Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Bir bakis 1000 Soze Bedeldir Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 YARIN HİÇ KİMSEYE VAAD EDİLMEMİŞTİR.......................ey amerika Irak'ın samarra kentinde çekilmiş bu fotoğraf. 9 yaşındaki ali… yüzünde acı ifadesi var...samarra'daki çatışmalarda yaralanmış. Ama o anda ona daha önce hiç tatmadığı bu fiziksel acıyı bile unutturan bir acıyı da yaşıyor aslında. Çünkü ali, babasının bu çatışmalarda öldüğünü sadece birkaç saniye önce öğrenmiş. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Ya abicim sabah sabah yapılırmı bu ya! kötü oldum be! Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 tüylerim diken diken oldu adrenalin hayat herşeye rağman devam ediyor Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 En uzak mesafe ne Afrika'dır ne Çin ne Hindistan ne seyyareler ne de yıldızlar geceleyin ışıldayan..... en uzak mesafe iki kafa arasındadır birbirini anlamayan .... CAN YÜCEL Alıntı
Φ god_guest Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 geçmiş geçmiştir, o geçmiş senindir ve sana geçmiştir...!!! bunuda kendime ithaf ediyorum: laf konuştu balkabaa, koy tabaa, ye sabaa Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 yıktın beni adrenalin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 YARIN HİÇ KİMSEYE VAAD EDİLMEMİŞTİR.......................ey amerika Irak'ın samarra kentinde çekilmiş bu fotoğraf. 9 yaşındaki ali… yüzünde acı ifadesi var...samarra'daki çatışmalarda yaralanmış. Ama o anda ona daha önce hiç tatmadığı bu fiziksel acıyı bile unutturan bir acıyı da yaşıyor aslında. Çünkü ali, babasının bu çatışmalarda öldüğünü sadece birkaç saniye önce öğrenmiş. yine yaptın yapacağını desene............ Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 hayat herseye ragmen devam ediyor Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 bugün bitti yarına bakalım Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 içine birde nders çalışma isteği geldiyse..dur bekle geçsin.. Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 her şey insanlar için Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Su gibi olmalıyız Herşeyden aşağıda Ama kayadan bile kuvvetli kızılderili atasözü Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Aşkın kanunu yazsam yenide, kimi ümitleri yel alır gider Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur." Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 İyi ile Kötü’nün yüzü aynıdır. Her insanın yoluna ne zaman çıktıklarına bağlıdır her şey. Paulo Coelho – Şeytan ve Genç Kadın Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 bi derdin olduunda takmayacaksın takkk açacaksın Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Düşünce ile sözcük arasında anlayabileceğimizden daha çok şey vardır. Sözcük bulunmaz kimi düşünceye. Bir atın gözlerinde yiten düşünce bir bakarsın, bir köpeğin gülüşünde çıkmış ortaya. Vladimir Holan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 HİÇ KİMSEYE HİÇ BİRŞEYE DEĞİL, SADECE KENDİME KIZIYORUM... MINEU SÖZÜ Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Kendine kızmak herhangi birşeye kızmanın yarısıdır.Kendine kızmayı bırak,bırak ki sebepsiz sancılarının asıl nedeni gün yüzüne çıksın.Bu seni rahatlatacaktır.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 ben neden mutlu olamıyorum, çok bişey mi istiyorum... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 bunu bu gün yazdım yolda giderken elinde sırtında hiç bi şey yoksa sen o an hiç bi .oka yaramıyorsun... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.