Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 186
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Ya yakisikli Uzaklar diyince oradan nasıl gelicen buralara sen, teknemi veriim ben sana :)

13_112Uzaklar.jpg

Gönderi tarihi:
yakışıklı :lol::lol:

vallah sabah sabah gülme krizinden gidecem :lol::lol: uzaklar nassi?

Gülme ya Uzaklar teknesinin kaptanı Yakisikli kızıyor

crysis1sdtij3.jpg

Gönderi tarihi:
Gecin dalganizi yaa dun ben storbælt koprusundeydim niye atmadim kendimi koprudenki ... rezil oldum :crying:

inde_bridge_rr01_1208779720.jpg

Köprünün ortasındaki arabadasın gördüm seni Yakisikli insan bi el sallar yahu :lol:

Gönderi tarihi:
:yuvarlan: Domuzbagi ben koprunun ortasinda saga sola savrulurken el sallamak kimin aklina geldiki :yuvarlan: Dun aksamdan sonra tovbe ettim birdaha yolculuk yaparsam gemiyle gececegim karsiya .. :)

perfect_storm_big_wave.jpg

Gemi işi sakat abi o fırtınada!

Gönderi tarihi:
.

.

Gemi işi sakat abi o fırtınada!

Gemiyle bir sorunum olmuyor nasilsa dumenin basinda ben degilim ama kopru hepten sakat insanin kani donuyor bir anda yavas yavas elinin ici terlemeye basliyor gaza basiyorsun ayagin gaza gitmiyor ortada kaldin kalacaksin ... :) Ecel terleri dokuyorsun aha simdi yok 2 dakika sonra gitti gidiyor... :)

Gönderi tarihi:

04713014_FRA_Bad_Teinach_Pig.jpg

Beni de bindir gemiye Yakisikli, nolur, nolur :P

pig-bacon-pork-sculpture.jpg

Ama gemide pişirip yemek yok, ona göre :angry:

Gönderi tarihi:
Gemiyle bir sorunum olmuyor nasilsa dumenin basinda ben degilim ama kopru hepten sakat insanin kani donuyor bir anda yavas yavas elinin ici terlemeye basliyor gaza basiyorsun ayagin gaza gitmiyor ortada kaldin kalacaksin ... :) Ecel terleri dokuyorsun aha simdi yok 2 dakika sonra gitti gidiyor... :)

Yok doğru diyorsun, köprüye de güven olmaz

Tasman.jpg

en iyisi yüzmek, deniz kızı sana ders vermeye başlasın

_951702_swimming_300.jpg

Gönderi tarihi:
Sesin gelmiyor M.O.G biraz bagir.. Kuyunun dibinden konusuyorsun sanki .. :yuvarlan:

Efem,ses gelmiyor -_-

yanlışlıkla Cemo diyeceğime Reşo dedim,getti karizma :D ondan sustum hehehehe

uzaktan kardeş,uzaklarda ne var ne yok,Yakışıklıya de ki ben ona Sünger Bobu gönderecem,su altından şifreyi hatırlatsın :lol::lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.