Φ Senyour Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Pek az kişiye, mutluluğa erişmek için bir fırsat düşmemiştir, ama pek az kişi de bu fırsattan yararlanmayı bilmiştir. Andre Maurois Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 ÜÇ KURUŞLUK ADAMA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN ARADAKİ İKİ KURUŞA SENİ SATAR.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 ÜÇ KURUŞLUK ADAMA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN ARADAKİ İKİ KURUŞA SENİ SATAR.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Ne kadar da doğru bir söz demi kankim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 terziye biraz dinlen demişler, o da ayağa kalkmış Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 gönül ne kahve ister ne kahvehane; gönül bir dost ister kahve bahane........... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Bak okunan benim sela'm..Sende kalsın artık sağlığımda vermediğin selam.. Taurus.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Bak okunan benim sela'm..Sende kalsın artık sağlığımda vermediğin selam.. Taurus.. Taurus,bu söz çok etkiledi beni.Defterime yazdım ve artık farkında olmadığım insanları da farketmeye karar verdim.Sağol canım kardeşim.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Taurus,bu söz çok etkiledi beni.Defterime yazdım ve artık farkında olmadığım insanları da farketmeye karar verdim.Sağol canım kardeşim.... Beğendiğine ve bundan çok içerdiği mesajı anladığına sevindim abla.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıklari sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız (J. W. Swift) Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Ölüm hayatta büyük bir kayıp değildir. Asıl büyük kayıp, yaşarken içimizde ölen şeylerdir. "Norman Cousins" Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.. M.K.Atatürk Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Leyleğin ömrü iki lak lak........ (anonim) Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Birşeylerin zararlarından kurtulmak istiyorsan önce faydalarından kurtulmalısın... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Batan Güneş İçin Ağlamayın ; Yeniden Doğduğunda Ne Yapacağınıza Karar Verin... Dale Carnegie Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık. öyleyse bu büyüklenme niye? bu gurur,bu kibir niçin? mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından. bardağı insan bunun için öper daima anlından...Erkin Vahidov Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Hiç Kimse Hayat Merdivenini Elleri Ceplerinde Çıkmamıştır... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 sinsilik; karanlıkta insanın üzerine gelen bir ok gibidir....fgr.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Hayatta kimse için ağlamaya değmez...Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz..Bir gün ağlaman gerekirse başını dik tut ki gözyaşların seni ağlatan kişi kadar alçalmasın... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gerçek sevgi; İyilik gördüğünde artmayan, Kötülük gördüğünde eksilmeyendir. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Herkezin yalancı olduğu yerde en dürüst, yalancılığını kabul edendir..... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 zampara gibi olacağım,her çiçeğe konup orda kalacağım! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Bir kını toprağa gömdük.Şimdi kılıcımız daha keskin.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 günün anlam ve önemine istinaden .... Sinek de küçüktür ama mide bulandırır.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Şerefsizliğe ant içmişlere karşı onur savaşı verenlere selam olsun.. TAURUS Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.