Φ marti_name Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 sevmesen ölürdün, sevdin onu öldün sevmesen ölürdün ama sevdin, gene öldün Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 sevmesen ölürdün, sevdin onu öldün sevmesen ölürdün ama sevdin, gene öldün Yastıklı Şarkı... En sevdiklerimdendir... Ay ışığı gel dedi.. Gel peşimden... İnat olsun ele güne.. Düştüm onun peşine.. Rüzgar oldum.. Sürdüm düşlerimi göğe... Vay vay sevdin onu..Vay vay sevdin onu..Vay... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Yine haklı çıktın gördüm.. Sana döneceğimi biliyordun.. Farkına vardım ama çok geç.. Seni de kendimi de bitirdim.. Gece gözlüm nurum sensin.. Beni son kez affet gitsin.. Gözlerime bir kere iyi bak.. Görmüyormusun bu kalpte teksin.. Kara kara düşüne düşüne eridim sevgilim.. Güzel yüzün hiç aklımdan çıkmadı benim.. Dersimi aldım geceleri sensiz kaldım.. Teninin kokusu gitmedi bende.. Bana ait bir kalp var sende.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gün gelir seninle karşılaşırsak Sorana eserim deyipte göster Saçında beyazı gözümde yaşı Bu benim hatıram deyipte göster Aşkımın eseri deyipte göster Göster ki tanısın dostta düşmanda Ne çıkar sen artık pişman olsanda Sana gönderdiğim mektupları da Bu benim romanım deyipte göster Aşkımın romanı deyipte göster Öyle sevildin ki bu senin hakkın Göğsüne gururdan madalya takın Bir soran olursa utanma sakın Bu benim aşığım deyipte göster Bu benim sevdiğim deyipte göster Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir akşam üstü Bıraktın ellerimi Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum Gururun mu bırakmaz Geri dönmeye seni Acılara bürüdün Hem kendini hem beni Aşkta gurur olmazmış Bunu sen söylemiştin Ellerin ellerimde Ne yeminler etmiştin Gözlerin gözlerimde Çok yeminler etmiştin Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum ferdi tayfur. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 kıyametler kopuyor zavallı yüreğimde tükendim tükendim tükendim artık hiç mi özlemedin hiç mi hakkım yok bir ara bir sor Allah aşkına... seni versinler ellere beni vursunlar sana sevdanın yolları bana kurşunlar Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 ben bittim şimdi sıra sende..... ben gittimm şimdi sıra sende.... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 geceleer yar yaar.. dört duvar içindee.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Dün özledim de seni coştum birden bire; Çıktım senin yerin dedikleri göklere. Bir ses yükseldi ta yukarıda, yıldızlardan: ******, dedi; bizde sandığın Tanrı sende! Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gonlumde acmadan solan bir gulsun.. Her zaman gamliyim,her zaman uzgun.. Beklerim yolunu ,aylar boyunca. Yeter ki gel bana ,senede bir gun, Senede bir gun.. Agarsin saclarim,solsun yanagim.. Adini anmaktan,yansin dudagim.. Bu aska canimi adayacagim, Yeter ki gel bana,senede bir gun, Senede bir gun.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 trabzondan geliyi bak boyuna boyuna alışamadın yavrum istanbulun suyuna hauşaka haa Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Avril Lavigne - My Happy Ending Let's talk this over It's not like we're dead Was it something I did? Was it something You said? Don't leave me hanging In a city so dead Held up so high On such a breakable thread You were all the things I thought I knew And I thought we could be You were everything, everything that I wanted We were meant to be, supposed to be, but we lost it And all of the memories, so close to me, just fade away All this time you were pretending So much for my happy ending Oh oh, oh oh, oh oh... You've got your dumb friends I know what they say They tell you I'm difficult But so are they But they don't know me Do they even know you? All the things you hide from me All the **** that you do You were all the things I thought I knew And I thought we could be It's nice to know that you were there Thanks for acting like you cared And making me feel like I was the only one It's nice to know we had it all Thanks for watching as I fall And letting me know we were done Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Avril Lavigne-Comlicated Chill out what cha yellin for Lay back its all been done before And if you could only let it be you will see I like you the way you are When we're drivin in your car And you're talkin to me one on one but you become Somebodyelse round everyone else You're watchin your back like you can't relax you're tryin to be cool you look like a fool to me. tell me.. why'd you have to go and make things so complicated see the way your actin like you're sombody else gets me frustrated lifes like this, ya fall, and ya crawl, and ya break, and you take, what you get and turn it into , honesty promise me im