Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Sifremi kaybettim hukumsuzdur... Birileri bana yasli ve bunakmi dedi... Allah Allah Benimle ne alakasi var maile gelen sifrenin yanisini yaziyorum kabul etmiyor... birileri beni kiskandi ama bilemiyorum artik Bana bu şifre unutma olayı, bir başkasını hatırlatı nedense Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Dönerci getirdim, baktım yemek yapan yok! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 oyoyoyo,döner yanına da bi ayran.Üstüne bir çay,işte yaşamak. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Ayranın geldi Mavi, afiyetler şeker olsun. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 efem,çaylar da benden Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Çokkk geçmişşş olsun diyorum .... kahretsin ne kadar düşünceliyim Hadi hastamıza pastamızı da verelim aman sen şimdi pasta yemezsin başka birşey düşünüyüm ben Biliyorum harikayım tşk etmene gerçekten gerek yok Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Çokkk geçmişşş olsun diyorum .... kahretsin ne kadar düşünceliyim Hadi hastamıza pastamızı da verelim aman sen şimdi pasta yemezsin başka birşey düşünüyüm ben Biliyorum harikayım tşk etmene gerçekten gerek yok Ahhh Ahhh gicik oldugu kadar dusuncelide tesekkurler ellerine saglik pastayi artik kendin yersin ama yinede dusundugun icin tesekkurler sagolasin ... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Sevgili Deniz ve Yakışıklı,sevgilerin en güzelinden iyi geceler... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Sanada iyi geceler, tatli ruyalar.. mavi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 ha ha güzel evet,Sayın Ahçı...oldukça güzel Buyrun,yemekler sizden...Yakışıklı ve Deniz,özledim sizi iyi geceler size ve herkese. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 Bu ahci bana hic yabanci gelmiyor ama dur bakalim... Sanada iyi geceler Mavi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.