Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 kar tanesi gibi nazli kus kanadi gibi kirik yar tenine haram deydi zamansiz bu ayrilk kalbimi gondum topraga ihlamurlar kan agladi nasil bir vedadir bu yarrr Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Sen ister al ister yere vur Sana hasret sana gönül sana kul Bak haykırışlarım hiç bitmiyor Sen olmasan da sensiz olmuyor Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 elvada tatlım elveda sana elveda biten yarınlara yaşlı gözlerle bakma ne olursun kalbimi deler bu elveda... fatih erkoç.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gel desemde kalbin buz tutmuş çözülmüyor Kal desem gururum incinmiş söz geçmiyor Al götür beni gururun olmadığı bir yere Yoksa bu hayat çekilmiyor Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Bende bu cehennem gibi yürek olmasa Bende deli rüzgar gibi hasret olmasa Birde cana can katan o sevdan olmasa sevdan olmasa Ah bu hayat çekilmez Sen olmasan canım ah bu çile çekilmez Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 kimse almasun seni kimse almasun seni gene bana kalasun oyy Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 bir ay doğar ilk akşamdan geceden....mustafa özarslan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Sen imkansızsın Sensizlik imkansız Bu aşk imkansız Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 kuş foli koma foli dolu yağayir doli sevdaluğun yüzünden hepten şaşirdum yoli.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 hatasiz kul olmas hatamla sev beniii Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 bir gün bir çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem alay edip gülermisin yoksa sende severmisin...ne şarkı beeee.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 kar tanesi gibi nazli kus kanadi gibi kirik yar tenine haram deydi zamansiz bu ayrilk kalbimi gondum topraga ihlamurlar kan agladi nasil bir vedadir bu yarrrrr Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 ay balam sen banamı küstün ay baalm niye selamı kestin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 denizde bir kararti acaba kayikmidur,ben özledum yarimi ağlasam ayıipmidur,kızılağaç fidani göğe mi vuracasun,kız babanun evine daha mi duracasun.... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Lele ela gözlerine, kurban tatlı sözlerine Lele lele lele gülüm lele lele le Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 sevgilim...yeşil eriğim benim...ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin...hapiste günler ağır geçer diyorlar olsun bee..ben vazgeçtim hürriyetimden yeter ki yetim bir çocuk gibi bırakma yüreğimi....zira sensiz bu can bir yüktür yüreğimeeeeeeeeeeeeeee........ Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Her zaman böyleydim böyledir huyum Gece yağmurun da demilenir uykum Gizli bir sevdadır gece yağmuru Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Ah ölür müydün beni biraz daha sevsen Mevsimsiz solmadım sararmadım mı ben Tutmadın ellerimden ben düşerken Kaçmadın mı gitmedin mi sen... Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 ölmezdim seni daha cok sevsem solamazsın sararmazsın sen ayagım kaymasaydı tutardım ben kacmadın valla ıftıra yalan atıyorsun sen Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 nakarat uydurdum.. herseye bı cevap yazmaya calısıyorum. biraz mola veriyorum sımdı ... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Seninle ilk defa Ölüyorum sana Sevi seviyorum Seninle yaşamak istiyorum sonsuza Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Çilek dudaklarına yapışıp kalıcam Gözlerinden kalbine akıcam Yar senin için bu şehri yakıcam Senin aklını, aklını alıcam Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Ne senin yüzün güldü ne benim içime sindi Olmayınca olmuyoır Payıma yalnızlık düştü kader hep beni seçti Gülmeyince gülmüyor... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.