeri görünce hemen ağladım Nereye baksam çıldırtan moral bozan bir akşamdı Ne garipti bu ayrılık günleri Düşmandan da ayrılsam içim yanıyor Tuhaf oluyor insan Ecelin gelmesine gerek yok Sen aldın canımı Yarını düşünmeden sen kapattın kapını Canımı verirdim senin için Yalanmış dolanmış koynumda beslediğim bir yılanmış Sevip kıyamadığım bebeğim bir nankörmüş Yediveren güller solmuş orası şimdi çölmüş Hatıra yüklü kervanlar geçiyor Dolu dolu gözlerimin önünden Kıyamet koptu ay tutuldu sen farkında değilken Senin yüzünden yaprak yemyeşilken Nefret ediyorum ayrılık gününden Senin önünden eskiden geçerken istekle geçerdim Şimdiyse yere bakarak gökyüzüne suratımı arasarak geçiyorum Fotoğrafları yakarak mutlu oluyorum Boşver kendimi salak gözüyle özgürlüğe kavuşuyorum Seni seviyorum Seni seviyorum Seni seviyorum Çek git bebeğim uzaklara çek git Bavulunu topla bebeğim.Çek git Çek git bebeğim uzaklara çek git Bavulunu topla bebeğim.Çek git Seni sevdim bebeğim her zaman bunu unutma Sen her zaman kalbimdesin Ruhun yanımdaaa Seni sevdim bebeğim her zaman bunu unutma Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 narakatlar yine terelelli oldu sayenizde evet cok korktum neyse ben su nakaratlar bolumunu biraz toparlayim saygisizlik olmasin sonra ruyalarima girer ama takdir de ettim yane dur biraz da ben yardım edeyim gardaş Yangınlar ***** fakları Korku cığlıkları Ve irin selleri aç yırtıcılar Suyu zehir bıçaklar ortasındasın Bir cana bir başa kalmışsın vay vay Pasatsız duldasız üryan Bir cana bir de başa Seher vakti leylim leylim Cellat nişangahlar aynasındasın Oy sevmişem ben seni Üsküdar'dan bu yana lo kimin yurdu He canim Çiçek dağı kıtlık kıran Gül açmaz çağla dökmez Vurur çakmaktaşı kayalarıyla Küfrünü medetsiz Munzur Şahmurat suyu kan akar Ve ben şairim... Namus işçisiyim yani Yürek işçisi Korkusuz pazarlıksız Kül elenmemiş Ne salkım bir bakış Resmin çekeyim Ne kinsiz bir rüzgar Mısra dökeyim Oy sevmişem ben seni! Ve sen daha demincek Yıllarda geçse demincek Bıcaklanmış dal gibi ayrı düştüğüm Ömrümüm sebebi ustam, sevgilim Yaram derine gitmiş Fitil tutmaz bilirim Ama hesap dağlarladır Umut dağlarla Düşün uzay cağında bir ayağımız Ham carık kıl çorapta olsa da biri Düşün olasılık, atom fiziği Ve bizi biz eden amansız sevda Atıp bir kıyıya bir zamanı Yarının çocukları gülleri için Herbirinin ayva tüyü için çilleri için Koymuş postasını Görmüş restini He canım Sen getir üstünü Oy Havar Muhammed, İsa aşkına Yattığım ranza aşkına Deeey dağları un eder ferhadın gürzü Benim de boş yanım hançer yalımı Ve zulamda kan ter içinde asi He desem koparacak dizginlerini Yediveren gül kardeşi bir arzu Oy sevmişem ben seni! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Bazen sisli yola benzer Bazen kırık dala benzer Yeşillere ala benzer Hatıralar hatıralar Dalar gideriz hüzünle Anıların özlemiyle Alır gider beni böyle Hatıralar hatıralar Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Herkes kalbinde ki sesi alkışlıyor.. Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Herkes kalbinde ki sesi alkışlıyor.. Gozlemlenemeyen Can ve cin, ve ruh. Ve melek. Gozlemlenemez. Kalb gozlemlenir, Fakat kalbten ses gelmez. Dilin donmez ise konusamazsin. Kulaklar tikaliysa, mesaji duyuramazsin. Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 sende biraz akil olsa beni severdin dusunce ve mantik olsa sende severdin sevilecek insan bendim neden sevmedin geri zekali sevgilim benim :):) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2008 Benzemez kimse sana tavrına hayran olayım Bakışından süzülen işvene hayran olayım Lütfuna ermek için söyle perişan olayım... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 yalan bu dunya sonu gelecek elbet ıyı yada kotu sen sec bıtecek hersey er yada gec Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 yalan bu dunya sonu gelecek elbetıyı yada kotu sen sec bıtecek hersey er yada gec Mizan terazisi kurulacak. Defter ele verilecek. islenen ameller gorulecek. ister inanin ister inanmayin. Bu bir gercek. