Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Senin kahven zevksiz ( iltifatlar ediyorum bu gece ) halley ve kahveyi dene bence muhteşem ikiliyi keşfetmelisin Almayim simdi agiz tadimi bozmayim daha once hic denemedim birseyi deneyip agzimin tadini bozmayi sevmem.. Hem Halleyi ikram ettigin icin aldim yoksa ben kahve icerken yaninda ya bir tatli yada biskuvi alirim huyum kurusun kotu huylarimdan vazgecemiyorum... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Almayim simdi agiz tadimi bozmayim daha once hic denemedim birseyi deneyip agzimin tadini bozmayi sevmem.. Hem Halleyi ikram ettigin icin aldim yoksa ben kahve icerken yaninda ya bir tatli yada biskuvi alirim huyum kurusun kotu huylarimdan vazgecemiyorum... ikram edende suç agız tadını bozamamış pehh sen halleyi yemediğin içi bozuk zaten :P Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Tesekkurler Kahvenin yaninda seker eksik olmazsa olmaz hani.. Buyrun buda benden.. simdi sen gicikligina bunlarada bir bahane uydurursun.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Tesekkurler Kahvenin yaninda seker eksik olmazsa olmaz hani.. Buyrun buda benden.. simdi sen gicikligina bunlarada bir bahane uydurursun.. Bunlarda aşırı boya var benim halleyim gibi olabilirler mi hiç neysee bir tane aliyim (dayanamadımki ) Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Boyalarini yika cikar merak etme.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 Yemişsiniz bulaşıklar' da bi güzel yıkanmış...bu saaten sonra yemek olmaz Ben en iyisi sizlere vereyim Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 Tesekkurler Birce.. Onlari yemekleri silip supurenler icsin malum ben birsey yemedim sadece kahve ictin... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 kahve yaapnda yok -_- kendime yapiyim bari Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Arkadaşlar dünya kahve stoklarını düşürdünüz, kahve pahalandı, içmeyin bu kadar yahu Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 kahve icme sigara icme bira icme eee ot geldik otmu gidelim domuzbagi.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Ben öyle yapıyorum. Ot geldim ot gidiyorum Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Hasa... olurmu hic oyle sey domuzbagi.. butun gelen otlar bizim gibi olsaydi bu dunya gulluk gulistanlik olmustu Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Tüm otlar bir gün gül açar inşallah Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gullerin pesinden kosarken bastigimiz papatyalari gormemezlikten gelmeyelim... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Nereden nereye, ama cok güzel olmus Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Beni yine düşünen yok -_- bir daha yemek yok sana işte yakışıklı -_- triplerimi yaptım Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Bende tam misafirlige cikiyorduum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 .. Bende tam misafirlige cikiyorduum tembellll senden de bu beklenirdi zaten Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2009 Yemek yok mu akşam? Hep kahve var! Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 ne olluuyooo burda YAAA Ben yokken yemek mi dağıtılmış acaba menüde mantı var mıydı ya insallah olmaz yoksa üzülürüm Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Kahveler bugunde benden ... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 .. Kahveler bugunde benden ... Soğumuş bu kahve ıyyy buz gibi yenisini isterim benim kadar güzel olsun Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Kahve dedigin boyle olur .. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Kahve dedigin boyle olur .. . . vafff beğendim aslında zor beğenen biriyim ama şanslısın sen içine zehir koymuşsundur kesin Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 Icine zehir koyup koymadigimi anlaman icin icmen gerekiyor icmeden bilemezsin... Ictiginde hic birsey olmuyorsa demekki icine zehir atmamisim.. Eger birdaha senden haber alinamiyorsada demekki zehir atmisim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.