Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Bir türkü yak... Yanık bir türkü yak Hüznünden kainat ağlasın Beni anlatsın Sen ol nağmelerde Yankılansın dağ doruklarında Saçlarının teli ile Ellerimi bağlasın Bir türkü yak Yalnızlığıma yoldaş edeyim Herkes ağlasın yanıklığına Bir türkü yak Geçmişim görüntülensin içinde Geleceğime ayna tutayım Sevgilileri unuttursun Mısralarda tek seni yutayım Bir türkü yak Sonsuzluğa uzanan bir ses Gönlümü serinleten nefes Desinler ki 'harika, çok enfes' Bir türkü yak Dudaklarım titresin O türkü dillerde gönüllerde Unutulmasın söylensin Bir türkü yak Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 niye..herkeler senden birşey alıp götürmedi mi hiç yoksa bu herkeler sadece bana mı dadandılar.. sedoş romantik takılmaya çalışıyor Diloşum bu şartla altında nasıl yapıyorsa evet canım o herkeler sana dadandılar benden bişey alamadılar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 sedoş romantik takılmaya çalışıyor Diloşum bu şartla altında nasıl yapıyorsa tatil yaklaşıyo anla garii buaralar iyi değilim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Abone Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yokki hiç birinde Hem ona aboneyim Bütün biletler cebimde Aboneyim abone Biletleri cebimde Ballı lokma tatlısı Aman haydi hayırlısı Efervesan vitaminler Gece sütü çiğ yumurta Sinirlenince her şeyi Deviriyor bir yumrukta Joging onda kayak onda Su altı üstü sporu Şaştım üç lisan biliyor Okumuş çocuk borumu Aboneyim abone Biletleri cebimde Ballı lokma tatlısı Aman haydi hayırlısı Daha bir güzelleştim Bu aşk yaradı bana Herkes dalga geçsede Darısı başınıza nerden aklıma geldiyse takıldı işte aboneyimmmm aboneee...... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 bakma bana öyle bakma bir bakışta göremezsin ruhumun derin köşelerini..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yetti bi-kesliğim ol gayete kim çevremde Kimse yok çizgine gird-âb-ı belâdan gayrı Bozma ey mevc gözüm yaşı habâbın ki bu seyl Komadı hiç imâret bu binadan gayrı Bezm-i aşk içre Fuzûli nice âh eylemeyem Ne temettu' bulunur neyde sadâdab gayrı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 seri do ndğaşi arti mapu skani şaras ginocinepu skani dudi midamiğuru şkvak kargi mokileku skani dudi midamiğuru Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 seri do ndğaşi arti mapuskani şaras ginocinepu skani dudi midamiğuru şkvak kargi mokileku skani dudi midamiğuru muppare Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 muikum mavamişkun si guşkuni Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 bir rüya gördüm,içinde sen beni terkedip gitmişsin,beni yok etmişsin hayırdır inşallah... dön diyorum dönmüyorsun kal diyorum ağlıyorsun ne yaptığını bilmiyorsun hayırdır inşallah dön diyorum dönmüyorsun kal diyorum gidiyorsun bir karar bile vermiyorsun hayırdır inşallah bu rüya nerden çıktı geldi sahi aradan kaç yıl geçti yoktun hani seni çok özlemişim görmeyeli hayırdır inşallah bu kaçıncı ayrılık ayrılık hali aşkımız şarkılarda hayat fani terler içinde kaldım uyandım ani hayırdır inşallah... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 samanyolu girdabında olmuştur bir kara delik.. hala tarar saçlarını sanar ki belik belik.. -- Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Ne seni görseydim ne de sevseydim Gönlümü vermezdim böyle bilseydim Ne bir gün güldürdün ne sevindirdin Seni sevmektense keşke ölseydim Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Ben suyumu kazandım da içtim Ekmeğmi böldüm de yedim Alkışı duydum İhaneti gördüm Sesimde oldu sessizliğimde Seviştiğim de oldu benim Sende başını alıp gitme ne olur Ne olur tut ellerimi Hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar Ve hiçbir şeyi özlemedim seni özlediğim kadar Sende başını alıp gitme ne olur Ne olur tut ellerimi 2x Ne olur,Ne olur.. Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 van tu tri foro ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olsam haye türkü olsam dillerde haye haye diyar diyar dolaşsam :stuart: Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 BIR GUN BIR CILGINLIK EDIP, SENI SEVDIGIMI SOYLESEM. ALAY EDIP GULERMISIN ? YOKSA SENDE SEVERMISIN ? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Sağım yalan solum yalan gelen yalan gıden yalan döndum baktım dünya yalan senin gibi senin gibi Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 kavga etmez sever beni Romeo Romeo Romeo Sabaha kadar kucaklar beni Romeo Romeo Romeo Böyle nakarat olurmu; olur Hande yaparsa olur bu nakaratı yanlışlıkla sesli söylesem millet neder acaba ???????? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Senin o gözlerin var ya herşeyi bitirdi Yazık ettin geçen günleri Hani o verdiğin sözler Yalanmıydı birer birer Artık seni sevemem ki... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Sev Dedi Gözlerim Gördü gözlerim Gördü gözlerim Bir gerçeği gözlerinde Gördü gözlerim Bir heves değil Bir arzu değil Sevgilin budur senin Sev dedi gözlerim Seni yıllardır bekliyordum Bir sevdiğim yok, yok diyordum Hasretin yokluktan zehrolmuştu Dünyadan bir zevk almıyordum Sen de bahtım gibi bana vefasız olma sevgilim Ömrümce aradım seni yaşla dolmasın gözlerim Her arzunun ötesinde rüya gibi hep sen vardın Aşkların en güzeliyle sana uzandı ellerim Hasretim sensin, tek çaremsin Yıllardır beklediğim aşkımsın benim Bıktı artık gönlüm gamdan kederden Ayrılık isteme sakın ne olur benden Şu benim bahtımı bilemezsin ki Yerden yere vurdu beni ne gelir elden Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Al şalım yeşil şalım dünyayı dolaşalım Sen YAĞMUR ben BULUT Maçka'da buluşalım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Öyle sarhoş olsam ki Biran seni unutsam Unutsam o günleri Yarınları unutsam... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 bu gece barda yarında barda bundan böyle her gece barda hayda hayad lilayda Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Bugün kederliyim, beterim bugün Sesime ses değse çığlık oluyor Üşüyor toprak, taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.