Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Damlayan su taşı deler. Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir. Latin Atasözü

Gönderi tarihi:

Sedooooş,konuşurum bak..:devil:

Teşekkür ederim arkadaşım.. :sweatingbullets:

ayy rica ederim ne demek begendiysen bi tane daha yazayım :):w00t: lafı mı olur...

BAZEN BİBER ŞEKERDEN DAHA TATLI GELİR :):w00t:

(Ben demedim haaa K. Ragıp Paşa demiş)

Gönderi tarihi:

Yok biber bana yaramıyor..:w00t::D

o zaman dur bi de şu sözü yazim sana :):w00t:

"Hayatın her anından zevk almaya çalış, unutma ki sarı lalenin bile siyah gölgesi vardır" (aslında burdaki lalenin rengi beyazdı ama ben sarı yaptım sarı oldu :):w00t: ) ya aklıma gelmişken bi sarı laleleri soylesene.... Sedoşş sen soyleme haaaa sen iyi soyleyemiyon, yanlış soyluyorsun :):w00t:

Gönderi tarihi:

o zaman dur bi de şu sözü yazim sana :):w00t:

"Hayatın her anından zevk almaya çalış, unutma ki sarı lalenin bile siyah gölgesi vardır" (aslında burdaki lalenin rengi beyazdı ama ben sarı yaptım sarı oldu :):w00t: ) ya aklıma gelmişken bi sarı laleleri soylesene.... Sedoşş sen soyleme haaaa sen iyi soyleyemiyon, yanlış soyluyorsun :):w00t:

sarı lalenın sarı gölgesı var sanıyordum bı yaşıma daha girdim :w00t:

dur ben sölicemmmm

sana sarı laleler aldım ulus pazarındannnnn :D

Gönderi tarihi:

ya konuşmak dedın de benım de konuşasım geldı nedenseeeeee :angry::online2long::P

ya siz benden bişi mi saklıyonuzzz? benim niye haberim yok boyle sifreli sifreli konusuyosunuzzz :( Aglarım haaaaa :w00t: yok bu yanlış emotion :crying:

Gönderi tarihi:

DEDİM İŞTE YANLIŞ SOYLUYOSUN DİYE kızım ulus pazarında sarı lale satmıyolar ki sarı ayakkabı satıyorlar, sarı elbise satıyolar, sarı masa örtüsü de satıyorlardır, satıyolar mı masa örtüsü de ben gitmedim oraya hiççç deee :(

Gönderi tarihi:
DEDİM İŞTE YANLIŞ SOYLUYOSUN DİYE kızım ulus pazarında sarı lale satmıyolar ki sarı ayakkabı satıyorlar, sarı elbise satıyolar, sarı masa örtüsü de satıyorlardır, satıyolar mı masa örtüsü de ben gitmedim oraya hiççç deee :(

sarı lale gülhane parkında çok var bedavadan kopar para vermezsın bariii :lol::P

Gönderi tarihi:

sarı lale gülhane parkında çok var bedavadan kopar para vermezsın bariii :lol::P

Hey Allahım yaaaa Taurus be senden de bi şarkı istedik soylemedin oyle olsunnn :(söylemezsen söyleme ben de gider ulus pazarından alırım param yoksa gülhane parkından çalarım napalımm yanii :(:crying: güzel önerilerin için teşekkür ederim sedoşum :clover: sana da çalimm miiii bi tane?

Gönderi tarihi:

Gecikmeden dolayı üzgünüm,ama hem şarkıyı söylerim hem de sarı laleyi bulur getiririm..;)

03263ph6.jpg

Gönderi tarihi:

Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.. ARAP ATASOZU

Gönderi tarihi:
Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.. ARAP ATASOZU

yani efendümmm

söz kalpten çıkarsa kulağa da gidemez,içinde kalır demi..

kalbe gitmesı içinde önce duymak gerekmıyomuu

sonuçta kulaklan duyuyozzz

haksızsam söyle ya :whistling::w00t::P

Gönderi tarihi:
O halde..

Duymak istemeyen kadar kötü sağır yoktur..İTALYAN ATASÖZÜ

italyan atasözü imiş..habu bizi bağlamayur daaa :w00t::whistling:

Gönderi tarihi:
Arap atasözü bağladı ya.. :w00t::D

bağlamadığı için açıklama yapmış idim da :w00t:

sakla samanı gelır zamanı.Türk atasözü

dur olmadı

sakla samanı gelir zamanı.Türk atasözü :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.