Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 sevmek çok zormuş, sevmemek çok zor... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Caddelerde ruzgar,aklimda ask var Gece yarisinda eski yagmurlar Sarki soyluyorlar sessiz usulca Ozledigim simdi cok uzaklarda.. Deli dolu gunler,hayat guzeldi Kahkahalariyla gunler gecerdi Ellerim uzanmaz dokunamam ki Ozledigim simdi cok uzaklarda.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Senden uzakta hep bir şeyler eksik Gönlümde derman yok, inan bir nefeslik Ne bir avuntu, ne de biraz ümit Ne yaptın bana, nedir bu sessizlik İçimde bir şey acıyor sen gelince aklıma her şeyi Yerine sevemem, yerine sevemem Razıyım yapayalnız tükensin yıllarım ama Yerine sevemem, yerine sevemem Olmuyor, denedim, yine de yerine sevemedim her şeyi Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Bana Seni seven bir kalp bile bırakmadın.. Senden Bu acının hesabını hiç sormadım... Eğer Senin için bir intikam peşindeysem.. Tanrım Beni cehennemde cayır cayır yaksın.. Yeter Sana gücüm yok demiştim inanmadın.. Affet Beni deseydin kollarında ağlardım.. Oysa Bana yalan söylemiştin hatalıydın.. Geçer Demek inan zor çünkü aşk senin adın.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 egıl salkım sogut egıl bu benım kı sevda deıl egıl yagmur ruzgar egıl bu bendekı sevvda deıl Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Hiç kavga bilmez gülle yaprak Hiç kıyar mı ağaca toprak Bu kimin oyunu İlk kim bozdu sonsuz uyumu Kıvır kıvır kıvır Ziller elinde Kıvır kıvır kıvır Yangın yerinde Kıvır kıvır kıvır Öz paramparça Kıvır kıvır kıvır Öz esir teninde Dön dansöz dünya . Devam et ateş dansına Yan gamsız dünya .Sığmadın aklıma Vursun davullar. İnlesin dünya. Yalnızlığını dinlesin dünya . Kıyamet gündesin dünya DANSÖZ DÜNYA AAAAAAAAAAAAAA Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Ben karagün dostu sanmıştım seni En acı günlerde terkettin beni Bir derdim üstüne bin derdi kattın Her zaman ağlattın şu gözlerimi Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Sanma ki bu dünya sana kalacak Senin de gençliğin elbet solacak Herkesi kendine yar olur sanma Yine benim sana tek yar olacak Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Ne seni görseydim ne de sevseydim Gönlümü vermezdim böyle bilseydim Ne bir gün güldürdün ne sevindirdin Seni sevmektense keşke ölseydim Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende erkin baba erkin baba Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 sardunyam ablacigim icun.. Nasil da kandim,askinla yandim,ne var ki aldandim. O cilgin asktan,o heyecandan kacilmiyor sandim. Ne soylesen bos,inanmam artik yalan,dolanlarina Sen istesen de tahammulum yok,bu dinmeyen aciya. Satip savursan,kasip kavursan,degil hic umrumda. Vurup da kirsan,yakip da yiksan kime kalmis bu dunya. Cok istemistim,doner demistim,yolunu gozlemistim. Sabah ve aksam,gece ve gunduz,ruyamda beklemistim Birazcik insaf olaydi sende,kiyar miydin canima, Gunun birinde pisman olursun elbet yaptiklarina... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 canımsın leylacım ya bu sezen beni öldürecek sardunyam.nette sadece sezen şarkıları var biliyonmu? benden de sana gelsin o zaman... Bende zincirlere sığmayan o deli sevdalardan Kızgın çöllerde rastlanmayan büyülü rüyalardan Kolay kolay taşınmayan doludizgin duygulardan Yalanlardan dolanlardan daha güçlü bir yürek var Haydi gel benimle ol oturup yıldızlardan Bakalım dünyadaki neslimize Ordaki sevgililer özenip birer birer Gün olur erişirler ikimize Uzanıp yüreğinin ateşiyle yeniden Yıldızları tek tek yakacağım Sarılıp güneşlere sevgimizle göklerden Mavi mavi taçlar takacağım ne olursun... haydi gel benimle ol... