Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 dur paula ben dıyem neşelen garii yar saçalrın lüle lüle yarım kaşların bukle bukle o yar beım hayalımdır ölürümde vermem aliye Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 seni yerler yerler seni ham yapar bu zilliler yaylanmadan yürü Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 hahahaa bu daha iyi oldu iştee ham yapan zilliler kimmiş bakimm ? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Hadi bakalım kolay gelsin bir acayip zor yarış... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 dıyarbekır düzüne düzüne ermedım izine izinee loooo looo mahmudeloooo Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Ha bu yana bu yana Bişey diyeyum sana Sevdan öldürdü beni oyyy Kül oldum yana yana Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 yalancı şahidimdir ay benim hergece denize vurur yakamoz ben aşkı senle yaşayamassam varsın olmasınn kaçıp gitsek çok uzaklara senle ben ..... Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Tavuklar çiçek açmış Ellerinde poğça Madem yüzme bilmiyordun Be dangalak Niye çıktın ağaca Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönlüm söz dinlemiyor Sevdiğimi ver diyor Kim görse şu halimi Bir daha sevmiyor ooooffffff Arap saçına döndüm Çöz beni arap saçı Çivi çiviyi söker Budur bunun ilacı Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 belki sen... o günlerde.. birşeylerden..korkuyordun.. sevgime dört elle sarılıp sanki saklanıyordun... HER NEYSE GELDİİİİİİ GEÇTTTİİİİ [/color] ....... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Hayat yoluna koysun Yaktığı yer hayai,kırılan her yüreği Düşler bizim olsun Yangınların izini aşklar siler sevdiğim... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Bana kollarını uzatsan biraz Sana kul olurum seven ne yapmaz Gel öldür bu ömür böyle tükensin Sana bin can feda seven ne yapmaz Bu gönül uğruna neye katlanmaz Öl desen ölürüm sevene ne yapmaz... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 haydi gel benimle ol oturup yıldızlardan bakalım dünyadaki resmimize ordaki sevgililer özenip birer birer erişirler birgün ikimize... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 oy trabzon trabzon da koynuna daldum,ince dokunmuş ketensun kokladum sardum..... Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Ama bence kaçın düello bu Kaçın manasız Yarıştırılıp yarıştırılıp Yatıştırılırsınız Yola çıkmalı, yola çıkmalı Yola çıkmalı hemen, hemen Yola çıkmalı, yola çıkmalı Yola çıkmalı hemen, hemen Ne isem ne kadar isem kabullendim gitti Hani yetebilseydim değiştirirdim vitrini Azıcıkmışım anladım görüp hissettikçe Suyun, ağacın, toprağın bilgeliğini Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 sen giderken karanfiller sıralıydı, içlerinde biri varki benim gibi yaralıydı......... Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Sana dargınım kırgınım sana kızgınım Haksızlık vefasızlık bu Bu herşeyi inkar eden duygu Ne acı yazık Hiç üzülmedin mi düşünmedin mi halimi Hiç mi sızlamadı için Bir tek iz bile yok mu bende Ne acı yazık Kadınım söyle sen mutlu oldun mu Bu deli adamı unuttun mu Sevdin mi gerçekten ah seviştin mi Söyle onları da öptün mü Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 gitme birtnem biraz daha kal... önce geldiğine inanayım... konuşma zarar yok istemiyorsan... gözlerin anlatsın avunayım.... gitme daha vakti değil kal biraz.... çiçekler açılsın bahçelerimde... gidersen geceler sabaha varmaz.... YAŞAMAK GÜZEL ŞEY AMA SENİNLE.... Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Bir sörf tahtasında iki cambaz zımplamaz günün en anlamlı nakaratı benden Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 varsın güzel olmasın oyy oyy..yarimin özü güzell sana yandım dal boylummm.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Kar ayaza kesiyor içim üşür Vur yüreği zalimce aşka düşür Meşk nerede sevdiğim gözüm söyle Az gelir az yaşamak bana böyle Yar yüreğinin deli bekçisiyim Sevdanın kapında nöbetteyim Kar beyazı düşüyor siyah saça Yar adını koyuver ölüm kaça Bir iptir bedeli çek deme sakın An gelir ödenir Her saat sesinde gitmelerin korkusu Her günün sonunda birikir yokluğunun tortusu Dilinden düşmüyor kolaysa gelde al İçimden söküp aşkını Çektiysen kahrımı helal et hakkını Zorlu sevdam hoşçakal Söz: Seda Akay Müzik: Niran Ünsal Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 yav nerden izledim ben bunun klibini yaa... sen giderken bahar mıydı, nergisde çiçek varmıydı, iki nefes alıp vermek yaşamak bu kadarmıydı, sen giderken karanfiller sıralıydı içlerinde biri varki benim gibi yaralıydı..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 KENDİSİNİ UNUTMUŞ Bütün aşkların kitabı elinde Sevilmemiş yinlerin balosuna gitti. Öylesine kalabaliktı ki, Sevdiğini anlamadı. Bütün kapıların anahtarı elinde Öpülmemiş dudakların balosuna gitti. Öyle aydınlıktı ki, Öptüğünü anlamadı. Işiklarla örtünmüştü çıplaklık, Renklere uzandı susamış, Beyazlıklar arasında kayboldu bakışları. Gözleri yaşamıyordu artık. Şekilleri çağırmaya gitti, kandıracak. Elleri aranıyor tutamıyordu. Elleri, elleriydi kurtaracak, Artık yaşamıyordu. Bir yanda gelen o dinmeyen aydınlık, Aldıkça alan. Bir yanda giden bir noktaydı karanlık, Ellerinde başlayan, gözlerinde biten. Bağırdı, kan gibi aktı sesi, Aşamadı dişinin duvarından. Elinde bütün aşkların kitabı, Anlatıyordu aldanan aydınlıklarından. Elinde bütün kapıların anahtarı, Ve unutulmuş bir duvarda, kendi kapısı... Varamadı. Ora öyle karanlıktı ki. Öldüğünü anlamadı. OZDEMİR ASAF Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Ehl-i gaflet zanneder ki Yığdığım eşyâ benim Bilmez o mağlûb-i ğaflet Bir kuru kavga benim." (M.L) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.