Φ yesilsu Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 sensizlik olmadı , olmadıı anlatabilsem inan bu bana uymadı uymadıııı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Beni koyup gitme ne olursun Durduğun yerde dur Kendini martılarla bir tutma Senin kanatların yok Düşersin yorulursun Beni koyup gitme ne olursun Bir deniz kıyısında otur Gemiler sensiz gitsin bırak Herkes gibi yaşasana sen İşine gücüne baksana Evlenirsin çocuğun olur Beni koyup gitme ne olursun Sonun kötüye varacak Beni koyup gitme ne olursun Elimi tutuyorlar ayağımı Yetişemiyorum ardından Hevesim olsa param olmuyor Param olsa hevesim Yaptıklarını affettim Beni koyup gitme ne olursun Seninle gelmeyeceğim yine de Beni koyup gitme ne olursun.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Bugünün bir de yarını var Mutluyduk belki bugüne kadar Ya sonra Ne yaparım senden sonra Acımadan geçer yıllar Zamanla yalnızlık başlar Yola çıkar pişmanlıklar Kal sevgini de al Gidiyorum ben sen hoşçakal Bugünlerin yarınları var Gidiyorum ben sen hoşçakal Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 ne başlayabildik doğru dürüst ne de bitirebildik ne vazgeçebildim bilirsin beni ne de anlatabildim ah bu aşk iflah etmez beni onunsa umrunda değil, biliyorum zaman sen diorlar çaresin geçte nasıl geçersen, geç bildiğin gibi.. ah gönlüm hiç kimseyi böle sevmedi hiç kimseye bölesine yenilmedi ne yapsam ne sölesem de değişmedi ama al dedim vur demedim ki... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2007 ne başlayabildik doğru dürüstne de bitirebildik ne vazgeçebildim bilirsin beni ne de anlatabildim ah bu aşk iflah etmez beni onunsa umrunda değil, biliyorum zaman sen diorlar çaresin geçte nasıl geçersen, geç bildiğin gibi.. ah gönlüm hiç kimseyi böle sevmedi hiç kimseye bölesine yenilmedi ne yapsam ne sölesem de değişmedi ama al dedim vur demedim ki... Günün sözünü buldum ben başka ihsan istemem!!! Hatta günün değil yılın asrın sözü tebrikler kardeşim egzocum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2007 yüregim yangınlarda baş edemedim yar beni terk eylemiş alışamadım halimi sorma derdimi sorma... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2007 hayatın kendisi bu herşey varmış içinde yollar ayrılıyormuş delüüü gibi sevsen bile.......... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 tabancamun sapınıda gulle donatacagum gulle donatacagum alacagum baska yar sevecegum baska yarda senı catlatacagum senı catlatacagum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 ele güne karşı yapayalnız böyle de olmaz ki nasıl da gittin insafsız böyle burakılmaz ki unuturum sanmıştım güzelim gözüm yollarda kaldı... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 ucum yok bucagım yok saklımdasın ey yar haberin yok yıllar gecti sönmedi ateş yanıyorum ey yar haberin yok Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Yoruldum,sıkıldım peşinden koşa koşa ben Anlamam güzelim sen anlat külahıma yasakmış günahmış Konuşsam doya doya zorlama güzelim karışmam aranıza Aranızdan cıkmadı bir adam Yolunuza ermedi hiç kafam Kaçamadım o da benim hatam Geçmiş olsun şimdi herşey yalan Daraldım usandım Elinden kaça kaça Ben anlamam güzelim Uzak dur yakınıma Zararmış ziyanmış Konuşsun doya doya Elde mi güzelim Alıştım acısına......... Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 çıkma sevduğum çikma portikal ağacina düşer yuvarlanursun dayanamam acina Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 cabuk ol da gidelim dokulen yapraklari dikelim kis olur ben usurum durmam buralarda cabuk ol da gidelim sokulen yapraklari dikelim kis olur ben usurum kalmam buralarda nerden takıldısa....eski bir şarkı... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 ister sev ister okşa ister tut ister yolla ben böyleyiiiiimmmm Alıntı
