Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Delice seversin birgün aldatır Ellerin olupta seni ağlatır Mektuba yazılan bir iki satır Çok şeyler anlatır sevenler için Acıyla tükenir aylar mevsimler Bir aşkı anlatır eski resimler Bir masal gibidir bazen isimler Çok şeyler anlatır sevenler için Bu şarkı sevmeyi bilenler için Bu şarkı terk edip gidenler için Yıllarca bekleyip boşu boşuna Karşılık görmeden sevenler için Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 benim ol desen olmam hadi kal desen kalmam sana hiç bişey waadetmedim ki bağlasan durmam henüz yeni yeni açıldı gözlerim daha dünyayı görücem ben darılıp alınma birtanem daha bin kere sewmeli ölmeli aşka aşık olucam ben henüz erken az eylenicem ewin yollarını kaybedicem aşık olup dönüp başa birazda kendimden geçicem sakınma beni gözünden ben geçtim her sözümden gün olur geri dönerim önce aşk gelsin elinden daha bin kere sewmeli ölmeli aşka AŞIK OLUCAM BEEENNNNN!!!!!!!!...... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 ol ewücüm destekliyorum seni Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 dünya bi şekil değilse bi köşe oturmuşuz ahh içiyoruz derinden hayat bu değil böyle olmamalı biz ayak uyduramadık ki bu halimize ağlamak yok söz werdim tanrıya beni çok utandırdı gözlerim gülmeyi unutan şu halimize dön nolur bi uzaktan bak.. küsmem küsemem küsemem sana yemin ederim gitmem gidemem gidemem burdan canımı weririm AĞLAMAK YOK SÖZ WERDİM TANRIYA!!!!...... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Benden bir başkasıyla Sanma mutlu olursun Bırak artık gururu Dönüver ne olursun Sevdiğimi biliyorsun Ellere gidiyorsun Tebessüm edip durma Sen gizli ağlıyorsun Bak gelin oluyorsun Sararmış soluyorsun Belli ki gözlerinden İsteksiz gidiyorsun Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Padişahın kızı olsan küstüm küstüm Kaderimde yazım olsan küstüm küstüm Latif Doğan.... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 beni sende unut herkesin yaptığı gibi sende sewmeyi unuttt .................... ASLI Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Bu sefer vardım aşka Vız gelir gerisi Onunla aşk bir başka İşte öyle birisi Yaşama gücü verdi Mutluluk seli verdi Herşeyim oluverdi Feda ettim canımı Kalbim söyler adını Hayatımın kadını Ömrümce seveceğim Cana can bileceğim yanında öleceğim İşte öyle birisi Uğrunda canım yansa Ben onun bir delisi O varsa güneş batmaz İşte öyle birisi Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 tanrı istemezse yaprak düşmezmiş tanrı istemezse insan ölmezmiş sen tanrı mısın beni öldürdün eşime dostuma beni güldürdün wicdanının sesini dinle bak ne diyor senin için bir can bir can ölüyor allah öldürür dünyadan alır sen beni öldürdün hayatta bıraktın cehennem ateşi ahirette olur sen beni dünyada ateşe attın senin için herkes kötü söylüyor söylemesi kolay bir de bana sor seninle yaşamk güzel şey ama senden ayrılmayı gel de bana sor Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 çakılmış gönlüme bir paslı çivi çıkarıp attığımda izleri kaldı kadehi kadehe vurdum her an o yarin aklımda gözleri kaldı sevgisi gönlümde kanayan yara sitem edip durdum geçen yıllara bu sevgi gidecek benle toprağa o yarin aklımda gözleri kaldı bu sevda gidecek benle toprağa o yarin aklımda gözleri kaldı korkarım uykuya dalmaya bile bütün düşlerimi hayali sardı içimde küllenen nefrette bile o yarin aklımda gözleri kaldı sevgisi gönlümde kanayan yara sitem edip durdum geçen yıllara bu sevgi gidecek benle toprağa o yarin aklımda gözleri kaldı bu sevda gidecek benle toprağa o yarin aklımda gözleri kaldı Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Ateş toprak hava olmuş Yağmur olmuş hayat vermiş sana Kalbin olmuş ruhun olmuş Aklın olmuş yol göstermiş sana Bir ömürlük maceranda Hikayeni anlat bana Ne anlam verdin sen buna Ruhunda neler var senin Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan Atalarına malum olmuş Kitap yazmış anlatmışlar sana İmam rahip rehber olmuş Yalan yanlış aktarmışlar sana Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin İnsanoğlu kendini arar Dünya döner milim milim Eğer göçüp gidersen bugün Yarım kalan işin var senin Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan Alıntı
