Φ AÇA Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Ben bir mülteciyim,yüreğinde yaşıyorum.... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 "Soytarılık etmeden güldürebilmek seni Ekmek çalmadan doyurabilmek Ve haksızlık etmeden doğan güneşe Bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi Mülteci isteklerim oldu arasıra biliyorsun Şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asiyorum Bu son olsun, son olsun." "Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni Beyninin icindekileri anlıyabilmek ve Yitirmeden yüzündeki anlık tebessümü Bütün saatleri öyleyce Dondurabilmek için Çıldırasıya paraladım kendimi Lanet olsun Artık sigarayı üç pakete çıkarttım günde Olsun gözüm olsun, ne olacaksa olsun..." Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 ♥ SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA, SENSIZ OLMAYI ASLA OGRENEMEDIM. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Comertligin uc belirtisi vardir: sozunun eri olmak, gereksiz yere ovunmemek ve sorgusuz sualsiz bagislamaktir. IMMANUEL KANT Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 yoksa benı begenmıyormusun ( avrupa yakasındakı kapıcı gaffur) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 İnsan yüreği, kaç yaşında olursa olsun ancak ona açılan yüreğe karşılık verir. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 yemek yerken ağız şapırdatılmaz... .... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 yemek yerken ağız şapırdatılmaz... .... evet haklısın babalar kızar Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 bu aşka paydos şunu bil bitti!!! Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Hayatta en cahilin bile anlatacak br hikayesi mutlaka vardır Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 bu aşka paydos şunu bil bitti!!! puurrrr purrr kime kıssdın .....her paydosun bir de iş başısı var Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 ALÇAKGÖNÜLLÜLÜK ■ Övülmek isterseniz,alçak gönüllülüğü yem olarak kullanabilirsiniz. CHESTERFİELD ■ Gerçekten alçak gönüllü olan bir insan, kendisinden hiç söz etmeyen insandır. LA BRUYERE ■ İnsan gururu yüzünden de alçak gönüllü olabilir. MANTAİGNE ■ İnsan yüzü kızaran hayvandır. MARK TWAİN ■ Bir adamın gerçekten büyük olup olmadığını, onun alçak gönüllülüğünden anlayabilirsiniz. ■ Senden iyilere yerini vermesini bil. KEBLE Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Dünkü acılar, bugünkü sevinçlerin kaynağını oluşturur. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Aptal ata binmiş, bey oldum sanmış. TÜRK ATASÖZÜ Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Sakla samanı gelir zamanı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 -Hiç kimse bir başkasının yerine yaşamaz. -Hiç kimse bir başkasının yerine hayat defterini yazmaz. -Hiç kimse bir başkasının yerine tevbe etmez. -Hiç kimse bir başkasının yerine ölmez. -Hiç kimse bir başkasının yerine yargılanmaz. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 pantalonu gösteren ütüdür... kadını gösteren GÖzüdür gözüüü... a gözümün nuru... o düşündüğünün nuru olmazzzzz Alıntı
Φ Mahşer Bakışlım Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 hayata gülüşünle ceza ver ki;kötüler yıkılmadığını anlasınlar.... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Hayatta kimse için ağlamaya değmez Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz Birgün ağlaman gerekirse başını dik tut ki Gözyaşların seni ağlatan kişi kadar alçalmasın Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 [/b]KURTLARLA DOST OL, AMA BALTAYI ELİNDEN BIRAKMA..! Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 [/b]KURTLARLA DOST OL, AMA BALTAYI ELİNDEN BIRAKMA..! peheheh bu sözü bir yerden hatırlıyorum kıssss sen kimsin bakiyim ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.