Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Ah o yazlık sinemalar Kapı önü akşamları Saksıda son sardunyalar Avluda el yazmaları Ah ne kahraman ne cesur Ne güzel çocuklardık Her yeni günü ümitle Nasıl kucaklardık Hem utangaç hem hevesli Mektepli sevgilerdik Pek kırılgan pek acemi Bir söyler bin gülerdik Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Sen sözsüz bir şarkı gibi duruyorsun öyle Ne söyledimde bana hala dargınsın Ben gördüm hatamı paylaştım seninle Ne söyledimde bana hala kızgınsın... -_- Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 hey gidi karadeniz karadeniz sularun ne karadur karadeniz,horon bir yankıdır benliğimizde horon bir dalgadır karadenizdeeee..... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 seninde kitabında vefa mefa yalanmış kimlerle yolunda çıktın yanında kimler kalmış... -_- Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Karanfil kokan yarim (Devamını unuttum) Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ah gurbet zalim gurbet aglatirsin adami gozumde yas kalmadi birak sana yakami birak sana yakami vay seni cerrahpasa icmem suyundan icmem icmem suyundan icmem oyyy birdahaki seneye yolcuda gelur gecmem yolcuda gelur gecmem oyy.. yasar akar gozum sizlar ne kalir gerisine herkesin bir derdi var durur icerisinde durur icerisinde inandik doktorlara oyle boyle dediler ayrilik defterini elimuze verdiler doktorlarda ne bilur ciyerun acisini ciyerun acisini doktarlarda bilurmi ciyerun acisini ciyerun acisini cerrahpasaya koydum canumin yarisini yas akar gozum sizlar ne kalir gerisine herkesun bir derdi var durur icerisinde durur icerisinde Volkan Konak Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Dünyalar benim olsa istemem Yalnız sensin yüzümü güldüren Bir rüzgardı esen Ayrılıklarla bizi kahreden Gözlerimde tüten bir aşktın sen Yıllar yılı bitip tükenmeyen.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Ben seni sevdiğimide dünyalara bildirdim... İndirdin kaşlarınıda babanı mı öldürdüm... ... Yaz geldi bahar geldi oy açtı yeşil yapraklar... Ben sana doyamadım doysun oyy doysuun kara topraklar... ... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 gonul penceresınden ansızın bakıp gectın bır yangının kulunu yenıden yakıp gectın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Neden söyle ne bu telaş bu acele Belli ki biri var bekliyor seni bir yerde Böyle mi olmalıydı, bu sonbahar mıydı Söküyor hayat ilmek ilmek dokudugum bu aşkı.. Uyan be kalbim uyan uykudan Yaşanmış tüm yalnızlıklar ayaklanmadan.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Aşık oluyorum eyvahhh Kendimi tutamıyorum ayyy ayyyy Bile bile yanıyorum eyvahhh Kendimi tutamıyorum ayyy ayyyy Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 gittin sen bana gitmek için gelmiştin geride yavaş yavaş eriyen bir kurşun bıraktın bıraktığın şekilden çok daha başkasına bürünen ve bir daha asla eskisi gbi olamayacak bir kurşun gerçekten birdaha hiçbirşey eskisi gibi olmadı kısa bir hüzünden sonra geldim geri döndüm sana seviştin mi, değiştin mi kimbilir kimler aklını çeldi gördüğüne sevinmedin mi beni kimbilir kimler aklını çeldi görüdüğüne sevinmedin sen beni üç günlük ayrılıkta neler neden değişti unutulmuş muydum alışıyor muydun yavaş yavaş yokluğuma beklenmiyor muydum kalbini mi yordum bunca iş güç arasında bir gün beni nasıl paslı bir makasla nasıl derinden budayıp gittiğini farkettim yeni bir filiz veremeyecek kadar derindi kesip attıkların sensizlikle oluşmuş hastalığıma senin bile çare olamayacağını benim için artık çok gecikildiğini anladım ... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Anlayamazsın... Sana ne duyduğumu... Göklere açıp elimi ne konuştuğumu.... Madem seviyorsun ... Kime gidiyorsun? Ve bunu biliyorsun Ki sen her defasında böyle yapınca Kendi elinle beni kaybettin Yok sen yorulma onlar sorunca Anlat utanma neyi mahfettin... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Neden söyle ne bu telaş bu acele Belli biri var bekliyor seni bir yerde Böyle mi olmalıydı bu sonbahar mıydı Söküyor hayat ilmek ilmek dokudugum bu aşkı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 seni anan benim için doğurmuş canıım,hamurunu benim için yoğurmuş canııım... Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 neyine güveniyor kalbim boyundan büyük bu sevda en zorunu seçtim aşkın kalbini bana sakla Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bana gülen o resmin hala koynumda Hayalin aklımda Yüreğim meskendir aşka, beni sar Gel bana zalim yar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 ölene kadar aşık olamazsın birisi çıkar onu anlayamazsın sen otür oyunlara katlanamzsın senin bi kalbın varr ya bi gün olur sana bel kıvırırsa bınlerce dansöz varr Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Saçın yüzüne perde Yüreğim düştü derde Ayak üstü duramam Seni gördüğüm yerde Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 ama ben ben sahiden ben herneysem işte................ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Ban kısmet değil,dizinde yatmak Aman aman dizinde yatmak. Dizinde yatıpta yüzüne bakmak Aman aman yüzüne bakmak.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Atlayı ver çekirge Zıplayı ver çekirge Bıdı bıdı çekirge Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 yatar gül harmanı gibi canımın dermanı gibi her yanında çiçek açmış binboğa ormanı gibi.... nesine yar nesine ölürüm yar sesine bir daha vursa idi nefesin nefesime..... canım ses mi geldin kadem basa mı geldin sağ olsam gelmez idin öldüm yasa mı geldin..... Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 şirket mirket anlamam anlasamda anlamam Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 şirket mirket anlamam anlasamda anlamam allah aşkına sus yav... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.