Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Bir uzak şehirdeysen Yağmurlar yağıyorsa Buğulanmış camlara adını yazıyorsam Bir sigara yakıpta hayeller kuruyorsam İtiraftır bu şarkım Dinle hala seviyorsan Belki sen yaş görmedin gözlerimde Bir mavzer patladı yüreğimde Kuş gibi çırpındı kalbin ellerimde Ben iki kere ağladım Varsın sen beni zalim bil Ben hala unutmadım yağmurda Islandığım o sokağı Ve ayrıldığımız o kaldırımı Ve işte o kaldırım çiğnedi benim hayatımı Hiçbir yağmur ıslatamadı Benim yüreğimi senin gözyaşların kadar Sakladım kendimi Gücüm yoktu seni kucaklayacak Ve bir ömür taşıyacak kadar Kaldıramadım belki bu ağır sevdayı Ağlıyordun ben giderken Gözyaşlarımda boğuluyordun Seviyor söyleyemiyordum Hayellerimi yıkıp gidiyordum Bir hayat yakıyordum biliyordum Küllerin ellerimdeydi sanki yanıyordu Arkama bakmadan gidiyordum Mecburdum seni terk ediyordum Beni anlamadın Giderken sen bi defa belki Ben iki kere ağladım..iki kere ağladım.. Hasret bir deli rüzgar gibi Savurup yakıyor bedenimi Bırakıp gittiğin günden beri Bu duygu dağlıyor ciğerimi Belki sen yaş görmedin gözlerimde Bir mavzer patladı yüreğimde Kuş gibi çırpındı kalbin ellerimde Ben iki kere ağladım Hiçbirşey sızlatmadı yokluğun kadar Yıllardır yüreğimde hatıran kadar Yangınlar yakmadı gözlerin kadar Ben iki kere ağladım................................. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Eee dedeyim ya,biraz önce ''Mucize Nağmeler'' albümünü dinlerken ''Yesari Asım Arsoy''un ''Hüzzam'' şu eseri beni çok hüzünlendirdi.Hep pop değil ya bir de böyle yazayım dedim.Şu 4 satırda neler gizli,nasıl bir duygu yoğunluğu var ya.. Ömrüm seni sevmekle nihayet bulacaktır Yalnız senin aşkın ile ruhum solacaktır Son darbe-i kalbim yine ismin olacaktır Yalnız senin aşkın ile ruhum solacaktır.. Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 İçimde yeni bir sevda nereye gitsem bilememAklım dagınık bulanık açılsam sana derdimi döksem Nasıl bunca yıl sustuğumu içimde söndürdüğüm ateşimi Şimdi okyanuslar yetmez söndürmeye alevini Vursalar beni susamam, öldürseler beni duramam Sen yazıldın yüreğime, istesem de atamam Yanmışım tutuşmuşum, bunca yıl nasıl susmuşum Taş basmışım yüreğime, susamam artık yorgunum.. ( Yeşim hanım naaber ) Buraya yazdın die senin besten mi oldu? Sen emekliyorken ben bu şarkıyı söylüyordum cicim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 ben özlemedim ki seni kedi özledi çağır onu gelsin diye bana kedi söyledi çok severmişsin onu doyamaz öpermişsin sarılıp uyurmuşsun nasıl özlemesin ki seni o da çok severmiş hani derdinde yanındaymış sevincinde o da mutlu sen özlemedin mi onu ben istemedim gitmeni kedi istedi sonra pişmanım diye bana kedi söyledi çok pişmanım diye bana kendi söyledi sen bilirsin bu kedi karşılıksız sevdi seni belki de her kedi gibi biraz bencildi sen de itiraf et hadi suç biraz da senindi dayanamıyorum de hadi çok beklemesin bu kedi dayanamıyorum de hadi çok özlemesin bu kedi.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 GÜL BAHÇESİ Gece gül bahçesinde ararken seni Gülden gelen kokun sarhoş etti beni Seni anlatmaya başlayınca güle Baktım kuşlar da dinliyor hikayemi. ömer hayyam Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Sen emekliyorken ben bu şarkıyı söylüyordum cicim.. hahahaha :lol: Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Don't Speak - No Doubt You and me, we used to be together Sen ve ben, eskiden birlikteydik Everyday together always Her gün birlikteydik, her zaman I really feel that I'm losing my best friend Gerçekten en iyi arkadaşımı kaybettiğimi hissediyorum I can't believe this could be the end Bunun son olabileceğine inanamıyorum It looks as though you're letting go Sen vazgeçiyormuşsun gibi görünüyor And if it's real well I don't want to know Ve bu gerçekse bilmek istemiyorum Nakarat [ Don't speak, I know just what you're saying