Φ jeune Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Edirne kapısı zordur geçilmez Uzaktır memleket kolay gidilmez Dağda açan çiçek şehirde büyümez Koyma beni buralarda gözünü seveyim Zincir vurma yüreğime bırak döneyim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Edirne kapısı zordur geçilmezUzaktır memleket kolay gidilmez Dağda açan çiçek şehirde büyümez Koyma beni buralarda gözünü seveyim Zincir vurma yüreğime bırak döneyim Dostum dostum güsel dostum Bu ne beter çizgidir bu Bu ne çıldırtan denge Yaprak döker bir yanımız Bir yanımız bahar bahçe Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 ilk ve son aşkımdın gençlik çağımda,sevgi çiçeğimdin gönül bağımda Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 ilk ve son aşkımdın gençlik çağımda, sen bır ceviz ağacıydın gülhane parkında Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 gülhane parkındaki odunluk ceviz senmisin yoksam Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Acem Kızı Çırpınıp da şanovaya çıkınca Eğlen şanovada kal acem kızı Uğrun uğrun kaş altından bakarken Can telef ediyor gül acem kızı Seni saran oğlan neylesin malı Yumdukça gözünden döker mercanı Burnu fındık ağzı kahve fincanı Şeker mi şerbet mi bal acem kızı Avrupa kurban olsun kara kaşına İngiliz Fransız değmez döşüne Amerika Belçika düşmüş peşine Bir de Alman kurban bil acem kızı Söz-Müzik: Neş'et Ertaş Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Aşk biraz palavradır Biraz da aşna, aşna fişne Biraz da yalandandır Sevmek birisini ömür boyu Platonik olma Değmez ona Yazık sana Aslında hepsi yalan, yalan dolan Her şey yalan Aşk sevmek değil yalan Yalan yalan dolan herşey Yalan, yalan dolan Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 ferhat göçer...dünyaya bir daha gelsem sevgilim............................offffffffffffff Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Komple komple komple bitiğiz Komple komple komple kritiğiz Komple komple komple tikiz Bıraktımı hadi ya üzülme be abi ya hayat kısa tabi yaya yürü başka kızmı yok sevmeyi versin bas git taksit taksit yani degerini bilemeyen aşkın basını vuracak elbet şaşkın bırakta bi kire pasa iyice bulaşsın bu alem adamı yutar anında dünya dönüyor bunun etrafında demeki gel etme güzelsin özelsin çarpa çarpa kendisi öğrensin gece ayazından sabah ezanına akıştayız yine rakı beyazına yazık ediyorsun niye geliyorsun sen bu kızın gazına oda özeniyor ama çözemiyor ayranı yok içmeye pastadan söz ediyor ee haksızda değil ama sahip olmak istiyor marka imtiyazına hiç kimsenin hiç kimseden ne bir farkı var ne fazlası ama bu alemin tuhaf bir tarzı var kuzunun kurda habire tav olması bu alem adamı yutar anında dunya donuyor bunun etrafında demeki gel etme guzelsin özelsin bırak çarpa çarpa kendisi öğrensin komple komple komple bitiğiz komple komple komple kritiğiz komple komple komple tikiz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Yenilmedim yalnızlığa Bugün yine tek başıma sabahladım Üzülmedim yoksun diye Nasılsa bir gün gelir bende ağlarım Anlatacak çok şeyim var bugün sana Hem de çok İçimde duygularım susmak istiyor Nedense ayrılıklar koyar insana Bugün canım seninle olmak istiyor Yapraklar sonbahar günü hep açmak ister İnsan sevince gözü görmüyor tanrım Neden her güzel şeyin sonu hüsranla biter Gözlerim ondan başka görmüyor Tanrım Onu alma yanımdan onsuz olmuyor Tanrım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 gördüğüm düşlerim ömrün benden uzun seni çok seviyorum mutsuzum herşeyin bana inat görmüyor yüzüm rahat çok özlüyorum huzursuzum ben sana dayanamam ayrılıp hiç duramam gözlerimde gece olmuyor güneşi perdeliyor bakışın hem sana ihtiyacım var hemde bana delice al beni bırakma hiç bir an bile kendime aşkın benden de öte bir yere gidemem ki sen benim kalbimsin ya alma yaşayamam ki yok o yollarda bulamazsın gerçek aşkı yangınlarda sönemezsin benden ayrı sen kovsanda yine aynıyım aşığınım............. :pinch: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Hisset, damarlarımdaki kanımın, Seni aramak için deliler gibi dolaşmasını... Söylemiştim değil mi? İpsiz bir uçurtmayım ben...Ve kuyruksuz... Saçlarının çizgilerinde süzülen... Rüzgarım sensin. Susma ve sakın gözlerini kapatma, düşerim. Yüreğinde yer var mı? Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 şu karşıki dağda bir top kar idim yağmur yağdı ılgıt ılgıt eridim eridim amman amman amman evvel yarin sevgilisi ben idim şimdi uzaklardan bakan ben oldum sebebim amman amman amman Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Sevmek; farkında olmaksa yaşadığının Sevmek; bakmak değil görmekse eğer Aklın başından gitmesi değil, Duymak ve bilmekse eşit olarak; Yemeden, içmeden kesilmeden Çoğalmaksa sevmek eksilmeden, Çağına tanıklık ederek Ve kahrolmamaksa arabeske inat. İçin içine sığmamaksa Bir coşku, bir şenlik, bir erdemse sevmek; İnsanları, çocukları, kuşları unutmadan Verem olmamaksa sevmek senin aşkından Daha sağlam basıyorsam toprağıma, Unutmak, şaşkınlık, azap değilse; Bilinç, öğreti ve sevinçse, Paylaşılan bir ekmek