Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 ana bide komser bey yaptı bi abi olduk bi komser bide ajan yap bari old olacak.......... nese ajan yapma beni Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Biz cok ilimden ziyade,az da olsa edebe muhtaciz. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 SevmeK Senİ SeviyoruM DemeK DeğildiR...Senİ SeviyoruM DerkeN TitremektiR. Alıntı
Φ Laura Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 SevmeK Senİ SeviyoruM DemeK DeğildiR...Senİ SeviyoruM DerkeN TitremektiR. cok güzel tesekkürler Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 cok güzel tesekkürler ben teşekkür ederim asıl okudugun için ve üşenmeyip cevap yazdugunuz için teşekkürler.... Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Bildiğim tek bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim Sokrat amcamda aşırı mütevaziymiş Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Aynaya bakıyorsun İnsanlar seni nasıl görüyor diye... Kendini görmek için En son ne zaman baktın aynaya! MEVLANA Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Sevgiyi taşımak değil Hasretini çekmek zor Gülmeyi unutmak değil Aglamaya alışmak zor Sevmek yada ölmek degil ÖZLEYIPTE GÖREMEMEK ZOR...!!! Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Karşınızdakini dinliyor musunuz, yoksa konuşmak için sıra mı bekliyorsunuz? Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Düşmanlarını affet, ama isimlerini asla unutma. John F. Kennedy Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 hayat cinsel yolla geçen bulaşıcı bir hastalıktır ve sonu ölümdür... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 ne yani bu forumda hep aynı kişilermi güzel söz yazcak .... her böcegin bir güzel iki çift lafı vardır ...bunu okuyanlardan rica etsem iki kelimede olsa güzel bir çift söz alalım.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 hayata bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler en zor rolü bana verdiler önce sev sonra unut dediler öyle birini sevki sen ölünce bile o yaşasın. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Hayatta iki şeyi unut: Başkasına yaptığın iyiliği Başkasının sana yaptığı kötülüğü; Hayatta iki şeyi unutma: ÖLÜMÜ ve ALLAH'ı Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 ♥ OZLEMEK GUZEL SEYDIR, OZLUYORSA OZLENEN. BEKLEMEK GUZEL SEYDIR, GELECEKSE BEKLENEN. SEVMEK GUZEL SEYDIR, SEVIYORSA SEVILEN... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 AKLIMDAYDIN GUN GECEYE DEVRILDIGINDE, GECE UZUNDU, YAGMURLUYDU, HAVA SOGUK SEN UZAKTIN! OYSA BIR SEN VARDIN ICIMI ISITACAK. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Bilmemek ayip degil, Yeter ki caktirma... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 ben yanmazsam sen yanmazsan biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 ...Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Çok yaratıcıyımdır, acayip sorun yaratırım Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Yaşaşin Diye Büyüttüğümüz DostLuklar''ın Düşüncelerimiz''in Öksüz KaLmasını İstemiyorsak Ardımız Sıra Hüzünlü DüşünceLer,,YaşLİ Gözler BırakmamaLıyız.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Rüzgara bıraktım kendimi öyle bir umursamazlık halindeyim Nereye götürür bilmem bu aralar acıların birktiği yerdeyim.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Herkes mutluluktan bahseder, ama pek az kimse bilir onu. MME.JEANNE P.ROLAND. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Beni yak, kendini yak, herşeyi yak Bir kıvılcım yeter be hazırım bak İster öp ister okşa istersen öldür Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Seni içime çektim bir nefeste Yüreğim tutuştu göğsüm kafeste Yanacağız ikimizde atetşte Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Beni yor hasretinle sevginle yor Sevgisizlik ayrılıktan daha zor Dilediğin kadar acıt canımı Yokluğun da varlığın da yetmiyor Allahım Allahım Ateşlere yürüyorum Allahım acı ile Aşk ile büyüyorum Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 EĞER BİRGÜN AŞKIN ÖLÜRSE ONU DOĞDUĞU YERE GÖM{KALBİNE!!!} Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.