Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 ayva cıcek acmıs yaz mı gelecek cımbom bu sevdadan vaz mı gececek Alıntı
Φ guvencgul Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 ben nakaratımı daha sonraki maçlara saklıom anacım şimdi esprisi kalmaz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönlümle başbaşa düşündüm demin Artık sihirsiz bir nefes gibisin Şimdi kal içinde bomboş kalbinin Bak hisleri sönen bir ses gibisin Maziye karışıp sevda yeminim Bir anda unuttum seni,eminim Kalbimde yerin yok artık Bence artık sende Herkes Gibisin... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 güneşin olsun gönlünde kar bile yağsa ya da fırtına olsa gök bulutlarla ve dünya kavgayla dolsA güneşin olsun gönlünde o zaman gelsin ne gelirse ...... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 aşkın ateşi yakarmış ateşi duydunuz mu aşkın ateşini pişmeyene söyle ne denirdi? çiğ mi? a haaaa :lol: Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 ben bal arısı gibiydim senden önce... bak pervanelere döndüm seni görünce... yana yana kül olsam heran yine de senden ayrılamam... yoluna adadım ben ömrümü sensiz olamam... bin yıl yaşasam yine sana dayamam... sana gönlümü verdim nazlı güzel... seni ağlatsam gözlerim açık gider.. bana ellerini ver hayat seni sevince güzel... zuhal olcay-pervaneler... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 ben yadim bir zalimin elinden gizli sevda cekmek ne zormus ben yandim cekmedigim aci dertler kalmadi sevilmeden sevmek zorumus eyvahhh ben yandim hal bilmez elinden eyvahhh ne kara talihim varmisss ben yandim eyvahh Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Şimdi aşk zamanıdır Aşk ömrün baharıdır Bırak sarhoş olayım İçtiğim aşk şarabıdır Mevsim bahar olunca Aşk gönüle dolunca Sevenler kavuşunca Yaşamak ne güzel.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Lale Devri Çok geç kalmışız canım Vakit bu vakit değil Eski radyolar gibi Çatıya saklanmış aşk Öyle sanmışız canım Artık ölümsüz değil Leylayla Mecnun gibi Çoktan masal olmuş aşk Lale devri çocuklarıyız biz Zamanımız geçmiş Aşk şarabından kimbilir en son Hangi şanslı içmiş Ben derim unutma iftihar et Sevmeyenler utansın Aşksızlığa mahkum edildiysek Bu dünya yansın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Bu gece son, Biraz sonra, bu kapıdan son kez Çıkıp yine, Kendimi vuracağım yollara. Kim bilir kaç kere ıslanıcak yüzün. Elimi tut. Düşman olma, Ne olur parça parça olmasın içimiz. Mutlu ol, iyi bak kendine. Ne olur gözüm arkada kalmasın. Uzun uzun seneler var önünde.. Gün gelir sevgilim, acıya alışırsın.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 ben ölmeden önce bir sürü dostum vardi ben ölmeden önce bir sürü düsüm vardi Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Ellerini çekip benden, Yarim bugün gider olmuş Hem sever hem sevilirdim Bu ayrılık neden olmuş.... Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 gözlerinin içine girdim başka alemler gözledim ben bunlarla yetinmedim.. beklemedim illa... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 sen benim hiçbirşeyimsin varlığın anlaşılmaz sen benim hiçbirşeyimsin yokluğun anlaşılmaz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Sen seni bil sen seni Sen sıkı tut çeneni Eline diline hakim ol Yoksa öcüler yer seni Hadi bakalım kolay gelsin Bir acaip zor yarış Banane ben anlamam Pek hesaplı ince iş Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 bum bum bum dön dolaş burda durdum burda durdum yoruldum dokuz köyden kovuldum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Nane nane nasnane :w00t: Sıra sende kankim Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 minimini bir kuş donmuştu pencereme konmuştu aldım onu içeriye cik cik cik cik ötsün diye pır pır ederken canlandı ellerim bak boş kaldı of ulan offf Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 dıvane asık gıbı dolasırum yollarada oy senun sebebune yar senun sebebune kaldım ıstanbullarda Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 tamam kankim şimdi gönderiyorum o şimdi asker, canı neler ister uykuda mevlam beni ona göster Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Alçaklara kar yağarken üşümedinmi Sen bu işin sonunu düşünmedinmi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 bır dalda ıkı kıraz bırı al bırı beyaz eger benı seversen mektubunu sıkca yaz sallasana sallasana mendılını aksam oldu gondersene sevdıgımı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Manda yuva yapmış söğüt dalına aman aman Yavrusunu sinek kapmış gördünmü amanın aman :lol: Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 kadıfeden kesesı kahveden gelır sesı oturmus kumar oynar ah cıgerımın kosesı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Silifkenin yoğurdu kıs seni kimler doğurdu Seni doğuran ana olsun Jöne kaynana Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.