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 gun geldı kalk bakalım hadı et hadı kemık bırlesın huzura cıkma, hesap verme zamanıdır bugun dök bakalım öbur dunyadan neler getırdıklerını yoksa yok mu??? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Şevek nîvê şevê da lo Di giraniya xewê da Destê xwe da destêmin lo Bin roniya şevê da Lo berde lo berde Lawo destê min berde Evînî bi kul û derde lo Lawo deste mın berde Min te Dî Bû xevza gulan Sibe nîvro êvaran Destê xwe da deste min lo Xisim ketiye guharan ....Umut Altınçağ'ın o muhteşem sesinden;hem de her dizesini yüreğime akıtarak,haykırarak...giden ve kalan yüreğime inat! Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Şevek nîvê şevê da loDi giraniya xewê da Destê xwe da destêmin lo Bin roniya şevê da Lo berde lo berde Lawo destê min berde Evînî bi kul û derde lo Lawo deste mın berde Min te Dî Bû xevza gulan Sibe nîvro êvaran Destê xwe da deste min lo Xisim ketiye guharan ....Umut Altınçağ'ın o muhteşem sesinden;hem de her dizesini yüreğime akıtarak,haykırarak...giden ve kalan yüreğime inat! Tercumesini yapsaydinda anlaya bilmemiz mumkun olsaydi. saygilar. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2008 salma ya salama hasret kaldım bir dilim salama Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2008 salma ya salamahasret kaldım bir dilim salama Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Tercumesini yapsaydinda anlaya bilmemiz mumkun olsaydi.saygilar. tercümesini unutmuşum yalnız değerli arkadaşım,bunun Türkçe'ye çevrilişini direk vermeyeceğim,farklı anlamlar içeriyor. onun için anlatılmak isteneni kısaca yazayım;gecenin bir yarısı,uykumun en ağır yerinde,elini verdin bana,gecenin sabaha olan yerinde... ben seni görüyordum,baharın güzelliğinde,günün üç vaktinde,elini verdin bana,düştüm güzelliğine....nakarat kısmıda;elini çek elimde,bu aşk çıkarsızdır,dert ve gam doludur şeklinde....bu kadar tercüme edebildim;anlayabildiğim ama karşılayamadığım tümceler Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 tercümesini unutmuşum yalnız değerli arkadaşım,bunun Türkçe'ye çevrilişini direk vermeyeceğim,farklı anlamlar içeriyor. onun için anlatılmak isteneni kısaca yazayım;gecenin bir yarısı,uykumun en ağır yerinde,elini verdin bana,gecenin sabaha olan yerinde... ben seni görüyordum,baharın güzelliğinde,günün üç vaktinde,elini verdin bana,düştüm güzelliğine....nakarat kısmıda;elini çek elimde,bu aşk çıkarsızdır,dert ve gam doludur şeklinde....bu kadar tercüme edebildim;anlayabildiğim ama karşılayamadığım tümceler Teşekürler. şimdi ona uygun bir şeyde ben yazmasam olmaz. Burda mevsim kış, Geceler uzun, Her taraf sis, Belli olmuyor gündüzün. Her yanım efkarlı, Her yanım hüzün. Anlamı olmaz sessiz gecelerde sazın. Ama baş tacı,duygulara hitab eden sözün. Bülbüllerin ötüşünde , Seher vaktinde. Dilim zikirde, Alnım secdede. Saygılarımla. Furkan Evren Nezir Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Aglar Gezerim Sahili Sanki benimlesin Ayda yuzun geceyi open sularda sesin Bilmek istemem simdi Nerede, nasil, kiminlesin Dunya gozumde degil Cunku sen gonlumdesin Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Ne gokte Ne yerdeyim Bir garip Seferdeyim Asikmiyim ben neyim Sarhos olamiyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 her gece ansızın.. gelirsin aklıma sen.. demir kapıların ardında.. birgün özgürlüğümü alıp geleceğim sana.. sakın ola beni unutma.. unutma beni unutma.. sakın ola unutma.. unutulunca ölürüm yar.. hatırla beni hatırla.. her nefes alışında.. güzel günler inan yakında.. ah gençliğim ah.. çürüyüp gittin bu yerlerde.. dolmuş her tarafım kederle.. umudun bile tükenip gittiği bu yerlerde.. sakın ola beni unutma..unutma beni unutma.. sakın ola unutma.. unutulunca ölürüm yar.. hatırla beni hatırla.. her nefes alışında.. güzel günler inan yakında.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Hem burada hem blogda güzel durmuş bu şiir Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Hem burada hem blogda güzel durmuş bu şiir Tşkler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.