Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl evlerınde lambaları yanıyor goz goz olmus cıgerlerım kanıyor benı goren delı olmus sanıyor oluremde ayrılamam yar senden evlerının onu boyalı dırek yerden yere vurdun sen benı felek her acıya dayanamaz bu yurek oluremde ayrılamam yar senden
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl Her saat sesinde gitmelerin korkusu Her günün sonunda birikir yokluğunun tortusu Dilimden düşmüyor kolaysa gelde al İçimden söküp aşkını Çektiysen kahrımı helal et hakkını Zorlu sevdam hoşçakal....
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl adını yazmışlar gökyüzüne fırtınalar düşmüş kaderime yolunu çizmişsin sen yine EMRİN OLUR GÜLÜM BAŞ ÜSTÜNE
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl Aynı kadeh Aynı mey Bir tat alamıyorum Allahım bu nasıl şey Şarhoş olamıyorum
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl Yar senden ayrılalı, Kaç gün saydım kim bilecek? Kimler duyacak feryadımı, Kaç gece ömrümden gidecek? Yar deli yüreğin yorgunda, Bir benim aşkım genç kalacak. Kim seni kaldırıp uykunda, Yar diye koynuna kim saracak? Ağlama, ağlama İçinde kalsın. Ayrılık insanlar için, Ve sen de insansın...
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl Ay nasıl olur diyor kız içinden Ben sizi hiç tanımıyorum ama Hem konu komşu ne der sonra Merci giderim tek başıma Olur mu ne önemi var diyor oğlan Yürüyelim işte ne çıkar bundan Hem sizinle de tanışmış oluruz Hem konuşuruz şurdan burdan Ali Desidero Ali Desidero
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Yok senden başka bir dünya Yok senden başka bir alem Cenneti verseler almam Ben senden asla ayrılmam Belki bu da gelir geçer Şu saniye esastır gel Geçsede beni unutma Hiçbir aşkını unutma Zira vurur elimize kan Aşktan başka herşey yalan Ne yaptıysan yaptın kalk gel Affeder elbette hak gel
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzelim Tılsımını kaybetmiş
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Aaaaaaaaa kankiiiiiimmmm noldu şimdi böle yaaaa ne güsel gülüp eğleniyoduk
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Öylemi O zaman havadar bişey olsun Senin ağsını yerim ben bu zamana kadar nerelerdeydin sennnn ay ne biçim şarkı bu be
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl uykulu gözlerle döndüm rüyamdan sana sarı laleler aldım çiçek pazarından
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Gamze gamze bir gülüver şimdi Beni göğsüne alıver şimdi Mevsimi geldi susadım aşka Benimle bir bütün oluver şimdi İkinci bahar yaşıyor ömrüm Gel benim yarim oluver şimdi Seni gül gibi öpe koklaya Gözümden, dilimden, sakınır saklar Bugünki aklımla severim şimdi Şiirler, şarkılar söyleyerek Mehtabı birlikte seyrederek Benimle bir rüya kuruver şimdi Aahhh....
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl allah belanı wersin allah seni kahretsin bana gelen sana gelsiin yaaaaaarr bayılıom bu şarkıya yaff
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Şimdi Beyaz'da söyledi amcam.. bende orda duydum zatii sag eller havayaa pırlantalar buryaaa :D
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl meyhanecı sarhosum bu gece asıgım asık cal bu gece tek ettı canıma yalnız her gece ıcıyoruz yıne bu gece
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl kader utansın ah utansın.. bizi bizden bizi bizden.. çalan zalim..kader utansın...
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl nane nane nane nane nanna nannane nane şekeri bunlar bahanee şahhaneyim şahhane bundan saannanee
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl olayıdım olayıdım okur yazar olaydım denız mahkemeye dusmus avukatı ben olaydım
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl aşk bir yarış aramızda..... ödül mutluluk.... hiç fark etmez sen ya da ben kazanmalıyız... lay lalay lalay ben güneş sen ay annemde seviniyor... hah hahah hahay gerçek bir prens dizlerimde uyuyor... ..
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl yine aylardan kasım sanki sende kaldı bir yarım her nefesim her anım sanadır canım
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl mevsim kış olur hani bir yudum güneş bulamazsın sonsuz uçurumlardaki çiçeklere dokunamazsın.. ..... .... karanlık gecelere ortak edemem seni kıyamam kıyamam sana....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.