Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 arkadaslar ben bişey anlamadım ama galiba bu nicki kullanan biri mi vardı burada yada benim eski bir üye oldugumumu dusunuyorsunuz eger oyle ise degilim gerci yalan makinasına girince daha net anlasılır ama yine de yazayım eger bu konuda merak eden varsa mesaj atarsa ozeline kendimle ilgili cevaplar yazabilirim Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 HIRhIZ'lıkta dokuz parmağımda dokuz marifet var............................bir parmağımla hep burnumu karıştırıyorum.!! bizim siyahx le tanışmanı isterim onunda en büyük keyfidir burun karıştırmak iğğğğğğğğğğğ Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Sorunun esası şudur: Ya devrim yolunu seçeceğiz... ya da, bu düzenin baskılarına, haksızlıklarına boğun eğerek, şu ya da bu biçimde teslim olarak yaşamayı seçeceğiz. Bu çeşit bir seçiş, yok olmanın bir biçimidir yılmaz guney.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 dinime küfreden müslüman olsa.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 "Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın." Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Sakin Kalmak ta Keyif Vericiymiş,Öğrendim.. TAURUS Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 "Seni Seviyorum" Derken hiç Yalan Söylemedim Yalan Söylerken İse "Ben Seni Seviyorum" Hiç Demedim Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 henüz üç yasında birkadesin var seni ondan bile kıskanıyorum Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 insan kendini yalnizca insanda tanir Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 kimi insan sağlığını kaybetme pahasına büyük paralar kazanır,fakat kazandığı parayla sağlığını geri alamaz.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 dervişin fikri neyse zikride odur... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Bizim ömrümüzde bir ırmak vardır, köpüklerinde hayallerimizi yüzdürdüğümüz. Bizim ömrümüzde dostlarımız vardır,günlerimiz ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Bizim ömrümüzde bir ırmak vardır, köpüklerinde hayallerimizi yüzdürdüğümüz. Bizim ömrümüzde dostlarımız vardır,günlerimiz ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Hayat, yaşantıyı aramak değil, kendimizi aramaktır.(C. Pavese) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Bizim ömrümüzde bir ırmak vardır, köpüklerinde hayallerimizi yüzdürdüğümüz. Bizim ömrümüzde dostlarımız vardır,günlerimiz ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz.. DOSTLUK GÜNAH OLMAYACAK KADAR MASUM, KÖLE OLMAYACAK KADAR ÖZGÜR, UMULMAYACAK KADAR YAKIN, UNUTULMAYACAK KADAR DERİN, TEK BAŞINA YAŞANMAYACAK KADAR ZORDUR. Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 yerin seni cektiği kadar agırsın kanatlasrının cırpındıgı kadar hafif Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 DOSTLUK GÜNAH OLMAYACAK KADAR MASUM, KÖLE OLMAYACAK KADAR ÖZGÜR, UMULMAYACAK KADAR YAKIN, UNUTULMAYACAK KADAR DERİN, TEK BAŞINA YAŞANMAYACAK KADAR ZORDUR. Insan sevmeye baslayinca,yasamaya da baslar. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 ''Gideceği limanı bilmeyen bir gemiye, hiçbir rüzgar yarım edemez.'' Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Atla-katır-tepişir-arada-eşşekler-ezilir.---------- Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 yıpranmamış hayatlar büyük hüzünler bekler her işte bir hayır bu işte hepsi sensin... :clover: Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 sen-istersen-yaratırmışsın-kendi-özyaşamında-mutluluğu..............öyle-diyor.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Farklı bakış açıları,insanın yaratılışıyla başlar..Düşünsenize;Allah Hz.Adem'i yaratıp,O'na ruh verdiğinde,meleklerle şeytan fikir ayrılığına düşmedi mi..?TAURUS.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 sen sevmeyi bil sevilmesende ... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Kimde bir güzellik varsa bilsin ki ödünçtür. Mevlana Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.