Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Icine zehir koyup koymadigimi anlaman icin icmen gerekiyor icmeden bilemezsin... Ictiginde hic birsey olmuyorsa demekki icine zehir atmamisim.. Eger birdaha senden haber alinamiyorsada demekki zehir atmisim daha gencimm ben :P önce sen bir yudum al tadına bak yani başka amacım yok geri kalanı ben içerim B) Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Ben hic kahvesiz olurmuyum hem kendime kahve yapmadan baskalarina hic kahve yaparmiyim.. Eger oyle birsey yaparsam ozaman senin gibi supheci davranirlar.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Ben hic kahvesiz olurmuyum hem kendime kahve yapmadan baskalarina hic kahve yaparmiyim.. Eger oyle birsey yaparsam ozaman senin gibi supheci davranirlar.. Eee kahveleri sen yaparsan şüphelenirim :P Ben kendin için yaptığını alsam Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Iyi sen bilirsin... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Iyi sen bilirsin... Gel bugün değişik olsun B) Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gel bugün değişik olsun B) Bak buna hayatta hayir demem iyi fikirmis tesekkurler .. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Bak buna hayatta hayir demem iyi fikirmis tesekkurler .. Tabiki benim fikrim olacak ve güzel olmayacak mümkün değil Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Hepsi siraya dizilmis... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Hepsi siraya dizilmis... adaletli bir dağıtım yapacagım 4 ü benim birisi senin :P Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Oyle olsun nasilsa geldigi yerde daha cok var... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 Evde zaman bulup foruma takılamıyorum,dedim ki iş arası bakayım neler var,öğle arasını da gözden çıkardım ki,zorla götürüldüğüm bir yemek var.... yemek dedim,nerde bu canlar...direniş,domuzbağı,yakışıklı,sercan,angel,denizkızı,yayamazım ve diğer sevdiklerim...bir Suheda var tanıdık,sıcak... herkese afiyet olsun,yemeği kendim yapmasam da sadece kendim yiyeceğim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Kayıp yakışıklıı aranıyor Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Şifresini kaybettiğinden artık Uzaktannnnnnnn yazacak Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Şifresini kaybettiğinden artık Uzaktannnnnnnn yazacak yaşlılık işte insanı böyle unutkan yapıyor Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Fazla kahve çabuk yaşlandırıyor, sen de dikkat et deniz kızı Alıntı
Φ UZAKTANNNNNNNN Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Sifremi kaybettim hukumsuzdur... Birileri bana yasli ve bunakmi dedi... Allah Allah Benimle ne alakasi var maile gelen sifrenin yanisini yaziyorum kabul etmiyor... birileri beni kiskandi ama bilemiyorum artik Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Sifremi kaybettim hukumsuzdur... Birileri bana yasli ve bunakmi dedi... Allah Allah Benimle ne alakasi var maile gelen sifrenin yanisini yaziyorum kabul etmiyor... birileri beni kiskandi ama bilemiyorum artik ayrıca birileri küsmüşte olabilir tabi Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Uzaktannnnnnnn bir ses geliyo ama kim ki acep Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Fazla kahve çabuk yaşlandırıyor, sen de dikkat et deniz kızı hiç te bile kahve güzelleştiriyor bir kere B) Alıntı
Φ UZAKTANNNNNNNN Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 ayrıca birileri küsmüşte olabilir tabi O birileri neden kusmus olabilirlermis acaba sifresi kayip olan magdur ben olurken o birileri hemen kusuyor asil benim kusmem gerekmiyormu ... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 hiç te bile kahve güzelleştiriyor bir kere B) O dediğin filmlerde olur Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 O birileri neden kusmus olabilirlermis acaba sifresi kayip olan magdur ben olurken o birileri hemen kusuyor asil benim kusmem gerekmiyormu ... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 O dediğin filmlerde olur Benim yanımda o da kim ne kadar da mütevaziyim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 yakışıklı vallah sabah sabah gülme krizinden gidecem uzaklar nassi? Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Küsmeyin aranızı bulmak için başbakan harekete geçti Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.