Konuşma, ne dediğini biliyorum So please stop explaining Bu yüzden lütfen açıklamayı bırak Don't tell me cause it hurts Anlatma çünkü incitiyor Don't speak I know what you're thinking Konuşma, ne düşündüğünü biliyorum I don't need your reasons Gerekçelerine ihtiyacım yok Don't tell me cause it hurts Anlatma çünkü incitiyor ] Our memories Hatıralarımız Well, they can be inviting Tamam, çekici olabilirler But some are altogether mighty, frightening Ama bazıları herşeye rağmen güçlü, korkutucu As we die, both you and I Biz ölürken, hem sen hem ben With my head in my hands I sit and cry Başım ellerimin arasında oturup ağlıyorum Nakarat It's all ending Her şey bitiyor I gotta stop pretending who we are... Kim olduğumuz konusunda rol yapmayı bırakmalıyım You and me I can see us dying...are we? Sen ve ben, öldüğümüzü görebiliyorum...ölüyor muyuz? Nakarat Don't tell me cause it hurts! Anlatma çünkü incitiyor I know what you're saying Ne dediğini biliyorum So please stop explaining Bu yüzden lütfen açıklamayı bırak Don't speak, don't speak, don't speak Konuşma konuşma konuşma Oh I know what you're thinking Oh ne düşündüğünü biliyorum And I don't need your reasons Ve gerekçelerine ihtiyacım yok I know you're good, I know you're good, I know you're real good Biliyorum iyisin, biliyorum iyisin, biliyorum gerçekten iyisin Oh, la la la la la la La la la la la la Don't, Don't, uh-huh Hush, hush darlin' Yapma, yapma, a-ha şşş, şşş sevgilim Hush, hush darlin', hush, hush Şşş, şşş sevgilim, şşş, şşş Don't tell me tell me cause it hurts Anlatma çünkü incitiyor Hush, hush darlin' Hush, hush darlin' Şşş, şşş sevgilim, şşş, şşş sevgilim Hush, hush don't tell me tell me cause it hurts Şşşi şşş, anlatma çünkü incitiyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Adı Menekşe Bu şehrin meydanlarında, garında, rıhtımında Sensizlik bir türlü yakamı bırakmıyor Bütün duraklarda, kahvelerde Büyük küçük yalanların Dönüp dönüp vuruyor ansızın beni Vuruyor yerden yere Yok ettim salındığın billur aynaları Şimdi uzun uykuların tam zamanıdır Bir yorgan misali örtündüm yalnızlığı Bu yıl da aşk buraya hiç uğramadı Silinsin izim, hiçliğim sokakta kalsın Gölgemi yakın, bu dünya beni yok saysın Emanet ettim bıraktığın her şeyi Dedim siz susuz bırakmayın menekşeyi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 memleketmı yıldızlarmı genclıgımmı daha uzak kayınların arasında bır pencere sarı sıcak Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 ben bir mülteciyim kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok yurdum yok ben bir mülteciyim yüreğime sığındım burda savaş çıksa bile ölen yok tüm hayallerin sonsuzluğa ve sona erebildiği yerdeyim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 olayıdım olayıdım okur yazar olayıdım denız mahkemeye dusmus avukatı ben olaydım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 sen gidince bak neler oldu kalbimin ucu yandı tutuştu hop tiri lilaylom laylaylilaylom şu dünyanın haline bak şu dünyanın düzenine bak benim sevdiğim neden yok oldu hop tiri lilaylom laylaylilaylom Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 sen gidince bak neler oldukalbimin ucu yandı tutuştu hop tiri lilaylom laylaylilaylom şu dünyanın haline bak şu dünyanın düzenine bak benim sevdiğim neden yok oldu hop tiri lilaylom laylaylilaylom Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Sevda Nöbeti Uykusuzluk çeken gözlerime sor. Çektiğim hasreti anlatsın. Yorgun ayaklarıma sor. Sevda yollarını paraladığımı anlatsın Düşüncelerimin duraksadığı şu anda, Beynimde çakan şimşekleri, Esen fırtınaları, sıcak boraları, Yoklukların getirdiği sıkıntıları, Uykuya, yatağa, En çokta,sana hasretimi, Güneşin şavkına sor. Sensiz nöbetler nasıl zor geçiyor, ah bir bilebilsen, diğer yarını bir görebilsen! Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 sana bilmediğin bir şey söyleyemem bende hiç bir şey bilmiyorum ne kadar iyilik varsa hepimiz için hepsini dileyip gerisine direniyorum Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 simsiyah yine her taraf yanlış düzen yanlış zaman yitip giden bu umutlara bir ben miyim hep kan ağlayan... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 1111111111 çok sıkıldım 222222222222 yerim çok dar ooooooooooooo senden çok var beni mi buldun şimdi çok işim var Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Çok aşığın var diyorlar, Yalan de yeter bana. Bir sevda sözü fısılda, Hazırım inanmaya..... Gönül hırsızı diyorlar, İnkar et yeter bana. Gözlerindeki cevaba, Korkuyorum bakmaya..... Geceler uzun ve yalnız, Yoksun sabaha kadar. Düşümde bile günahkarsın, Bunu kim hayra yorar.... Ardımdan deli diyorlar, Belki de yalan değil. Yanımda bile uzaksın, Nasıl dayansın Gönül..... Çok ahlar aldı diyorlar, İnkar et yeter bana. Gözlerindeki cevaba, Korkuyorum bakmaya......... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 diyorlarki sen delisin hiç bu kadar sevilirmi değmeyecek biri için gurur yere serilirmi bir atşe attın beni, alev ale yaktın beni, değersizmi benim aşkım, yalanlara attın beni..... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Bekle gülüm hayat bir gün bize de güler Bir gün olur sona erer bu kötü günler Biter elbet biter bir gün bu özlem biter Bu dağlar ve denizler engel değil bizim için bekle gülüm Hangi dağ daha yüksek bizim yüreğimizden Hangi deniz daha büyük bizim özlemimizden Kavuşmak tutkusuyla delirince bu gönlüm Duvarları deler gözlerim seni görürüm İşte o an dağ bir karış deniz bir adım gülüm O an saçlarını dağıtan rüzgar değil nefesimdir gülüm Hangi dağ daha yüksek bizim yüreğimizden Hangi deniz daha büyük bizim özlemimizden Özleminin yüreğini boğduğu bir gün Haykırmak gelirse içinden haykır gülüm Dövsün sesin denizleri dağları dövsün Bu dağlar ve denizler engel değil duyarım seni haykır gülüm Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 tektaşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım girmesinler havaya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 nereye gitsem yanımda götürüyorum çilelerimi valizimimde taşıyorum keşkelerimi, bilelerimi havalanmıyor, oyalanmıyor ruhum ne çare üstüne hasretle dolduruyorum filelerimi neresinden başlasam eskisi gibi kolay olmuyor kelimelere itimatım kalmadı işim çok zor iri yarı kötü kalpli boyalı geçkin kadınlar gibi dil çöplerimi naylon torbalarda saklıyor tebdili mekanda ferahlık yokmuş aslında acının yüz ölçümü yeryüzünden çokmuş aslında Soranlara "eh işte idare ediyormuş" dersin İyi niyetli değilseler üstü kapalı geçersin Dilersen ara beni ya da yaz bana arada bir iki satır Ya da yazma ne bileyim hani yani tutarsa tersin Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 kahır mektubu her gece kederdeyim durmadan içiyorum sevda ektim kalbime yalnızlık biçiyorum Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gecedir; Çalarsın kapıları açan olmaz. Gecedir; Hem de yıldızsız göz gözü görmez, Bir ses duyar irkilirsin, Sarar korkusu yalnızlığın. Rüzgâr eser savrulursun, Düşersin kucağına karanlığın. Gecedir; Ararsın yolların bulunmaz, Gecedir; Kalbinin gürültüsünden durulmaz, Üşürsün... Sevdiğini düşünür, ısınırsın. Gözleri gelir aklına... Bir çift yıldız gibi Asılır kalır karanlık göğe. Gecedir; An olur yenersin korkuyu, An olur canın çeker Oturursun bir köşeye Dinlersin geceyi, hissedersin... Gözlerini yumup susarsın, An olur, gece olursun. Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gün dönüyor durmaksızın Seneler geçiyor farkında mısın Bu ateş düştüğü yeri nasılda yakar Kimi aynaya bakar bakar Kimi seyredurur gariban Yıkılır dünyalar İki göz bir araya gelebilse Kelimeler anlamını yitirse Olmayacak dua değil bu Birileri he dese Pencereme bu gece ay düşse.. Yavuz Bingol Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.