never gonna find ya fake it no no no... - you came over unannouced dressed up like you're something else where you are are and where it's at you see you're making me, laugh out when you strike your pose take off all your crappy clothes you know your not fooling anyone when you become somebody else round everyone else you're watchin your back like you can't relax, your trying to be cool, you look like a fool to me, tell me.. chill out what you yellin for lay back it's all been done before and if you could only let it be you will see your, somebody else round everyone else, you're wachin your back, like you can't relax, you're tryin to be cool, you look like a fool to me tell me Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Avril Lavigne-Comlicated Chill out what cha yellin for Lay back its all been done before And if you could only let it be you will see I like you the way you are When we're drivin in your car And you're talkin to me one on one but you become Somebodyelse round everyone else You're watchin your back like you can't relax you're tryin to be cool you look like a fool to me. tell me.. why'd you have to go and make things so complicated see the way your actin like you're sombody else gets me frustrated lifes like this, ya fall, and ya crawl, and ya break, and you take, what you get and turn it into , honesty promise me im never gonna find ya fake it no no no... - you came over unannouced dressed up like you're something else where you are are and where it's at you see you're making me, laugh out when you strike your pose take off all your crappy clothes you know your not fooling anyone when you become somebody else round everyone else you're watchin your back like you can't relax, your trying to be cool, you look like a fool to me, tell me.. chill out what you yellin for lay back it's all been done before and if you could only let it be you will see your, somebody else round everyone else, you're wachin your back, like you can't relax, you're tryin to be cool, you look like a fool to me tell me Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 destiny's child/soldier Hey (I want a soldier) Well you got it, I'm the hottest around They'll know it when they see you rollin' Impalas around (I got a soldier) With the top down, feelin' the sounds Quakin' and vibratin' them thighs Ridin' harder than guys With the chrome wheels at the bottom, white leather inside When them flames be spittin' at you, tell 'em don't even try it To shoot it with 'Chelle, and kick it with Kelly, or holla at B You gotta be G's, you way outta ya league [Kelly] We like them boys that be in them Lacs leanin' (leanin') Open they mouth, they grill gleamin' (gleamin') Candy paint, keep that whip clean and (clean and) They always be talkin' that country slang we like They keep that beat that be in the back beatin' (beatin') Eyes see so low from that chiefin' (chiefin') I love how he keep my body screamin' (screamin') A rude boy that's good to me, with street credibility [chorus] If his status ain't hood, I ain't checkin' for him Better be street if ya lookin' at me I need a soldier That ain't scared to stand up for me Known to carry big things, if you know what I mean If his status ain't hood, I ain't checkin' for him Better be street if ya lookin' at me I need a soldier That ain't scared to stand up for me Gotta know to get dough and he better be street [beyonce] We like them boys up top from the BK (BK) Know how to flip that money three ways (three ways) Always ridin' big on the freeway (freeway) With that East Coast slang that us country girls, we like Low-cut caesars with the deep waves (deep waves) So quick to snatch up yo' Beyonce (yo' Beyonce) Always comin' down, bobbin' our way (our way) Tellin' us that country girls the kind of girls they like [chorus] If his status ain't hood, I ain't checkin' for him Better be street if ya lookin' at me I need a soldier That ain't scared to stand up for me Known to carry big things, if you know what I mean If his status ain't hood, I ain't checkin' for him Better be street if ya lookin' at me I need a soldier That ain't scared to stand up for me Gotta know to get dough and he better be street I know some soldiers in here (where they at, where they at) They wanna take care of me (where they at) I know some soldiers in here (where they at, where they at) Don't mind takin' one for me (where they at) I know some soldiers in here (where they at, where they at) They wanna spend that on me (where they at) I know some soldiers in here (where they at, where they at) Wouldn't mind puttin' that on me (where they at) [Lil' Wayne] Hey, see cash, money is a army I'm walkin' with Purple Hearts on me You're talkin' to the sargeant Body marked up like the subway in Harlem