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 ya ablacim ne oluyor bugun,daha senin iletin acilirken,nette bu sarki calmaya baslamisti,ayni anda acildi,cok ilginc..cok tesekkur ederim ayrica Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 benim gizli güçlerim var sen bilmiyonmu yoksam... madem öyle erkin korayın bir şarkısı var çok güzel ama sözlerini bulamadım sen biliyonmu desem? şöyleydi hatırladığım kadarı... inanma sen benim yaşadığıma sen gittin gideli ölmüş gibiyim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 senin yazdigin kadarini hatirlayabildim,ama mis,mus gibiyim die gidiyordu,o mu? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 evet... içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim... diyordu birde... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 kadıfeden kesesı kahveden gelır sesı oturmus kumar oynar ah cıgerımın kosesı Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gözlerim gözlerine kitlenir Doyamam seyretmelere seni Özlerim bir kaç saat fazla gelir Yağızım yiğidim erkek güzeli Gel de eğ, eğ şu asi başını Kaçırma gel şu olgun yaşımı Anladım korkunu telaşını Görünce çakmak çakmak yeşillerini Seni pamuklara sarmalar sararım Ne bedel isterim ne hesap sorarım Ne sitemle güzel kalbini yorarım Sakınma tatlı dillerini Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 kim bu gözlerindeki yabancı yaralar beni yüreğimden hani ben olacaktım yalancı başının tacı bugünüm yarınlarım günahkar yakanı bırakmaz ellerim hani ben olacaktım yalancı başını tacı... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 seviyorum seni ekmeği tuza banıp banıp yer gibi geceliğin ateşler içinde uyanarak ağzımı musluğa dayayıp su içer gibi.............. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Seversin sevmez, gel dersin gelmez Bu acı bitmez çaresizim, çaresiz Gün gelir arkasından koşarsın bekle dersin Bir kere dönüp bakmaz çaresizim, çaresiz Bir gün gelir aşk biter, insafsızca terk eder Bütün bunların ardından sadece gözyaşı kalır Beklerim gelmez, haykırırım duymaz Ağlarım bilmez çaresizim, çaresiz Ne yapsam bilmem ki arkasından gitsemmi Sonun da ayrılık var çaresizim çaresiz Bir gün gelir aşk biter, insafsızca terk eder Bütün bunların ardından sadece gözyaşı kalır Seversin sevmez, gel dersin gelmez Bu acı bitmez çaresizim, çaresiz Bir zamanlar ne mutluyduk Gelecekten umutluyduk Gitti her taraf sessiz çaresizim çaresiz Bir gün gelir aşk biter, insafsızca terk eder Bütün bunların ardından sadece gözyaşı kalır. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Rüya gibi her hatira her yasanti bana Rüya gibi her hatira her yasanti bana Ne bulduysa kaybetti gönül asktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül asktan yana Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kisa Aglama degmez hayat bu gözyaslarina Aglama degmez hayat bu gözyaslarina Her damla yas oyuk oyuk iz birakir kalbimde Her damla yas oyuk oyuk iz birakir kalbimde Hayat sarap gibidir keder de var nese de Hayat sarap gibidir keder de var nese de Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kisa Aglama degmez hayat bu gözyaslarina Aglama degmez hayat bu gözyaslarina Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Bir tek senin aşkın mı aşk? Sen misin sevda yanığı kaçak Ben seni sevdim seveli yandım Yandım,yandım sende söndüm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Unut beni.. Yakamoz misali Vururum belki denize.. Kimin aklina gelirim Sence..yasadim seni Gecelerce.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 istanbul istanbul olalı... hiç görmedi böyle keder Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Hasret . Ellerine hasret ellerim, Yapayalnız... Yüreğine hasret yüreğim, Çaresiz... Gözlerine hasret gözlerim, Üzgün... Sesine hasret günlerim, Bomboş... Sevgine hasret benliğim, Sana hasret... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 şimdi eşim dostum benı hastayım sanıyor yastayım hiç. kımse bılmıyor Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 dün akşam bütün meyhaneleri dolaştım istanbulda seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.