Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 offff dıye bir şiir,ve herşeyi anlatan Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 gün bizim güneş bizim göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 BEN GÜNAH İŞLEMEDİM SADECE SENİ SEVDİM BEN GÜNAH İŞLEMEDİM KADERE BOYUN EĞDİM HİÇ SEVMEDİM BU KADAR SEVGİLİM NE GECEM VAR NE GÜNDÜZÜM ŞARKILARDA MATEMİ VAR YARIM KALAN ÖYKÜMÜZÜN GURUR AŞKI ZİYAN EDER SÖZÜMÜ TUTACAĞIM SENİ UNUTACAĞIM AŞK ROMANDI ESKİDEN SEVEN KIZIN ROMANI ŞİMDİ VEDA ZAMANI Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Ha bu akan dereler Denizlera dolacak Söylesena güzelum Sonumuz ne olacak Ah duman kara duman Sardi dört yanımızi Ander kalsun sevdaluk Alacak canımızı...... Dere akar taş ile Gözüm doldi yaş ile Nerelere gideyim Ha bu garip baş ile Gurbet mi gideyim Bu sevdali baş ile Oy gidi karadeniz Sardi dört yanımızi Ander kalsun sevdaluk Alacak canımızı... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gözümde uyku var bu ne yorgunluk, Sevilmek olmasa sevmek mutsuzluk, Hasretim aşkına susuz çöl gibi; geçmiyor gönlümden sana susuzluk... Kuruyan dudaklar seni heceler, Geçmiyor aşk dolu sensiz geceler, Yalnızlık bahtımın dinmez yarası, Seversen bitecek bu işkenceler.... Bu Şarkı gönlümün hasret şarkısı, Ümitsiz aşkımın ümit şarkısı, bir değil,yüz değil,bin yıl geçsede; Alamaz gönlümü senden başkası..... :wub: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gözümde uyku var bu ne yorgunluk, Sevilmek olmasa sevmek mutsuzluk, Hasretim aşkına susuz çöl gibi; geçmiyor gönlümden sana susuzluk... Kuruyan dudaklar seni heceler, Geçmiyor aşk dolu sensiz geceler, Yalnızlık bahtımın dinmez yarası, Seversen bitecek bu işkenceler.... Bu Şarkı gönlümün hasret şarkısı, Ümitsiz aşkımın ümit şarkısı, bir değil,yüz değil,bin yıl geçsede; Alamaz gönlümü senden başkası..... kım kim duyamadım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 ben söliyim istersen bildiğimi... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 bildiğin bildiğini sandığın şey erbaycım,tuhaf şeyler üretmekte ustune yok Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 seninde böle acaip laflar üretmekte üstüne yok Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Bak şu halime bakta gör Al o kadarını al bir de benle böl Sözüm bir tek sana Selam gönder bana Oldu birkez oldu bir gül soldu Değişmez Oldu birkez oldu bir gül soldu Sevişmez Gidenlerden Bir tek seni bana ekledim Seni deli gibi bekledim gidenlerden Gidenlerden Bir tek seni bana ekledim Seni deli gibi özledim gidenlerden Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 İnanki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Şimdi delicesine Sevmek istesem bile Sonbahar sisi çökmüş üstüme Sevincim buruk yine Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Yaralıı . yaralıı Bütün anılarım ağır yaralı Aşkımız verirken son nefesini Yıkıldı gönlümün sevda kalesi Sırtımda sanki bir bıçak darbesi Bütün duygularım ağır yaralı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 ne olur bır soz soyle yuzume bakma oyle suskunlugun yakar benı karsımda durma oyle hıc sevmedım de kırılmadım de sensızde hayatı yasarım de Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 ilk çağırışımda gel ıkıncısınde çok geç olabilir Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Hiç kavga bilmez gülle yaprak Hiç kıyar mı ağaca toprak Bu kimin oyunu İlk kim bozdu sonsuz uyumu Kıvır kıvır kıvır Ziller elinde Kıvır kıvır kıvır Yangın yerinde Kıvır kıvır kıvır Öz paramparça Kıvır kıvır kıvır Öz esir teninde Dön dansöz dünya Devam et ateş dansına Yan gamsız dünya Sığmadın aklıma Vursun davullar İnlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 İçinden geleni söyle Kalırsa yazık olur Hayata küsüverirsin Hüzünler seni bulur Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için Başından geçeni anlat Masaldır benim için Hele bi gel, uzaklar sana gelir Sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir Hep seni bulur uzun zor sıkıcı günler Yazık olur, hadi gel kurtar bizi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Ben Seni Yorgun akşamlarda söylediğin şarkıları da sevmedim Çünkü sesin çok kötüydü Bir çiçeğe gülmeni bir güle benzemeni o kadar çok istedim ki Ama sen gülün dikenine bile benzeyemedin, otun tekisin sen! Ben seni hiç sevmedim ki Seni sevsem söylerdim zaten Hem senin nereni seviyim? Sevilecek bi tarafın mı var Ben seni hiç sevmedim ki Acaba seni seven biri çıkar mı? Bilinmez.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Ne seni görseydim ne de sevseydim Gönlümü vermezdim böyle bilseydim Ne bir gün güldürdün ne sevindirdin Seni sevmektense keşke ölseydim Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 yıldızlarda kayar durmaz yerinde solar güzelliğin kalmaz yüzünde sensiz can verirken son nefesimde bir yudum su vermeye gelemezmisin Kıraç.... son ses bu çalıyor Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 herke birşey aldı götürdü benden Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 sen başkalarına benzeme sakın... hep böyle kal, hep bana yakın... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 sen başkalarına benzeme sakın... hep böyle kal, hep bana yakın... teknik bir hatadan dolayı yarım kalmıştı..canımıniçi tamamlamış.. bu şarkıyı sana armağan ediyorum birtanem.. hatırlarsın bir kere daha armağan etmiştim..olsun..içimden geldi..bi daha armağan ediyorum..bakarsın hızımı almam yarın bir daha armağan ederim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 zaten herke senden bişey almış götürmüş bu herkeler çok beter canım alıp alıp götürüyo neyse sen yarın hızını alama bir daha armağan et bence mahsuru yok Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 niye..herkeler senden birşey alıp götürmedi mi hiç yoksa bu herkeler sadece bana mı dadandılar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.