Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 gaydırı guppak eminem nası nası edelim de biz bu işe... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 feriğim fidanım feryadım Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 merhaba arkadaslar iyi aksamlar.... biliyorum sorumun konuyla bir alakasi yok ama gulsun geldimi haberiniz varmi ? varsa lutfen fisilti seni ariyor dermisiniz.... simdiden tesekkur ederim... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 sevgilim...yeşil eriğim benim....ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin...hapiste günler ağır geçer diyorlar olsun bee...ben vazgeçtim hürriyetimden yeter ki yetim bir çocuk gibi bırakma yüreğimi,zira sensiz bu can bir yüktür yüreğime,kaldır öpülesi alnını ve bak bana gördün mü gülüm bir tek gözlerim değişmedi yine bir tek gözlerim.... benim en büyük kudretim senin sahiden şehrimde olduğunu bilmek,hatta şu an ıslak şehrimde geceliğinle balkondasın,bende dokunmaya çalışıyorum ince parmaklı ellerine,kaldır öpülesi alnını ve bak bana göz değil kararan, yüzümde ışığından ayrılmanın kederi,birazda işde geldik gidiyoruzun hüznü var ama gördün mü gülüm bir tek gözlerim değişmedi yine bir tek gözlerim.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 sevgilim...yeşil eriğim benim....ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin...hapiste günler ağır geçer diyorlar olsun bee...ben vazgeçtim hürriyetimden yeter ki yetim bir çocuk gibi bırakma yüreğimi,zira sensiz bu can bir yüktür yüreğime,kaldır öpülesi alnını ve bak bana gördün mü gülüm bir tek gözlerim değişmedi yine bir tek gözlerim.... benim en büyük kudretim senin sahiden şehrimde olduğunu bilmek,hatta şu an ıslak şehrimde geceliğinle balkondasın,bende dokunmaya çalışıyorum ince parmaklı ellerine,kaldır öpülesi alnını ve bak bana göz değil kararan, yüzümde ışığından ayrılmanın kederi,birazda işde geldik gidiyoruzun hüznü var ama gördün mü gülüm bir tek gözlerim değişmedi yine bir tek gözlerim.... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Bu kadar hain olamaz bir insan... Bu kadar zalim olamaz.. Çekipte hanceri kanından acımadan.. Sevdiğini sırtından vuramaz.. Helal olsun canım helal olsun.. Söyle şimdi mutlumusun.. Helal olsun sana helal olsun.. Bugünün yarınlarıda var alacağın olsun.. Sen benim belalım.. Sen delikanlım.. Yaşanmamış yarınları karan sevdalım.. Yüreyimdeki fırtına hadi gelip kopsana.. Yazdığın son mektupta ölürdün aşkın uğruna.. Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Artık hayatımdan çıksan diyorum, Bu ikili delilik sona erse... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Bırakıp kaçmak sana yakışır ancak Senin bir adın YALANCI bir adın ALÇAK.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 seni sevdim falan geç bunları yalan birde senden arta kalan yalnızlık değil mi? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 İÇİMDEKİ NAKARAT BU LİNK http://www.MP3Dinle.be/mail_dinle.php?id=5...fBBo6H3Ugqsb04U Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 İÇİMDEKİ NAKARAT BU LİNK http://www.MP3Dinle.be/mail_dinle.php?id=5...fBBo6H3Ugqsb04U Güzel olmuş burcu.. Gökhan özenin sevdiğim parçalarından bir tanesi.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 İncecikten bir kar yağar tozar Elif Elif diye... Deli gönül hayran olmuş gezer Elif Elif diye... Yar sana hayran,can sana kurban... Derdime dermen bulamam aşka ne fayda... Buna ne fayda... Elif kaşlarını çatar gamzesi sineme batar... Ak elleri kalem tutar yazar Elif Elif diye... Yar sana hayran,can sana kurban... Derdime dermen bulamam aşka ne fayda... Buna ne fayda.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Ne oldu böyle bana Düş mğ gördüm Allah'ım İnanmak güç olsada Güzel doldu etrafım :w00t: Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 içimdeki nakarat http://www.MP3Dinle.be/mail_dinle.php?id=5...87GWjAlQXN9K1dz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Ayrılıklar zormus, beni hasret yormus Her başlangıç bir sonmuş sevdigim Artık geçmiyor zaman, dillerimde aman Beni benden alan sevdiğim Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Ayyy takıldım zaten bu şarkıya... Sen varmışsın gibi her gece ışığı kapatmadım Gel görki ben hala yokluğuna alışamadım Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor En yakın arkadaşım bu şarkıya bayılıyor. Bir kısmını istemeden ezberledim. Şimdide içimdeki nakarat oldu gerçektende yani Depresyona sokar bu şarkı, içimi acıtıyooo Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Zaten aşklar hep yalan dolan Sonu hep sızı hüsran Geriye kalan, ardından Yalnızlık olsa da sana değer Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Özlemlerinle yıllarca yanarak Sözüm ona sen böyle birşey aradın Duygularınsa çocuktu üç yaşında Kaçıp kovalanmaktı heyecanların... Bense kurulduğunu sanıyordum köprülerin İçimde sevinci vardı sağlıklı sevgilerin Oysa eskilerden tek farkı bu kandırmacanın Daha akıllı ve hesaplı olmasıydı... Sezen Aksu'nun yıllardır dilimden düşeremediğim şarkılarından biridir... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Vazgeç gönül Vazgeç sesini duyan yok Bir yagmurun içinde Ateş böceği misali Bir yanıp bir söndün.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönül Yarası Olmadık yerde kanar durur.. anıların ruhu dolanır… Anlatmaya kelimeler yetmez.. her şey bitmiş anlamını yitirmiş… Hayat kare kare geciyor gözlerimden doyamadan nasıl geçti bunca zaman… Islanır kirpiklerin yüzüne bulaşır yaşların.. Ateş topu düşer yüreğime alev alev yanar içimde… Alır başımı yollara düşerim kara kara düşünür.. üzülürüm kızarım halime koşarım son sürat… Yorulunca yığılıp kaldığım yerde adını sayıklarım gündüz gece Nereye baksam izlerin var silinmiyor… Gönül yarası bu gecmek bilmiyor… Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Sanma beni sakın kız kurusu Eğri çıkıyor en doğrusu Pastane diye gittiğim yerler Ya Yıldız Parkı Ya Beykoz Korusu Birine heves etsem evlenelim desem Yan çiziyorlar pes doğrusu Beni ne doktorlar,ne mühendisler İstedi gülüm ama gönül aşk ister Beni alacaksan,benim olacaksan Bana para değil koçum Mutluluk göster... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 :lol: Winamp hala çalışıo mu kıs Alıntı
Φ sule70 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 içimdeki nakarat okadar uzunki yazmaktan üşeniyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Ah İstanbul, İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 bben bu aşkatan ölürsem söyle küçük beyy hiç mi kalbin sızlamaz olmaz böyle şeyy şey olmaz böyle şeyy!!!!!!!!!!!1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.