Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Bir Ben Huzur desen huzur verir Bu macera uzun değil Dışarda bir oyun döner Kazanmayan küçümsenir Kusursuz insan olmuyor Gözyaşları durulmuyor Bir yerde bir ışık söner Düşünmeden uyunmuyor Dönüp dolaştım hep aynı yerlerde Neden nasıl niye benzerim nerde Bir ben kaldıysam düşünüp duran Bir ben kaldıysam üzülüp duran Bir ben bir ben bir ben Bir ben bir de sen belki birden Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Çok şey var anlatacak sevgiden aşktan yana Teselliye kalkışma faydası olmaz bana Öyle sevdim sevilmedim sevenimi bilemedim Kim yüzüme güldüyse onu bana dost bildim Bırakalım bu mevzuyu sonu gelmez sözlerin Bak dolu verdi ağlamam diyen gözlerin Haydi kalk sigaranı unutma burası kapanıyor Bu saatte bulamayız, sigarasızda sabah olmuyor... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Aşılmaz bir dağ oldu mahzun kalbimde kader Bir defa doğan insan böyle mi acı çeker çile çeker Neden gelmiyor senden ne bir ses ne bir haber Gönder yari ne olur ayrılık yetti kader Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Yazık ki yalancı kula çatmışım Bilseydim sevmezdim boşa yanmışım Birazcık mutluluk ararken dünyama Şimdi sevgimle ben yalnız kalmışım Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Banane gelecekse dünyanın sonu Bitecekse bitsin artık hayat yolu Korkum yok içim rahat huzurla dolu Aşkı yaşadım senle bir ömür boyu Yüzümdeki çizgilerin bile adı sen Aldığım her nefesin sebebi sen.. Dünyaya birdaha gelsem sevgilim, arar bulurum yine seni severim.. Cenneti değişmem saçının teline, ömrümün yettiği kadar seni severim.. Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Nedir çektiklerim senin elinden Ne istersin benim gibi garipten? Hergün bana zulüm etmek suçundan Mahkemeye versem seni asarlar Asarlar asarlar hey Cehennemde cayır cayır yakarlar Seven insan böyle mi olur bilmem ki Seni benim kadar kimse sevmez ki Senin gibi yare cefa edeni Cehennemde cayır cayır yakarlar Yakarlar yakarlar hey Mahkemeye versem seni asarlar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Açılmadım güller gibi Unutmadım eller gibi Boz bulanık seller gibi Çağladığım senin için Şimdi bilmem neredesin Benden uzak kiminlesin Damla damla gözümdesin Ağladığım senin için Sensiz hayat bir işkence Dilimdesin gündüz gece Satır satır hece hece Şarkılarım senin için Garip derki neyleyim Derdimi kime söyleyim Can vermeden gel göreyim Öleceğim senin için Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Ne başkası oldu ne de olacak Sen çalmassan kapım açılmayacak Şimdi içimde yanan bu ateş Sanma ki bir son bulacak Hiç utanmam gülüm divaneyim Parçalanmış dünyam viraneyim Seni herşeyden çok çok istedim Vuruldum avereyim Ne olurdu benim olsan Şu yaralarımı sarsan Bıktım artık yol almaktan Önüme çıkıp durdursam Gidiyorum buralardan Tüm rüzgarlar senin olsun Benden ayrı rüyadasın Dilerim bir gün uyanırsın Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gururun mu bırakmaz Geri dönmeye seni Acılara bürüdün Hem kendini hem beni Aşkta gurur olmazmış Bunu sen söylemiştin Ellerin ellerimde Ne yeminler etmiştin Gözlerin gözlerimde Çok yeminler etmiştin Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Esmer Günler Sen beni bırakıp Böyle gitmezdin hiç Yapmazdın Ayları geçti ayrılık Sen delisin Yapma yapma Sen de miAklıma sığmıyor Sen de mi Sen misin herşeyi Silmekten bahseden Böyle gitmek var mıydı Demek yine bana hüsran Bana yine hasret var Yine bana esmer günler düştü Eyvah Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Umudun tozu avuçlarımda Her zerrede umut artmakta Sakladığım limon çekirdeğim Gün gelip açacak o tozlarda.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gelmez o günler Dönmez o günler Mazide kaldı hep.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Banane gelecekse dünyanın sonu Bitecekse bitsin artık hayat yolu Korkum yok içim rahat huzurla dolu Aşkı yaşadım senle bir ömür boyu Yüzümdeki çizgilerin bile adı sen Aldığım her nefesin sebebi sen.. Dünyaya birdaha gelsem sevgilim, arar bulurum yine seni severim.. Cenneti değişmem saçının teline, ömrümün yettiği kadar seni severim.. Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 RAHAT OL OKADARDA KIZMADIM RAHAT OL NE DEDİYSEN DUYMADIM RAHAT OL SENİ SEVDİĞİM KADAR EMİN OL BAŞKA BİR AŞK BULMADIM SAYENDE GELDİ GEÇTİ AŞK GÖNÜL ÇAĞIMDAN BİR DAMLA ÖFKEN AKTI GİTTİ GÖZ YAŞIMDAN ASLINDA BİR TEK VARLIĞIM SANA DERT OLAN İÇİME AKTIĞIN GİBİ KOLAYCA GİT BAŞIMDAN ÇEK GİT BAŞIMDAN ÇEK GİT BAŞIMDAN BU KADAR AĞLADIM YALANMIŞ HERŞEY EN BAŞINDAN ÇEK GİT BAŞIMDAN ÇEK GİT BAŞIMDAN ECELİN OLMAYA DEĞER AKAN ŞU GÖZ YAŞIMDAN Sibel Can 'ım benim Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Bana birşeyler anlat Canım çok sıkılıyor Bana birşeyler anlat İçim içimden geçiyor Yanımdasın susuyorsun Susuyor konuşmuyorsun Bakıyor görmüyorsun Dokunsan donacağım İçimde intihar korkusu var Bir gülsen ağlayacağım Bir gülsen kendimi bulacağım Depremler oluyor beynimde Dışarda siren sesi var Her yanımda susmuş insanlar İçimde ölen biri var Hadi birşeyler söyle Çocuk gözlerim dolsun İçinden git diyorsun Duyuyorum gülüm Gideceğim, son olsun İçimde soluyorsun İki can var içimde Korkular salıyorsun üstüme korkular Her an başka biçimde Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 aşkın benden de öte bir yere gidemem ki,sen benim kalbimsin yar alma yaşayamam ki.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 *****KÜSKÜNÜM ****** Yaşamak İçimden Gelmiyor Artık Öylesine Dertli Öyle Üzgünüm Bu Dünya Hiçbir Tat Vermiyor Artık Aldığım Nefese Cana KÜSKÜNÜM Her Şey Boş Anlamsız Şimdi Gözümde Bin Öfke Bin Nefret Herbir Sözümde Yılların Çilesi Belli Yüzümde Aynada Baktığım Yüze KÜSKÜNÜM Yalnızlık Yaradı Bende Sanılmaz Halimden Derdimden Kimse Anlamaz Nerde Sevdiklerim Neden Aramaz En Yakın Dostuma Bile KÜSKÜNÜM Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 SENİ SEVİYORUM Seni benden almaya senin de gücün yetmez Şu yaralı kalbime benim de sözüm geçmez Anlamasanda beni dinlemesende olur Başkasını sevemem yapma gülüm ne olur Anılar kilitlemiş sana Resimler delil gibi bana Allah'ım da şahit buna Gel içimden seni alsana Kolaysa sen unutsana Yazıklar olsun bana, Seviyorum,seviyorum seni çok Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Adi Oldu Yalnizlik Bugün yüreğim buruk Bugün gözlerim donuk Bir acı var içimde Kopkoyu kavruk işimiz zor yollar çetin Ama aşklar büyük Kim kime galip gelir Bilinmez sonu kayıp Uzakta kaldı sanki ateşler Her yer buz soğuk Bugün dilimde var bir şarkı Adı oldu yalnızlık Uzakta kaldı sanki alevler Her yer buz soğuk Bugün dilimde var bir şarkı Adı oldu yalnızlık Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 bir ömür yetmezki, sana doymaya... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 alev alev yandığım doğru küllerimden doğarmıyım sana doğru kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim diyo feridun düzağaç Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 anladım herşey sensin.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gidiyorum yine bu şehirden Ayaklarım geri geri Tekerlekler almış başını Dönüyor dönüyor Gidiyorum yine bu şehirden Ayaklarım geri geri Tekerlekler almış başını Dönüyor dönüyor Sanki bütün büyük aşkların ortak kaderi Ah beni en çok bu mahvediyor Sanki bütün büyük aşkların ortak kaderi Ah beni en çok bu kahrediyor Ah beni beni Vah beni beni Nerelere gideyim, nasıl edeyim Al beni beni Sar beni beni Saramazsan eğer körfeze bırak Gurup ile söneyim Ah beni beni Vah beni beni Nerelere gideyim, nasıl edeyim Al beni beni Sar beni beni Saramazsan eğer körfeze bırak Gurup ile söneyim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Geçti istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni Gelme artık neye yarar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Geçti istemem gelmeniYokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni Gelme artık neye yarar UNUT Kolay olmayacak elbet üzülecegim Mutlaka bir iz birakacak Belkide çocuk gibi sana küsecegim Seneler sonra utanarak Dokunup birer birer sevdigin esyalara Hatta belki aglayacagim Aci çektigim dogru ama sen bana bakma Ne olursa olsun seni unutacagim Seni sevdigimi unut sevismelerimiz yalan Unut beni de her yalan gibi unut O sevgiler ki yoktular onlar ümitlerimizdi Ne ümitler yaslandi gel zaman git zaman Ayrildigimizi unut yalnizliklar zaten yalan Unut beni de her yalan gibi unut(HOŞÇAKAL) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.