Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Neyleyim üc günlük ömrümüBu gönül sensiz hic güldümü Sevgilim önüme ölümü Sunsan ben icerim kendimden gecerim Senin icin senden vaz gecerim Sunsan ben icerim kendimden gecerim Senin icin benden vaz gecerim Ben yagmuru gözlerinde Bülbülü dillerinde Günahi bedeninde Taniyipta sevmisim Dönmüyor yedi cihan Esirin olmus zaman Sarabi dudagindan Icip öyle sevmisim Seni öyle sevmisim (sardunyam ablama hitaben sayende dedim ona ablam ) İşte bu kadar... hadi hayırlısı olsun ve o kelimenin manasını hiç unutmayın... şarkı için teşekkür ederim... birgün belki hayattan, geçmişteki günlerden bir teselli ararsın, bak o zaman resmime gör akan o yaşları... benden sana son kalan bir küçük resim şimdi cevap veremez ama ağlar yalnızlığına Cem Karaca, buda sana gelsin... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Mersi Erbaycım Başın göğe erdi mi bari avatarıma bakarsan vücut olarak göğe ermiş bulunmaktayım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 avatarıma bakarsan vücut olarak göğe ermiş bulunmaktayım... hakkatten yaww ermiş gibi adamsın Erbayım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 bir elimde ayna var şair beni kıskanır uzanmışım sereserpe tatildeyim ooooooooooooo oooooooooooo Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 elimde yine kalemim yazıyorum seni sayfalara seneler seneler kitap olmuş anılarla gizlesem hiç fayda etmez söylesen de daha beter sorma neden,sorma neden en derinde en son arzum şu halimde sana yakın olsam yeter sorma neden neden geceler bu kadar sessiz neden rüyalar bu kadar uzak neden derler iyiler çok yaşamaz al bu canım senin al senin olsun Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Yola çıkmış arıyorum Kaybettiğim aşkımı Sakın bana ümit verme Seveceksen başkasını........ Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 uyusunda büyüsün ninni tıpış tıpış yürüsün ninni eeeeeeee eeeee eeeeeeee eeeee bu saatte anca bu kadar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 dandını dandını dastana danalar gırmıs bostana e bebegım e e e e Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 ninnilerde söylendi hadi bakem herkes uyumaya :P Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 once sut ıcıp sonra dılser fırcalanıp sonra da yataga Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 ben kakaolu süt isterim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 sana buzlu sut getıreyımmı elımızde ınek sutu hıc kalmmaıs mecburen aslan sutu ıcecez Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 aslan sütü iyide kafa yapar sızılır ve gece rahat uyunur olabiler jön Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 eee hade o zaman serefe rahat uyutur ama alısık degılsen sabah bas agrısı yapar.aman bosver sabah ola hayır ola Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 şerefe jön alışkın değilimde bu gidişle alışıcam bugün bu topicte dün başka bi topicteydi aman yarını boşver bişeycik olmaz Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 desene bız senle hergun ıcecez bundan sonra bencede yarını dusunme.eger yarını dusunursen bı sonrakı gunde yarnı dusunursun sonra ertesı gunu dusun bunun sonu yok.yarınları dusunmekten bugunu yanı bu anı yasıyamayız degılmı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 dün absınthtı bugün rakı yarında şampanya olsun insan dününü düşünüp üzülür yarını için kaygılanır ama bugününü unutur oysa bugün yarın için dün olcak bugünü düşünelim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 tamam yarında şampanya olsun ama senden olsun bu sefer gecen zamanı tekrar getıremeyız ne yaşarsak o kardır dıyıp anı yasamaya devam edelım uzun lafın kısası ıcelım guzelleselım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 tamam yarın şampanya benden hangi topicte içcez bu kez =çakır keyif olma modunda hızla ilerlemekte Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 zeynep senın bunye zayıf galıba topıc farketmez ıcelımde nere olursa olsun zeynep ben yatayım artık ıyı geceler dılerım egzo sanada ıyı geceler arkadasım sızde cok gecıkmeyın yatın uyuyn Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 bünye zayıf alışkanlık yok ii geceler jön Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Bu Oyunda sen Benim Piyonumsun!! Seni Kaybedersem 2 puan gider Ben ŞAH'ım .... Beni Kaybedersen.... Oyun Biter Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 sevmek eskidenmiş güzelim sanki yıllar öncesinde kalan aşkımız bir yalanmış birtanem düş yerine gerçekmiş yaşanan yarınlar bizim için geç artık yok artık bir daha sana dönmek hani giderken bana demiştin ya sen yolcu yolunda gerek yolcu yolunda gerek....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.