Φ MOHEVİS KALO Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 topic başlığı içindeki şarkıyı yaz mı? yoksa nakaratı yaz mı? offff banane yaaa dehhh dehhh dülül dehhh dehhh düldüllll sen bir gülsün ben bülbüllllll Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 içinden geçenleri yaz önemsiz işte sevdiğimiz şarkıları paylaşıoz tempo tempo tempo tempo forte forte forte forte :D Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 pişmanlık olmasın verdiğin karar kalbinden geçen her neyse yap..... ne söylesem neye yarar ne söylesem neye yarar... giiiittttttttttttt yüreğinin götürdüğü yere gitttt...... Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 seni özlediğim kadar beni özlüyor musun? sende rüyalarında beni görüyor musun? öyle zor ki ayrı kalmak öyle dayanılmaz ki unut beni sevgilim ben unutmuyorum...... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 gözlerinin içine girdim başka alemler gözledim ben bunlarla öğünmedim beklemedim illa beklemedim illa beklemedim sewdim gölgelemedim bağını bahçesini günü güneşi örtmedim yapılanlar söylenmez ki her zaman sömürmedim illa sömürmedim illa sömürmedim sewdim yüreğine kulak werdim nefes aldı ben dinledim duyduklarım anlatılmaz sır wermedim illa sır wermedim illa sır wermedim sewdim gölgelemedim bağını bahçesini günü güneşi örtmedim werilenler istenmezki her zaman dilenmedim illa dilenmedim illa dilenmedim sewdim illa illaaaaa illa illaaaaaaaa illa illa illa illa illa sewdim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 yorgunum dostlarım yoruldum artık vefasız yıllara dargınım artık.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 hani eski zaman masalları anlatır hüznümü huzura dolarsın kaşın gözünden çok için bir parçan annem sen benim yanıma kalansın hani bir biblon wardı kırdığım üstüne ne kırgınlıklar yaşadın ama bil ki bende parçalandım annem ben senin yanına kalanım annem annem sen üzülme sözlerin hep yüreğimde annem annem gel üzülme bu gönül hala dizlerinde uzayan sohbet gecelerinde rolleri unutur dost oluruz bizi bağlayan bu kan değil yalnız annem biz birbirimize kalanız ben kararlı uçarken yolumda sen çatık kaşlarının altında her yeni güne sewgiyle başlarsın annem sen benim yanıma kalansın annem annem sen üzülme sözlerin hep yüreğimde annem annem gel üzülme bu gönül hala dizlerinde canım annem seni çooooooookkkk sewiyooommm :)tüm annelereeeee.... Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 sabret sabret inci tanem bekle beni döneceğim mutlaka sabret ağlama ne olur vazgeçme bekle beni döneceğim mutlaka sabret............ hüzünlendim yine.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 ASLA ASLA WAZGEÇEMEM SENDEN ASLA OLAMAM BEN SENSİZ YAPAMAM SEWGİSİZ Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 you left me alone in dark and made a pain just like a shark there's no need for talking don't get tired for explaning nothing will be the same again and our love never will begin stop telling me about your regrets you'd never touch my soul again and never search my hearth again 'cause i don't wanna hear your usual lies oooo it's too late i'm afraid ex love i started to hate i deeply felt as i die (understood) lately everything was lie tought with my soul and hearth (tried to push) you away so hard nothing will be the same again and our love never will begin stop telling me about your regrets you'd never touch my soul again and never search my hearth again 'cause i don't wanna hear your usual lies oooo it's too late i'm afraid ex love i started to hate Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 every night in my dreams ı see you ı feel you that is how ı know you go on far across the distance and spaces between us you have come to show you go on near,far,wherever you are ı belive that the heart does go on once more you open the door and you're here in my heart and my heart will go on and on love can touch us one time and last for a life time and never let go till we're one love was when ı loved you one true time ı hold to in my life we'll always go on near,far,wherever you are ı belive that the heart does go on once you open the door and you're here in my heart and my heart will go on and on there is some love that will not go on away you are here there is nothing ı fear you are safe in my heart and my heart will go on and on..... Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi ne olur bırakma ellerimi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 birden bire hayatının tümü oldun gecelerine gün gibi doğdun gidersen bi gün biri kırılır çokkkk.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 flowers of the gardens of the gods no one can never knew if u never see them grow this darknes is really full of light so we go and will not return to navigate the seas of the sun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.