gibiyse sevgi; SENİ SEVİYORUM Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Sevmek; farkında olmaksa yaşadığının Sevmek; bakmak değil görmekse eğer Aklın başından gitmesi değil, Duymak ve bilmekse eşit olarak; Yemeden, içmeden kesilmeden Çoğalmaksa sevmek eksilmeden, Çağına tanıklık ederek Ve kahrolmamaksa arabeske inat. İçin içine sığmamaksa Bir coşku, bir şenlik, bir erdemse sevmek; İnsanları, çocukları, kuşları unutmadan Verem olmamaksa sevmek senin aşkından Daha sağlam basıyorsam toprağıma, Unutmak, şaşkınlık, azap değilse; Bilinç, öğreti ve sevinçse, Paylaşılan bir ekmek gibiyse sevgi; SENİ SEVİYORUM Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gözündeki ateş kalbimi yakınca Sandım ki aşkımız ömür boyunca Meğer bu bir oyunmuş kolay oynanan Beni sevdiğin var ya o bile yalan Yalan yalan yalan yalan yalan.... Ayrılık yok artık öyle demiştin Bilsen seni nasıl nasıl sevmiştim Oysa gerçek farklıymış uyandığım an Anladım ki bu sevgi koca bir yalan Yalan yalan yalan yalan yalan... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Dediler zamanla hep azalırmış sevgiler, Olsun bana seninle geçen yıllarım yeter.... Nasıl olsa herşeyin zamanla sonu yok mu ? Ömür dediğimiz şey küsecek kadar çok mu ? Dediler ki gün gelir unuturmuş gidenler Olsun bana aşk dolu geçen yıllarım yeter Nasıl olsa herşeyin zamanla sonu yok mu ? Ömür dediğimiz şey küsecek kadar çok mu ? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Ateş Donar Dört bir yanımı sardı Sensizlik acıları Deniz kurur taş erir Benim yerimde olsa Yüreğime damlıyor Hasretin göz yaşları Ateş donar su yanar Benim yerimde olsa Hep hazanı yaşarım Bir günümde yaz olsa Felek isyan ederdi Benim yerimde olsa Ateş donar su yanar Benim yerimde olsa Hayalin karışıyor Gündüzüme geceme Yokluğun hançer gibi Saplanıyor kalbime Söyle kim dayanır ki Böylesi bir özleme Güneş göçer dağ çöker Benim yerimde olsa Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Mecburum Diyorsun Gitmeye Birtanem Bilirsin Huyumu Kal Demem Diyemem Birtanem Sar Beni Koynuna,Hasretim Bağrına Yaradan Aşkına,Bakma Hiç Ardına Birtanem Sararmış Rengimi,Yıkılmış Halimi,İstemem Görmeni İstemem Ahh Git Artık Ne Olur Durma Git Birtanem Durma Git Ağlıyorken Görme Beni İstemem Boynumu Bükerim,Dönmeni Beklerim,Hasreti Çekerim Kal Demem Diyemem,Diyemem,Diyemem Birtanem..... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 penceremın perdesını havalandıran ruzgar denızlerı kopuk kpuk dalgalandıran ruzgar gır ıcerı usul usul benı bu dertten kurtan yabancısın buralara nerelerden gelıyorsun otur dınlen bas ucuma bellıkı cok yorulmususn Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 aşka sarıl çocuk oyuncakların yok diye diz vurma büyüklere bırak onları ömürlerini yaşasınlar ne kaldı ki onlara yaşam... sevgiye sarıl çocuk aç düşsen bile seni koruyacak seni yarınların geleceği resmedecek içinde ve dışında taşıdığın sen gibi sevgin olacak... kendine sarıl çocuk tüm pencerler kapansa da yüzüne gözlerini dinle dinle ki hayat senle aksın senle baksın yetinmeye... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 üzülme canım olsun... istediğin canım olsun... sana değer bütün dertler bana değer geçer günler cezbeder beni uzaklar; bu gönül aşık arar yeterki o sen olsun durumlar beter kaçmakla sanma biter bu kadar yeter fazla aşk beni mafeder bu kadar sorun hangi cehennemde çekilir ki hangi akkıllı sevilir ki benimde aslında şansım,deliyim ben sana deli hangi aşık bile bile,yolunda ölür gide gele ben denizinde bir balığım çekinme güzelim rasgele... gökhan türkmen... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Every night in my dreams I see you, I feel you, That is how I know you go on Far across the distance And spaces between us You have come to show you go on Near, far, wherever you are I believe that the heart does go on Once more you open the door And you're here in my heart And my heart will go on and on Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we're one Love was when I loved you One true time I hold to In my life we'll always go on Near, far, wherever you are I believe that the heart does go on Once more you open the door And you're here in my heart And my heart will go on and on There is some love that will not go away You're here, there's nothing I fear, And I know that my heart will go on We'll stay forever this way You are safe in my heart And my heart will go on and on Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 nakarat.gelmiyor.aklıma.söz.yazimmi:D Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 siyah beyaz tuşlarında piyanomun seni çalıyorum şimdi çaldıkça çoğalıyorsun odada sen arttıkça ben kayboluyorum seni doğuruyorum geceye adını koyuyorum aya bakarak her şey sen oluyor her yer sen ben ölüyorum sesini duyuyorum rüyalarımda gözlerimi kamaştırıyor ışığın rüzgar sen gibi dokunuyor bana ben doğuyorum duymak istediklerimi söylemiyorsun hiç dokunmuyorsun bana sen gibi bir şimşek çakıyor tam kalbime düşüyor yıldırımı ben gidiyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.