Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2011 Gitmekle gidilmiyor ki.. Gitmekle gitmiş olamazsın! Gönlün kalır, Aklın kalır, Anıların kalır... Cemal Süreya Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2011 tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur... Alıntı
Φ Türk Seo Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2011 Sevmek güzeldir , bir daha sevmemek daha güzeldir ... Alıntı
Φ fethiyelee Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2011 Türk olmak demek 3 kıtadan dönüp 1 küçük yarımadada misafir muamelesi görmektir.Türk olmak demek sayısız imparatorluk kurmak aynı zamanda sayısız imparatorluk yıkmaktır Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 "Bayram nedir ki dedim kendi kendime: Bayram bir ömürdür ben gibi bir deliye..." )) Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2011 Birlikte olmayı haketmeyen milyonlarca insan yanyanayken, Ben neden hala senden ayrı nefes alıyorum?" City Of Angels Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Ekmanen ye Ekmanen ye Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2011 "Amerikan Saatli Marif Takvimi>Bugün doğacak kasırgalara isimler> Kız olursa: Irene, Erkek olursa: Walter." Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 Bir insan en çok kimin yanında susuyorsa, aslında en çok onunla konuşmak istiyordur. (C. Palahniuk) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2011 "Sırtım olmasın isterdim; ben onları görmediğim zaman insanların bana bir şeyler yapmalarından hoşlanmıyorum." Jean Paul Sartre Sırtımı seviyorum, sırtım olsaydı da sırtımda da bir çift gözüm olsaydı fena olmazdı hani.... Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2011 Odun aptal kafadan daha saglamdir. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2011 Calışıyor muyum diye soruyorsun. TABİKİ CALIŞIYORUM!!! Ben aile yöneticisiyim, çalar saatim, asşçıyım, öğretmenim, dadıdıyım, hemşireyim, ütücüyüm,alım satım şefiyim, taşımacıyım,antrenörüm, kuaförüm, psikologum, bodygaur'dım, geleceği tahmin ederim, navigasyonum (herseyi bulurum) ,şöförüm, bankamatigim 24/7 ,365 gün hazırım. ) istiyorsan omuzumda ağlayabilirsin,dinleyiciyim..bir de çalışıyorum işte o kadar...) 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2011 Hiç kimsenin mecburi istikameti değilim, kimse de benim çıkmaz sokağım değil..!! [ Walter Bagehot ] Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2011 Tünele girdiğinizde dikkat edin dostlarım, umut sandığınız ışık tren farı olabilir... Charles Bukowski Alıntı
Φ _KaMİKaZe_ Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 "Giderek terbiyesizleşiyorsan, Hayatın ne mal olduğunu anlıyorsun demektir..."[b.Marley] Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2011 Öfke, her yenilgiyle içimizde büyüyen cüzzamlı bir çocuk... Ece Temelkuran/ Bütün Kadınların Kafası Karışıktır Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 "Ayaklarını seviyorum.. çünkü onlar; toprakta, rüzgarda, sularda yürüdüler.. beni bulana kadar" pablo neruda Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 "Bayım siz bir sebze bile olamazsınız ; çünkü enginarın bile kalbi vardır..." Alıntı
Φ ChatTurkey Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2011 "Ayaklarını seviyorum.. çünkü onlar; toprakta, rüzgarda, sularda yürüdüler.. beni bulana kadar" pablo neruda Çok şirin bu ayaklar... Bende aynısını yapmak istiyorum... Tamam buldum birde profilime ekleyeceğim...Hihihiiii ne şirin. 1 Alıntı
Φ _KaMİKaZe_ Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2011 "Faşizm, öldürmeye faşistin içindeki insanı öldürmekle başlar" Alıntı
Misafir skydavar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2011 Seni sırtından vurana kızma .Çünkü ona arkanı dönen sensin. Senin arkadan konuşana da kızma . Onu adam yerine koyan da sensin Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2011 "Kadınları mutlu etmenin 20 yolu" diye bir sürü gereksiz haber çıkıyor. Tek maddede açıklıyorum: Dürüst olun, yeter... TurgutUyar Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2011 Allahın içi sizin dışınız..sizin içiniz Allahın dışı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.