Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 geçen her günün değerini bilin...dünümü özler oldum şu sıralar....ve öyle güzel yaşayın ki dününüzü...bugün dünü kıskandırmak için daha da iyi geçsin...!! -buda benden bi söz size...içimden geldi...- Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 dunyayı güzellik kurtaracak bir insanı secmekle baslayacak hersey Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 yumuşak başliysam kim demiş uysal koyunum, kesmeye gelir ancak çekmeye gelmez boynum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras, bilgi gibi şeref olamaz... (Hz. Ali) açık kalb ile konuşan düşman, içten pazarlıkla konuşan dosttan iyidir... (Hz. Ali) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 boynuma sarılma gulum benden sana gecer olum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Ömür dediğin üç gündür...Dün geldi geçti..Yarın meçhul...O zaman ömür dediğin bir gündür...O da bugündür... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 başarı ,insana çok şey öğretmez ama başarısızlık öğretir. Alıntı
Φ Miraç Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 AŞKIN GÖZÜ KÖR OLABİLİR AMA İNAN BANA KARNI AÇTIRRRR!!! İYİ SİNDİRİLMEMİŞ BİR AŞK ÜÇÜNCÜ TEKİLLERE MUHTAÇTIR..... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki; "YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ H. Lawrence Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 ...................kırılan dal, meyve vermez...................... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 kırılan dal meyve vermez tasasıda kleo' ya düşer yoksa ne yiyecek bi tane daha can boğazdan gelir Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 nazar etme ne olur çalış seninde olur Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Elmayı düşlemek,elmayı dişlemek.İşte soyut ve somut arasındaki fark.. TAURUS.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Olmadığı biri gibi davranıp, ruhsal hastalığını gizlemek için, temiz olmadığı halde temiz görünmek için, manevi değerleri kullanan insan zavallıdır. Emaneten giyilen giysi olmadık yerde yırtılır. KesKiNkAleM Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yaşamımız yaşadıklarımızla değil beklentilerimizle şekillenir. Bernard Shaw... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Küçük işlerle uğraşanlar çoğu zaman büyük işleri göremeyecek hale gelir. Benjamin Franklin Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Güven elde edebilmek için yIllar gerekir, ama yok etmek için saniyeler bile yeter. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Olmadığı biri gibi davranıp, ruhsal hastalığını gizlemek için, temiz olmadığı halde temiz görünmek için, manevi değerleri kullanan insan zavallıdır. Emaneten giyilen giysi olmadık yerde yırtılır. KesKiNkAleM bizi yıpratan da böyleleri değilmidir,güven ve sevginin katilidir bunlar Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Hayat insanın çok vaktini alıyor. . . Alıntı
Φ Laciwet Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Ey kahraman Türk kadini, sen yerde sürünmeye degil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layiksin.. M.K.ATATÜRK. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 ne elbıseler gordum ıcınde ınsan yok nıce ınsanlar gordum uzerınde elbıse yok (mevlana) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 "BEKLİYORUM.. ÖYLE Bİ VAKİTTE GEL Kİ , VAZGEÇMEK MÜMKÜN OLMASIN..." (ORHAN VELİ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 SATILAN MAL GERİ ALINMAZ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.