Call 'em Wizzy F. Baby Please save the baby If you don't see me on the block, I ain't tryin'a hide I blend in with the hood, I'm camouflage Bandana tied, so Mami, join my troop Now everytime she hear my name, she salute! [Michelle] I like them boys over there, they lookin' strong tonight (strong tonight) Just might give one the phone tonight (phone tonight) Homie in the Dickies, in my zone tonight (zone tonight) He don't know we might be on tonight (on tonight) Ooh he lookin' good, and he talkin' right (talkin' right) He the type that might change my life (change my life) Everytime he look at me, my girls be like (girls be like) That one may be the one tonight [chorus] If his status ain't hood, I ain't checkin' for him Better be street if ya lookin' at me I need a soldier That ain't scared to stand up for me Known to carry big things, if you know what I mean If his status ain't hood, I ain't checkin' for him Better be street if ya lookin' at me I need a soldier That ain't scared to stand up for me Gotta know to get dough and he better be street I know some soldiers in here (where they at, where they at) They wanna take care of me (where they at) I know some soldiers in here (where they at, where they at) Wouldn't mind puttin' that on me (where they at) Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Güzel yüzün,yanakların ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır. Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter. Sen üzülme,gülüm… Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce, Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır… Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter… Sen üzülme gülüm, Gamzende güllerin biter… Yollarıma taş koysalar, döneceğim Gözlerinden yaşlarını sileceğim Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter… Sen üzülme gülüm, Gamzende güllerin biter… Yollarıma taş koysalar, döneceğim Gözlerinden yaşlarını sileceğim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yeni değil bu yalnızlık Ne sokaklar ne evler gördük İyi gelir ilk zamanlar Yaşadıkça biz öğrendik... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Adi konmus ayriligin çok iyi biliyorum , Seni hala seviyorum!!! Günü geçmis bir sevdayiz çok iyi biliyorum, Seni hala seviyorum!!! Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Dagda belimde odun,beni ne hale kodun Tarlada irgat avrat,hanede hazir hatun Bir usak gobegimde,altisi etegimde Yedi bitirdi beni,anandaki o cene Uy calsin kemenceler de,ben bir horon tepeyim Catlasin kaynimgiller,bari kurtlarim dokeyim Usudum senden baba ocagi,gozumde tuter Uy adaletsiz dunya,gucun hep bize mi yeter? Bir bezden bebem vardi,bohcamda hayallerim Kizligim yarim kaldi,ben annemi isterim Sezen Aksu Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 bu benim arkadaşım onura ait bir şiir ve kendisi söylüyor müziğini ise hüseyin tatlı söyledi ve onu yazmak istedim linkide burda isteyen dinleyebilir . Download-Link #1: http://rapidshare.de/files/32851967/yalanc...irisin.wma.html Ben sana canımsın diyemedim hiç fırsat vermedin ben sana hiç bir şey söyleyemedim Aslında sen benim hiç bir şeyimdin içimin yandığı anlarda hiç yanımda olmadın Buz gibi olurdun hele birde yağmur yağıyorsa Ben sana canımsın diyemedim Yağmur damlasının bir yaprağın üzerinden düştüğü an gibiydin gönlümdende öylece kayıp düştün.. yalancının birisin günahlarım boynuna aslında sen benim hiç bir şeyimdin ben sana büyük söyledim ömrüm boyunca dedim gel görki sensiz bir anı bile tüketemedim.. Başımı ellerimin arasına alıp ben ne yaptım dedim çok istedim fakat ben sana hiç bir zaman canımsın diyemedim.. gece bir yıldızın kayması gibiydin gökyüzünde alel acele kendini yok etti benim gönlümüde öylece yakıp gittin ben sana hiç bir şey söyleyemedim bana hiç fırsat vermedin ve sen benim hiç bir şeyimdin aslında sen benim hiç bir şeyimdin.. yalancının birisin günahlarım boynuna seni affedeceğim sanma Allahından bulsanda... Taş kalplinin birisin çok sevmişim boşuna seni unutacağım sanma allahından bulsanda.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Seni yaşatılar beni vurdular Tanrım vefa görmez hic bir kulunu Böylesi bir kader yazmaz anlına Yanlız senin mutluğun ugruna Seni yaşatılar beni vurdular Hazan'i andırır dökülen dallar Yıkılmış sevgiler bitmiş umutlar Bilirim bu zulmun sebebi kullar Seni yaşatılar beni vurdular Simdi kelimeler artık anlamsız Kaderin sucu ne kulların insafsız Sevmeye hakkin yok deyip zamansız Seni yaşatılar beni vurdular Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Sen giderken, gözlerimin dolduğunu gördün m? Yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü? Sen giderken, karanfiller sıralıydı, sıralıydı.. İçlerinden biri var ki, benim gibi yaralıydı.. Sen giderken, çiçeklerin solduğunu gördün mü? Ellerimin saçlarımı yolduğunu gördün mü? Sen giderken, karanfiller sıralıydı, sıralıydı... İçlerinden biri var ki, benim gibi yaralıydı.. Sen giderken, bahar mıydı, nergiste çiçek var mıydı? İki nefes alıp vermek, yaşamak bu kadar mıydı? Sen giderken, karanfiller sıralıydı, sıralıydı.. İçlerinden biri var ki, benim gibi yaralıydı.. mustafa özarslan Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga Susmalıyım,tutamadım kendimi Bir canım var feda etsem sevdamı bilemezsin Bir acım var anlatsam önünü göremezsin Herkes unuttu beni ben de unuttum herşeyi Bari, bari sen unutma beni ... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Artik sen eski sen degilsin Uzaksin bu cekinen sakinan sensin Omuzlarimda dunyanin butun acilari Islatiyor beni agir kasim yagmurlari Ben ne haldeyim gormuyorsun Sen acilara degmiyorsun Duydum ki baskasina comertsin Yabanci kucaklarda sicaksin Egildi kederimden bugday basaklari Matemim var sondurun isiklari Kim yasar boyle yasta asklari Kim boyle durur ihanetlere karsi Kim doker bu kadar gozyasi Yalanci,beni de aldattin Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Nelly Furtado ft. Timberland - Promiscuous Girl N: Am i throwing you off? Nope N: Didn’t think so How you doin’ young lady That feelin’ that you give me really drives me crazy You don't haveta play about the joke I was at a loss of words first time that we spoke N:If you looking for a girl that’ll treat you right If you lookin’ for her in the day time with the light You might be the type if I play my cards right I'll find out by the end of the night N: You expect me to just let you hit it But will you still respect me if you get it All I can do is try, gimme one chance What’s the problem I don’t see no ring on your hand I be the first to admit it, I’m curious about you, you seem so innocent N: You wanna get in my world, get lost in it Boy I’m tired of running, lets walk for a minute Chorus- Promiscuous girl Wherever you are I’m all alone And it's you that I want N: Promiscuous boy You already know That I’m all yours What you waiting for? Promiscuous girl You're teasing me You know what I want And I got what you need N: Promiscuous boy Let's get to the point Cause we're on a roll Are you ready? Verse- N: Roses are red Some diamonds are blue Chivalry is dead But you're still kinda cute Hey! I can't keep my mind off you Where you at, do you mind if I come through N: I’m out of this world come with me to my planet Get you on my level do you think that you can handle it? They call me Thomas last name Crown Recognize game I'm a lay mine's down N: I'm a big girl I can handle myself But if I get lonely I’ma need your help Pay attention to me I don't talk for my health I want you on my team N: So does everybody else. Baby we can keep it on the low Let your guard down ain’t nobody gotta know If you with it girl I know a place we can go N: What kind of girl do you take me for? Chorus- Promiscuous girl Wherever you are I’m all alone And it's you that I want N: Promiscuous boy You already know That I’m all yours What you waiting for? Promiscuous girl You're teasing me You know what I want And I got what you need N: Promiscuous boy Let's get to the point Cause we're on a roll Are you ready? Don't be mad, don't get mean N: Don't get mad, don't be mean Hey! Don't be mad, don't get mean N: Don't get mad, don't be mean Wait! I don't mean no harm I can see you with my t-shirt on I can see you with nothing on feeling on me before you bring that on Bring that on N: You know what I mean Girl, I’m a freak you shouldn't say those things I’m only trying to get inside your brain To see if you can work me the way you say It's okay, it's alright I got something that you gon' like Hey is that the truth or are you talking trash Is your game M.V.P. like Steve Nash Chorus- Promiscuous Girl Wherever you are I’m all alone And its you that I want N: Promiscuous Boy I'm calling your name But you're driving me crazy The way you're making me wait Promiscuous Girl You're teasing me You know what I want And I got what you need N: Promiscuous Boy We're one in the same So we don't gotta play games no more Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Kenan Doğulu - Yüzsüz Yürek Kalmışım kendi kendime ben harabe.. Aklım başıma geldi bir daha tövbe.. En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm.. Sana rezil olmak inan bitirdi beni.. Görmezlikten gelince çok üzdün beni.. Yabancı bir adam hissettim kendimi.. Sanki o ben değildim seninle ağlayan.. Seninle sevişip aşka doyan.. Bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna.. Anlat içinden geçenleri.. Tut yüreğinden sıkıca ak hayatına.. Ama nerde bende o yüzsüz yürek.. Bizde varsa yoksa gururdan yelek.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.