Φ Syntax Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 ben seni sevdiğimi de dünyalara bildirdim indirdun kaşlarini babanı mı,babanı mı öldürdüm indirdun kaşlarini babanı mı,babanı mı öldürdüm indereye dereye de al dereden taşları geçti bizden sevdaluk al cebimden,al cebimden saçları geçti bizden sevdalık al cebimden,al cebimden saçları kız evinin önüne de sereceğim kilimi oldu hayli zamanlar görmedum, görmedum sevdiğimi oldu hayli zamanlar görmedum,görmedum sevdiğimi yaz geldi bahar geldi de açtı yeşil yapraklar ben sana doyamadım doysun kara,doysun kara topraklar ben sana doyamadım doysun kara,doysun kara topraklar Karardı Karadeniz. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 ben seni unutmak için sevmedim... gülmen ayrılıkmış bilmedim bekledim hergün yollarını... ölmek istedim bir türlü ölmedim.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Bir gözlerin vardı, gözyaşım kaldı Bir yüreğin vardı, hatıran kaldı Bir sözlerin vardı, sitemim kaldı Bir hayat aşkım vardı, gitti yarım kaldı Son bir acım vardı, o da sensiz kaldı Ah bu canım güllere yandı, sensiz nefes aldı Yar yalan değildi, bir rüya gibiydi Bitti yüreğimde acısı kaldı Dön; nasıl kimle nerdeysen Dön; beni biraz sevdiysen Dön; yüreğimde hasret, çaresiz kaldı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 her yer karanlıkkkkkkkkkkkk..... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Bak taktik yaptırtma bana Bilirsin ben alasını yaparım Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 seninle olmak varya yeniden doğmak varya Alıntı
Φ Miraç Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 sonsuza kadar aşk................. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 Sakin göllerin kuğusuyduk , salınarak suyun yanağında Yarılan ekmeğin buğusuyduk Gözüm yaşarıyor yüreğim kanıyor Olmasaydı sonumuz böyle Biri saksımızı çiğneyip gitti , biri duvarları yıktı Camları kırdı , fırtına gelip aramıza serildi Biri milyon kere çoğaltıp hüzünleri , her şeyi kötüledi Bizi yaraladı , biri şarabımızı döktü , soğanımızı çaldı Biri hiç yoktan vurdu kafeste kuşumuzu ciğerim yanıyor Yüreğim kanıyor olmasaydı sonumuz böyle Gözüm yaşarıyor yüreğim kanıyor Olmasaydı sonumuz böyle Dağlarda çoban ateşiydik , dolanarak mavzer yatağında Ceylanın pınara inişiydik Göğsüm daralıyor , yüreğim kanıyor Olmasaydı sonumuz böyle Birer yolcuyduk aynı ormanda kaybolmuş Aynı çıtırtıyla ürperen birer serçe. hep aynı yerde Karşılaşırdık tesadüf bu , birer tomurcuktuk hayatın Kollarında , birer çiğ damlasıydık bahar sabahında gül Yaprağında , dedimya hiç yoktan susturuldu şarkımız Yüreğim kanıyor , yüreğim kanıyor Bitmeseydi bizim öğkümüz böyle Gözüm yaşarıyor yüreğim kanıyor Olmasaydı sonumuz böyle Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 Daha giderken biliyorum yerime başkası gelir Eğer yolda karşılasırsak sevgilim yüzünü çevir Ağır ağır aşk çok ağır yüreğim ya sus ya bağır Aşkı sen büyüttün içimde yalan da olsa çağır Yarı yolda kalma Son öpüşün yine canımı yakıyor Aşk kadın ruhundan hiç anlamıyor Al gidişin yine canımı yakıyor Aşk kadın ruhundan hiç anlamıyor Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 KAÇ KADEH KIRILDI; SARHOŞ GÖNLÜMDE.... BİR TÜRLÜ KENDİMİ AVUTAMADIM; KAÇ GECE AĞLADIM, BÖYLE GİZLİCE NE YAPTIMSA SENİ UNUTAMADIM! ---------------------------------------------------- KİMBİLİR KİMLER VAR ŞİMDİ KALBİNDE? SEN BENİ UNUTTUN ÇOKTAN BELKİDE, BEN HALA YAŞARIM ESKİ GÜNLERDE; HER ŞEYDE SEN VARSIN UNUTAMADIM, HER YERDE SEN VARSIN................UNUTAMADIM! Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 U lalala Ay vançu morning u lalalalllaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.