Φ UZAKTANNNNNNNN Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gecin dalganizi yaa dun ben storbælt koprusundeydim niye atmadim kendimi koprudenki ... rezil oldum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Küsmeyin aranızı bulmak için başbakan harekete geçti Başbakanı araya soktuysa tamam artık hiç görüşmeyelim Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Ya yakisikli Uzaklar diyince oradan nasıl gelicen buralara sen, teknemi veriim ben sana Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 yakışıklı vallah sabah sabah gülme krizinden gidecem uzaklar nassi? Gülme ya Uzaklar teknesinin kaptanı Yakisikli kızıyor Alıntı
Φ UZAKTANNNNNNNN Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Tesekkurler Domuzbagi... Iyi olur sagolasin ama arabayla yolculuk daha guzel oluyor git git bitmiyor yol.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gecin dalganizi yaa dun ben storbælt koprusundeydim niye atmadim kendimi koprudenki ... rezil oldum Köprünün ortasındaki arabadasın gördüm seni Yakisikli insan bi el sallar yahu Alıntı
Φ UZAKTANNNNNNNN Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Domuzbagi ben koprunun ortasinda saga sola savrulurken el sallamak kimin aklina geldiki Dun aksamdan sonra tovbe ettim birdaha yolculuk yaparsam gemiyle gececegim karsiya .. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Uzaktan uzağa uzama ha yakışıklı yaf doktor,Yakışıklıya de ki atsın kendisini tekneden Alıntı
Φ UZAKTANNNNNNNN Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Sesin gelmiyor M.O.G biraz bagir.. Kuyunun dibinden konusuyorsun sanki .. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Domuzbagi ben koprunun ortasinda saga sola savrulurken el sallamak kimin aklina geldiki Dun aksamdan sonra tovbe ettim birdaha yolculuk yaparsam gemiyle gececegim karsiya .. Gemi işi sakat abi o fırtınada! Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 .. Gemi işi sakat abi o fırtınada! Kötüye bişiy olmaz Alıntı
Φ UZAKTANNNNNNNN Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 .. Gemi işi sakat abi o fırtınada! Gemiyle bir sorunum olmuyor nasilsa dumenin basinda ben degilim ama kopru hepten sakat insanin kani donuyor bir anda yavas yavas elinin ici terlemeye basliyor gaza basiyorsun ayagin gaza gitmiyor ortada kaldin kalacaksin ... Ecel terleri dokuyorsun aha simdi yok 2 dakika sonra gitti gidiyor... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Beni de bindir gemiye Yakisikli, nolur, nolur Ama gemide pişirip yemek yok, ona göre Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gemiyle bir sorunum olmuyor nasilsa dumenin basinda ben degilim ama kopru hepten sakat insanin kani donuyor bir anda yavas yavas elinin ici terlemeye basliyor gaza basiyorsun ayagin gaza gitmiyor ortada kaldin kalacaksin ... Ecel terleri dokuyorsun aha simdi yok 2 dakika sonra gitti gidiyor... Yok doğru diyorsun, köprüye de güven olmaz en iyisi yüzmek, deniz kızı sana ders vermeye başlasın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Yok doğru diyorsun, köprüye de güven olmaz en iyisi yüzmek, deniz kızı sana ders vermeye başlasın yok o yüzmeyi de unutur şifresi gibi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Sesin gelmiyor M.O.G biraz bagir.. Kuyunun dibinden konusuyorsun sanki .. Efem,ses gelmiyor yanlışlıkla Cemo diyeceğime Reşo dedim,getti karizma ondan sustum hehehehe uzaktan kardeş,uzaklarda ne var ne yok,Yakışıklıya de ki ben ona Sünger Bobu gönderecem,su altından şifreyi hatırlatsın Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Arkasından geleni görünce yüzmeyi hatırlar Alıntı
Φ UZAKTANNNNNNNN Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Dalga gecin ehu ehu insallah sizde sifrenizi unutursunuz birdahada bulamazsiniz Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Yaf yakışıklı,nassi başardın bu unutkanlığı yaş yetmiş seksen de biz mi yanlış anladuk Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Yaf yakışıklı,nassi başardın bu unutkanlığı yaş yetmiş seksen de biz mi yanlış anladuk yaşlılık zor mavicim aaaa Alıntı
Φ UZAKTANNNNNNNN Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Yaf yakışıklı,nassi başardın bu unutkanlığı yaş yetmiş seksen de biz mi yanlış anladuk Kustum konusmuyorum :( Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 du du bak şimdi senin repler sıfırlandı ya,barışmak için bi rep versem helalinden,uzaktan uzağa gelen dostuma barıştık demi denizim,aaah ah bizde yaşalanacaz,belli etme Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 bittim ya,durun biraz ciddi olam Alıntı
Φ UZAKTANNNNNNNN Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Bende olmasam siz boyle kime guleceksiniz ehuehu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.