Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gel vefasız gel vicdansız ,Çağırmazdım acil olmazsa... Aynalarda gözyaşım var, Ağladıkça yangın çıkar gözyaşlarımdan... kankim bugün çok bunalım gördüm seni yahu kıss sennen akşam olmas bugün kanımca Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Banada öyle geliyo kanımca kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 hayır diyelim hayır olsun bakalım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Hayır hayır yüzbinkere hayır İnanmıyorum sana Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Avla-süani cuneli, Öepri megipinare. Si golvali uoxi, Ma ceüegipinare. Ela, komemaoni, Wulutina orûaşa. Ukaçxe pişmanare, Omweli unüarûaşa Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Sen varken gücüm olurdu Zaman akmadan dururdu Hatırlasana Hani aşk seni yormuştu Yolun sonuna koymuştu Dokunma bana Şimdi eskiye döner mi? Dönse de buna değer mi? Cevaplasana.. İnsan aynı durur mu? Ayrılık kolay oyun mu? Dokunma bana Artık ben vazgeçtim Yalnızlığı seçtim Her şey bitti anlasana Dokunma bana, dokunma bana.. -şimdi tam yerinde oldu işte..!! - Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 iki küçük kol düğmesi..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Varoşların sevdaları gerçek olur çıkarsız Bende seni öyle sevdim gözüm gibi yalansız İş ararken kahvelerde inanan gözlerin vardı O dalgalı saçlarında gül kokan umut vardı Yağmur çamur varoşlarda sımsıcak yürekler vardı Aş pişmeyen ocaklarda aç doyuran umut vardı Söyle birbirimizi nasıl sevdik Saçları sırma gelincik Gözleri sürme gelincik Suçumuz neydi bizim Sevdik birbirimizi deli sevdik Saçları sırma gelincik Gözleri sürme gelincik Suçumuz neydi bizim Varoşların sevdaları gerçek olur çıkarsız Bende seni öyle sevdim gözüm gibi yalansız Gözlerinde bir ümitti yanıyordu güneş gibi Yoksulluğun pençesinde arıyordu gözlerini Yağmur çamur varoşlarda sımsıcak yürekler vardı O dalgalı saçlarında gül kokan rüzgarlardı Şimdi sarılıp o geçmişe ağlar ağlar açılmaz yüreğim gözleri sürme gelincik suçumuz neydi bizim Sevdik birbirimizi deli sevdik Gözleri sürme gelincik saçları sırma gelincik Suçumuz neydi bizim... Sen yüreğimin çayırlarında Her mevsim umudu müjdeledin bana Sen benim ellerinden tutabildiğim Yanağını okşaya bildiğim Sarılıp ağlayabildiğim Sevgilim,dostum, sırdaşım biricik sevdamdın Ayrılık unutanlara mahsus Ben seni unutamadımki Ben senden ayrılamadımki Yıllar neleri götürdü özünden Neleri unuttu yüreğim Selemi kapıldan yoksa İstanbul yamacında Söyle suçumuz neydi bizim.......... Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 sermayem derdimdir servetim ahım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 içimde nakaratın işi ne hamarat versek Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 pop evladım pop van tu tree forroooo Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 ver gazı evladım ver gazııııııı Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 arabaya bindim verdim gazi gaz bitmiş kaldım yayi yürüdüğüm yollar bana düşman sen nerde kaldın deli Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 ah yazık arabayla kafayı bozmuş Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 fortın tırtın years old oy emınem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 homini gırtlak pufidi kandil tumba yatak Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 ne olur tut ellerimi.. ben seni unutmak için senden çok var hoppa haydeee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 kim derdi ki seninle yaz buralara hiç gelmedi bizim evin halleri iki keklik bir kayada Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 ağlamak isitoyum çok duygusalmış be mercimeği hatırlattı bana Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 yar saçların lüle lüle beyoğlunda gezersın ağrı dağın eteğinde gözlerini süzersın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 esahtan içimdeki nakaratı yazıyom işte... buralardan hemen gidesim var yeniden başlama hevesim var ne varsa attım içime cart diye ölesim var katlanıyoruz herkes gibi malum açıklarımız kaçıklarımız var ama hem kel hem fodul takımını hart diye yiyesim var Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 şakkıdı o sen yanlış biliyon şakkıdı şukkudu öldüresim var yeniden okula gidesim var şu tenefüsleri cart diye uzatasım var Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 sevmek eskidendi güzelim sanki yıllar öncesinde kalan aşkımız bir masalmış birtanem düş yerine gerçekmiş yaşanan Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 yürüdüğün yollar olayım çiğne beni asfalt gibi önce ayağını sil yoksa üstüm toz olur canım cık Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 yemek eskidendi güzelimsanki yıllar öncesinde kalan zayıflamak bir masalmış birtanem 46 beden olduk gerıde kalan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.